Kalender Business Club

Activiteiten (let op – de evenementen worden hieronder regelmatig bijgewerkt)
In de basis proberen we tijdens het tennisseizoen aan het einde van iedere maand een activiteit of borrel voor de leden te organiseren. Het staat u vrij op deze BC avonden iemand ter kennismaking te introduceren en/of onderling te tennissen (inloop tennis doorgaans vanaf 18:00 uur). Tijdens de borrel (vanaf medio 19:00 uur), waarvoor u als BC lid standaard uitgenodigd bent, wordt er ook bittergarnituur geserveerd. Een aantal maal per jaar worden hiervoor ook onze sponsoren en prospects uitgenodigd. Het is altijd goed elkaar als leden & sponsoren te ontmoeten.

Indien u geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van Business Club – Thor de Bataaf of in de sponsormogelijkheden of wilt u graag een bijeenkomst bijwonen, neem dan contact op met businessclub@thordebataaf.nl

Agenda Business Club bijeenkomsten 2017

Upcoming Events:

Vrijdag 15 december – Thor Bingo Evenement met geweldige prijzen én After Party

Programma:

19:00 uur – inloop Business Club met borrel & hapjes

19:30 / 20:00 uur start BINGO onder de bezielende leiding van Elly en maar liefst 8 gastvrouwen

Tussentijdse muzikale begeleiding én After Party met niemand minder dan onze enige echte DJ XLR.

 

Recent Events 2017

 • Donderdag 16 februari – ABN AMRO World Tennis Tournament – Ahoy Rotterdam. Op 16 februari 2017 bezocht de businessclub Thor wederom het alweer 44ste ABN Amro World Tennis Tournament in Ahoy. Met een mooie vertegenwoordiging gaf onze actieve businessclub acte de présence en mochten zij getuige zijn van twee spectaculaire wedstrijden op de donderdagavond sessie. We hebben onder meer Dimitrov, Istomin, Simon en Thiem aan het werk mogen zien. Haase sneuvelde helaas in de middag, maar wel tegen de als 3de geplaatste Goffin, die later in de finale stond tegen Tsonga, waarbij de laatste aan het langste eind trok.Tevens hebben wij aldaar onze twee nieuwe leden Judith en Marc mogen verwelkomen van het bedrijf Brand Out Loud.
 • Vrijdag 31 maart – Business Club Session tijdens het No Such Open – TC Thor de Bataaf. Business Networking, tennis, drinks & fingerfood. Op deze prachtige vrijdag van het NoSuch ware er diverse extraatjes, naast natuurlijk tennis vanaf 18:00 uur. Ger serveerde ‘7 voor 7’ ofwel een daghap voor €7 vóór 19:00 uur. De Business Club ging eerst onderling voor 18:00 tennissen, aansluitend daghap bij Ger en vervolgens er met de de muzikaal omlijste Business Borrel de avond gefeest…
 • Donderdag 20 april – Business Club / borrel & tennis (de vierde donderdag is namelijk Koningsdag…) Gewoon een gezellige avond onderling tennis met inloop vanaf 18:00 uur en borrel vanaf 20:00 uur. Zondag 30 april – Business Club Event. Op deze zondag speelde ons 1ste Team voor de 2de van de totaal 3 keer thuis tijdens de competitie. Het was een prachtig mooie dag en 1ste Thor voerde de boventoon. Onder het genot van zon, hapjes en drankjes zaten de BC leden in de speciaal gereserveerde Business Lounge aan Baan A. Thor won alle eerste 6 wedstrijden. De laatste twee mix games verloor Thor helaas. Ook een mooie kennismaking met Power Mandy… wat een geweld…! Coach Boy deed zijn werk her en der, maar kon helaas vanwege enkelblessure ‘nog’ niet zelf spelen. ’s Avonds was er nog een knalfeest in het clubhuis, waar later ook het 2de Team – inclusief zege uitwedstrijd – aansloot. Een mooi dagje…!
 • Zondag 7 mei speelde ons 1ste Team uit in Zevenbergen (vanuit DH uurtje rijden) tegen De Lobbelaar. Als zijnde de gedoodverfde favoriet en potentieel kampioen beloofde het een spannende strijd te worden. Voor de aanwezige Business Club leden werden de hapjes en drankjes weer verzorgd. En met de aanmoedigingen van mede Voorzitter Loek en scherpe coaching, heeft ons 1ste Team een klinkende overwinning behaald met 7-1. Chapeaux…!
 • Zondag 21 mei – Business Club EventOp deze zondag speelt ons 1ste Team voor de 3de en tevens laatste keer thuis tijdens de competitie. Een mooie gelegenheid om weer als BC te komen kijken met tussen 14:00 en 18:00 uur Business Club Borrel & Hapjes in de Business Lounge Baan A inclusief later gezellige Thor muziekje in het clubhuis.
 • Zaterdag 27 mei – Einde Competitie EventOp deze zaterdag vieren we het einde van de (zaterdag) competitie. Weer een mooie gelegenheid om als BC te komen kijken en mee te feesten inclusief Business Club Borrel & Hapjes met in de avond muzikale omlijsting met onze enige echte huis DJ XLR en DJ Groovie…
 • Zondag 28 mei – Einde Competitie EventOp deze zondag speelt ons 1ste Team weliswaar uit, maar vieren we ook deze avond het einde van de (zondag)competitie. Weer een mooie gelegenheid om als BC te komen kijken en mee te feesten inclusief Business Club Borrel & Hapjes met in de avond muzikale omlijsting met onze enige echte huis DJ XLR… Het 1ste team zal uiteraard ook (wat later) aanschuiven na hun thuisreis…
 • Maandag 19 juni – Officieel Openingsfeest – Business Club Partner – De Randsteden Horeca. Op deze maandag werden onder leiding van Rene Rieken de deuren officieel geopend van deze prachtige nieuw ingerichte Horeca Groothandel – De Randsteden Horeca. Er waren vele standjes met heerlijke proeverijen, zoals Verstegen Kaas, wijnen, hamburgers, bio salades, ijssoorten, bieren, frituur en nog veel meer. De gezellige muzikale omlijsting werd gesponsord door XLR Entertainment.
 • Vrijdag 23 juni – Business Club avond tijdens Thornooi – Club Championships Na een week club championships was het tijd voor ontspanning en gezelligheid tijdens de Thornooi XL Grand Party Night… Het was wederom reuze gezellig…!
 • Donderdag 29 juni – Thor hosts ICP – 17:00uur @ Pub de Bataaf – Een geweldig potentieel networking evenement op Thor de Bataaf in samenwerking met www.internationalcitypodium.nl
 • Program- Thursday – June 29

  15.30 Meet up
  –   Talking tables

  • Landscape as talent magnet
  • International education
  • HR – conference: building the HR network
  • Regional Branding – toolkit for attracting business & talent
  • Lift: labour market analytics
  • Topics 2018
  • Volvo Ocean Race 2017

        –   Tour at the beautiful – Thor de Bataaf

  17.00 Drinks & Fresh Haring joining with Business Club – Thor de Bataaf
  18:00 End

. Donderdag 20 / Vrijdag 21 én Zaterdag 22 juli – ATP Challenger – The Hague Open op de   Mets.  Passe-Partouts zijn voor de leden Business Club verzorgd (ophalen Pub de Bataaf).

.  Donderdag 20 & vrijdag 21 juli – Thor Business Club Event (18:00 – 21:00 uur) 

   ATP-Challenger Avondborrel met entertainment @ Mets Plaza Promo Village

Donderdag – Business Club Event – XLR Entertainment @ Thor BC VIP Area

Vrijdag        – Business Club Event – XLR Entertainment @ Thor BC VIP Area

Zaterdag     – XLR Entertainment @ Mets Plaza Promo Village

Zondag       – ATP Challenger Finals

 • Vrijdag 1 sept 16:00 – 18:00 uur – Business Club Tennis Clinic voorafgaande aan het   prestigieuze Gisbergen / Cor van Laar Open (26 aug /m 3 sept 2017) op Thor de Bataaf
 • Vrijdag 1 sept Business Club Party avond/borrel tijdens het prestigieuze Gisbergen / Cor van Laar Open (26 aug /m 3 sept 2017) op Thor de Bataaf
 • Vrijdag 15 september – THOR BUSINESS CLUB EVENT – DAVIS CUP – ZUIDERPARK
 • Vrijdag oktober – THOR EVENT – BEATS BALLS BEER  Dit evenement kenmerkt zich als geweldig gezellig avondtennis met heerlijke muzikale beats en aansluitend bier & bites. Dit maandelijkse evenement wordt doorgaans zeer goed bezocht… deze keer ook met de Business Club van Thor de Bataaf.
 • Donderdag 23 november – BUSINESS CLUB THOR bezoekt de als beste Irish Pub wereldwijd bekroonde O’Caseys op het Noordeinde. Eerst borrelen/netwerken met hapjes, dan diner met aansluitend de super gezellige en drukke Pub Quiz. 

– – – – –

Eerdere Highlights

Pitch jezelf en je bedrijf
Ruim de helft van onze leden deelden met elkaar wat ze in het dagelijks leven en ernaast doen. Roos de Haan (fotografe) schoot prachtige profielen die te zien zijn op de pagina over de leden van Donderdag. Steffan Tak toonde op deze avond de door hem ontworpen huisstijl van businessclub Donderdag. We weten na deze avond weer beter welke kwaliteiten en doelen onze leden hebben. Het netwerk gaat ermee aan de slag.

2016 – ABN AMRO World Tennis Tournament
Op 11 februari bezocht de businessclub het ABN Amro tennistoernooi in Ahoy. De groep van ruim 20 man zag de kraker Zverev – Simon waar de jonge Duitser in de tiebreak van de derde set aan het langste end trok. Het werd nog heel spannend, iets later en super gezellig.

D.U.S.T brainstorm
Waar moeten we mee doorgaan, wat uitbreiden, waarmee stoppen en wat toevoegen? Deze thema’s stonden deze avond centraal in de brainstorm. De uitkomsten zijn gelijk meegenomen in het programma voor 2015 en op 26 februari lichten we toe wat we verder hebben opgepakt.

B2B toernooi 
De vierde donderdag van september was een thriller met de terugkeer van het jaarlijkse B2B toernooi. Ondernemers uit de regio gingen eerst met elkaar de strijd aan om de felbegeerde trofee. Om daarna het net te verwijderen en te gaan netwerken.

BC bijeenkomst tijdens het Van Gisbergen Open
Tegen de achtergrond van het altijd gezellige en ook dit jaar weer zonnige van Gisbergen Open – mede mogelijk gemaakt door Cor van Laar – kwam Donderdag bijeen om te genieten van een goed gesprek, een aangeklede borrel en een aantal spannende tennispartijen.

BC – clinic tijdens het Thornooi
De jaarlijkse clinic met toptalent uit de Thorgelederen – Boy, Mandy, Sanne en Cock – was ook dit jaar weer een groot succes. Een man of twintig kon die middag tijd vrijmaken om de krachten te meten met de toppers en aan hun balvaardigheid te werken. De commerciële slagvaardigheid bleek tijdens borrel en buffet waar circa 40 leden en potentiele leden kennis, ervaring, netwerk en ideeën uitwisselden. Het kan niet lang duren voor ook de eerste deals op de Donderdag gesloten worden.

22 mei 2014 – Donderdagborrel
Op 22 mei vond de aftrap van de nieuwe formule plaats. Met ruim veertig Business Club leden, sponsors en geïnteresseerden deelde het bestuur de plannen. Een goed gesprek over wensen van leden en niet-leden leverde ons nog meer ideeën en nieuwe inzichten op. Uiteraard bleef het mede dankzij de uitstekende catering van Ger nog lang onrustig en werden zakelijke vragen, commerciële kansen en persoonlijke achtergronden gedeeld.