Kalender Business Club

Activiteiten (let op – de evenementen worden hieronder regelmatig bijgewerkt)

WOORDJE VAN ONZE VOORZITTER BUSINESS CLUB THOR DE BATAAF:

Beste Business Members en tennisvrienden,

De kalenderjaren 2020 en 2021 zijn inmiddels als bijzondere jaren aan ons voorbij getrokken. Zo heeft de situatie rondom Covid een enorme stempel gedrukt op onze economie en samenleving.

Als Business Club (BC) en tennisvereniging kunnen we stellen, dat wij ons er vooralsnog uitstekend doorheen hebben weten te manoeuvreren mede door de doorgevoerde planmatige aanpak en de vele vrijwilligers, die onze leden in deze materie hebben willen begeleiden om alles in goede banen te leiden.

Een zeer positief effect is de significante uitbreiding qua ledenaantal en het feit dat we konden blijven tennissen. En vandaag de dag lijkt de druk op onze gezondheidszorg qua Covid sterk te verminderen en worden versoepelingen verder doorgevoerd. Dat is best goed nieuws in deze toch bijzondere tijden. Daarnaast zijn nagenoeg al onze Business Members ons ook trouw gebleven en maken we wederom groei door, ondanks de grote economische impact die Covid-19 met zich meebrengt.

Eens te meer blijkt, sporten is gezond en bewegen is altijd goed, naast het onderhouden van uw sociale contacten.

Inmiddels is het alweer 2022 en kunnen we stellen dat we nog niet van alle ellende af zijn. De besmettingsaantallen schieten door het dak en grootschalig ziekteverzuim drukt op onze maatschappij.

Hopelijk zal de nabije toekomst in zijn algemeenheid beter nieuws gaan brengen. Gelukkig mogen en kunnen we nog steeds tennissen op ons prachtige park, dat er wederom geweldig bij ligt en er voltallig met goede zin wordt getennist. En ook heeft onze geweldige Pub haar deuren weer mogen openen.

Het jaar 2022 starten we dus vol goede moed en met voorspoed, opdat we ons allen weer sportief en sociaal onder elkaar kunnen begeven zonder vervelende bijkomstigheden.

Namens BC Thor de Bataaf en de doelen waar wij voor staan, willen wij u zeker ook van harte bedanken voor uw getoonde begrip, dat u als fervent tennisser en als Business Members ruimschoots heeft getoond door te volharden en te blijven sporten, ondanks de eerder opgelegde beperkingen en helaas ook geannuleerde evenementen.

Voorts staan we zeker niet stil qua het bedenken en invullen van mogelijke nieuwe activiteiten, waarbij uw suggestie(s) altijd welkom zijn!

Wij wensen u in het bijzonder goede gezondheid, blijf fit en beweeg veilig!

BUSINESS CLUB THOR DE BATAAF

Rob van Mastrigt
Voorzitter BC THOR DE BATAAF
Email: businessclub@thordebataaf.nl
WHATSAPP: 0031 652 091040

INFO BUSINESS EN TENNIS of LID WORDEN

In de basis proberen we gedurende het tennisseizoen iedere maand een activiteit of borrel voor de leden te organiseren. Het staat u vrij op deze BC avonden iemand ter kennismaking te introduceren en/of onderling te tennissen. Tijdens de borrel (vanaf medio 18:00 uur), waarvoor u als BC lid standaard uitgenodigd bent, wordt er ook bittergarnituur geserveerd. Een aantal maal per jaar worden hiervoor ook onze sponsoren en prospects uitgenodigd. Het is altijd goed elkaar als leden & sponsoren te ontmoeten.

Nog geen Business Club Member…? Membership op basis van factuur (aftrekbaar) met vele voordelen per jaar (zie onze enerverende agenda en evenementen afgelopen jaar). En maak deel uit van onze steeds groeiende Business Club inclusief actief onderling tennis en netwerken.

Indien u geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van Business Club – Thor de Bataaf of in de sponsormogelijkheden of wilt u graag een bijeenkomst bijwonen, stuur aub even een email aan businessclub@thordebataaf.nl met het verzoek om meer informatie… Wij sturen u dan omgaande het informatiepakket toe.

Upcoming Events 2022:

Business Club Events 2022

Donderdag 10 feb 2022 – ABN AMRO World Wide Tennis Tournament Ahoy

Shared BC Dinner Kasteel Wittenburg

Competitie Hoofdklasse

Thor BC Golf Event

Thor Van Gisbergen Open

4Ever Young Tournament

Thor Club Championships

Thor B2B Interclub Tennis Event(s)

Thor einde competitie Events

Thor B2B get2gethers – bezoek aan Haagse ondernemers in lijn met events op locatie

EERDERE BC EVENEMENTEN

Jaarlijks – Van Gisbergen Open

Donderdag 27 augustus – BC tennis & Business Netwerk Borrel

15:00 uur – 18:00 uur Bedrijven Tennis & Clinic olv Dave de Graaf – Tennis professional. Het tennis zal plaatsvinden in de hal op baan 1, 2 en 3.

18:00 uur Business Netwerk Borrel

19:00 uur Business Diner – Pub de Bataaf

– – – – –

Vrijdag 1 februari 2019 – Major Thor Event – Ladderzat 2019 / Thema Wild West

Donderdag 14 februari 2019 – ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT – 2019

Ons jaarlijkse uitje Business Club Thor de Bataaf als goed begin van het jaar. Dit jaar met wel een héél sterk deelnemersveld. Inloop avondsessie 17:00 uur. Te doen gebruikelijk voorafgaand gezamenlijk diner in Rotterdam Ahoy…

Zondag 19 mei 2019 – BC Event – 1ste TEAM Thor Hoofdklasse speelt thuis

Gezellig borrelen, netwerken en tennis kijken, 1ste Team Thor – thuis.

Zondag 2 juni 2019 – THOR Einde Competitie Event – 2019

Mede Business Club Thor de Bataaf evenement.

Businessclub

Tevens guest performances celebrating 10 years DJ XLR & Friends. Guest DANIEL BERRETTY – LIVE PERCUSSION – MASSADA (Latin Style).

Aanvang tenniswedstrijden vanaf medio 11:00 uur
Aanvang BBQ medio 18:00 uur mede afhankelijk van ’t weer.
Aanvang live music medio 18:00 uur mede afhankelijk van de laatste wedstrijd(en) en het weer (optredens binnen of buiten).

Dinsdag 18 juni 2019 – Haring Party – 2019 – BC MEMBER – CROWNE PLAZA PROMENADE

Op deze dag staat de zeer bijzonder Haring Party 2019 op de agenda bij ons Business Club Member – Crowne Plaza Promenade – Hotel ‘s-Gravenhage.

Tijdens deze wel zeer complete opstelling qua International Food Flavours (veel luxe Food presentations) zal ook uiteraard de nieuwe haring rijkelijk worden geserveerd.

Een en ander zal worden omlijst met live muziek van XLR Entertainment ft. DJ XLR & Friends.

– – – – –

VAN GISBERGEN OPEN 2019 / 24 aug – 9 sept

Beste BC & Tennisvrienden,

Na een zinderende competitie, Pinkstertoernooi en het Thornooi komt het volgende hoogtepunt op de Thor kalender er alweer aan; het Van Gisbergen Open. Vorig jaar gingen we los in de Après-ski sfeer en ook dit jaar gaan wij er nog eenmaal met z’n allen vol voor, wij gaan All-in!

We starten in het voorweekend op 24 augustus en op zondag 1 september wordt er gestreden om de titels. Geef je voor 16 augustus op via de link op de website van Thor.

Voor leden Business Club Thor de Bataaf geldt een speciale BBQ avond op nader aan te geven datum inclusief tennisclinic van ons 1ste team.

Wij hebben er nu al zin in en gaan All-in!

– – – – –

BUSINESS CLUB – MERCI BIEN – DINNER ‘LA PASSIONE’ – NOORDEINDE / 29 sept 2019

Het jaarlijkse merci bien BC Diner, waarbij de BC members zijn uitgenodigd om gezellig met elkaar het glas te heffen op de afsluiting van een mooi seizoen met aansluitend een gedenkwaardig 3 gangen diner. En wel bij Italiaans top restaurant ‘La Passione’ op het Noordeinde.

Het werd zeer zeker een bijzonder geslaagd samenzijn, waarbij het verbindende karakter de boventoon voerde. Voorts werden de ervaringen over 2019 uitgewisseld, introductie nieuwe leden en ook lopender zaken belicht.

Uiteindelijk mogen we terugblikken op een bijzonder geslaagde avond tussen 18:00 en 23:00 uur, waarbij de gelederen weer op scherp staan voor seizoen 2020. Maar ook voor 2019 gelden nog een aantal mooie momenten respectievelijk aankomende evenementen (zie Kalender Business Club – upcoming events).

– – – –  –

RECENTE EVENEMENTEN 2018

Dinsdag 11 december 2018 – Business Club Dinner @ NIVOO

Op dinsdag 11 december 2018 was er een gezamenlijk – Bien Merci – Business Club Diner georganiseerd voor alle Business Club leden Thor de Bataaf. Het werd een top avond met veel deelnemers, heel veel gezelligheid en een uitstekend 5 gangen diner bij Nivoo (hoek Denneweg/Hooistraat). Een en ander stond in het kader van viering einde jaar met de zeer succesvolle Business Club Thor de Bataaf en als dank voor de ondersteuning van ons 1ste Team, Jeugdplan en Thor Evenementen.

Zaterdag 9 oktober 2018 – Beats Balls & Beer – Thor Novemberfest 2018

Op zaterdag 9 oktober 2018 was er weer een editie van het zeer goed bezochte en uiterst gezellige tennis met Beats / Balls & Beer. Aansluitend het Thor Octoberfest met gepaste kledij…

Op vrijdag 28 september 2018 organiseerde Business Club Thor de Bataaf in samenwerking met de Mets, het jaarlijkse B2B toernooi voor ondernemende tennissers uit de regio. De deelnemers worden ingedeeld in gemengde teams, zodat er optimaal genetwerkt kan worden. Ook als je geen lid bent van de businessclub of van Thor kun je als introducé meedoen.

Ondernemers, professionals en managers van bedrijven uit de regio zijn bijzonder welkom. Naast gezellig tennis, de fun en de netwerkmogelijkheden is het event volledig verzorgd, dus inclusief drankjes en BBQ. We spelen dubbel en mix in gemengde teams van verschillende bedrijven.

De inloop was vanaf 14:00 uur en de wedstrijden starten vanaf 15:00 uur. Warming Up verzorgt door niemand minder dan Kim Rus…! Locatie deze keer: De Mets – Den Haag

Winnaar Editie 2018: Rob van Mastrigt (BC Thor de Bataaf).

Deelnamekosten € 39,50 p/p (op factuur) inclusief WU training, tennis, netwerkborrel, drankjes én BBQ. Speciaal voor Thor Members & Business Leden deelnamekosten €29,50 p/p…!

Meld je aan via businessclub@thordebataaf.nl  of neem contact op voor meer info met:                Rob van Mastrigt – businessclub@thordebataaf.nl

Maandag 17 september tot en met zondag 23 september

De fameuze MASTERS op Thor de Bataaf

Kom kijken naar alle eerdere tournament winnaars, die het tegen elkaar opnemen…

Op donderdag 20 september tevens een live optreden van niemand minder dan de Italiaanse Francesca Tandoi (Vocals/Keys) onder begeleiding van Danny Kegel on drums. De stijl van Francesca komt veel overeen met de wereldberoemde Jazz Vocaliste/Pianiste Diana Krall.

Mis deze bekendheid niet…! http://francescatandoi.com/

Mede mogelijk gemaakt door Business Club Thor de Bataaf.

Zaterdag 25 augustus tot en met zondag 2 september 2018 – VAN GISBERGEN OPEN

Tijdens de week van het Van Gisbergen Open wederom een uitgebreide BC borrel en de hele week ook meervoudig entertainment;

 • woensdagavond – DJ XLR draait lekkere plaatjes
 • donderdagavond – Zhing
 • vrijdagavond – Zinderende Thor Apres Ski Party met gast DJ Justin
 • zaterdagmiddag – Vivian zingt live diverse hitjes
 • zondag – Grand Finals – met DJ XLR achter de tafels van 12:00 tot 18:00 uur…

18 augustus tot en met zondag 16 augustus – LEIMONIAS OPEN 2018

4 aug tot en met zondag 12 augustus – HANENBURG OPEN 2018

29 juli tot en met zondag 5 augustus – AERONAUTEN OPEN DUBBEL 2018

Maandag 16 juli tot en met zondag 21 juli – The Hague Open – ATP Challenger – 2018

Tijdens deze week was het weer geweldig genieten toptennis met in de hoofdrol Thiemo de Bakker als winnaar HE…! In het Mets Plaza was het super gezellig met prachtige weersomstandigheden, een goed bezochte buitenbar, lekker eten en veelvuldig entertainment. Er waren te doen gebruikelijk weer veel Thorro’s aanwezig en ook onze Thor huis DJ XLR was dagelijks van de partij met ook gast optredens van sax Zane Massey uit New York en XL Live Percussion. Op maandag was er ook de Business Borrel, waar drie BC Clubs zich met elkaar konden verenigen. En op vrijdag was er de Thor BC Sessie met aangeklede borrel en een geweldig Italiaans buffet voor onze leden. Het werd nog lang swing gezellig…

17 Juni tot en met zondag 22 juni 2018 – Thornooi Club Championships 2018

Tijdens de week van onze clubkampioenschappen 17 t/m 24 juni wederom een uitgebreide borrel op vrijdag de 22ste juni. Op deze avond was er ook live muziek van de band Zhingg zijn. Deze 4-mans formatie brengt heerlijk muziek ten gehore uit de jaren 60 en 70 van o.a. the Doobie Brothers & Crosby Stills Nash & Young. De wedstrijdleiding had de planning zodanig aangepast, dat rond 19.30 de spelers uit ons eerste en tweede team gingen spelen. Waar kijkgenot…!

Zaterdag 9 juni 2018 – Thor Golfdag

Op veler verzoek konden Thor Golfers én Introducés golfen tijdens een recreatieve 9-holes wedstrijd op de prachtig in de duinen gelegen Golfbaan Ockenburgh. Voor beginners of mensen die graag kennis wilden maken met het golfen was er een leraar aanwezig voor een gezellige en vooral leerzame golf clinic. Deze dag was ook toegankelijk voor niet BC leden. De dag werd afgesloten met een aangeklede borrel en een heerlijk 3-gangen diner. Meer info of de wens voor een nieuwe Thor Golfdag, stuur een email naar: businessclub@thordebataaf.nl

22 april – 13 mei en 3 juni 2018

Op deze data speelde ons 1e team thuis. Als Businessclub mogen wij natuurlijk niet ontbreken om ze aan te moedigen. Op deze dagen werd dan ook een “aangeklede” borrel verzorgd voor onze gewaardeerde BC leden. U kunt ook een bedrijf introduceren om met Thor kennis te maken…

Vrijdag 20 april 2018 – 3 netwerken ontmoeten elkaar op Crowne Plaza Promenade Hotel tijdens de Tony Tetro Vrijdagborrel.

Op vrijdag 20 april staat de Tony Tetero Society Party op de kalender en wel in het prestigieuze Crowne Plaza Hotel, alwaar diverse Business Netwerken zich met elkaar kunnen verbinden en zo ook onze BC. Dit Haagse High Society Party Event – onder de bezielende leiding van Tony Tetero – is een waar begrip, waarbij Business Club Thor de Bataaf ook ons nieuwe Business Club Member, zijnde Crowne Plaza, van harte zal verwelkomen. Business Club Member XLR Entertainment zal het geheel luister bijzetten met DJ XLR & Friends on Stage inclusief de verzorging van de techniek. Crowne Plaza zal tevens een rondleiding verzorgen ter zake haar prachtige faciliteiten en het 5***** Wellness Center, naast een smaakvolle kennismaking.

24 Maart t/m 1 april – NO SUCH OPEN – 2018:

In de maart stond wederom ons prestigieuze voorjaarstoernooi NoSuch Open op het menu. Business Club Thor de Bataaf was in deze ook vertegenwoordigd. Gezellig netwerken en ook naar mooie tennispartijen kijken. Inschrijven kon in de spelcategorieën 2 tot en met 8.

18 Maart 2018 – Family & Friends – Fun Day

Trommel je (tennis)vrienden en familie op en kom weer back in shape tijdens Friends & Family The Clinic!

PROGRAMMA

10.00: Inloop
10.45: Warming up
11.00: Dubbels & Clinic
13.00: Lunch
14.00: Dubbels & Clinic
16.00: Rondje om de wereld/ Prijsuitreiking/Borrel

Donderdag 22 februari 2018  –  Presentatie toekomstplannen Thor de Bataaf.

Op donderdag 22 februari van 18:00 – 19:00 uur bracht wethouder Boudewijn Revis een speciaal bezoek aan onze tennisvereniging Thor de Bataaf in het kader van de door Thor de Bataaf ingediende ontwikkelingsplannen. Voor u dé kans om persoonlijk met hem kennis te maken en tevens kennis te nemen van onze visie en veelbelovende toekomstpannen als Tennispark Thor de Bataaf. Ons Business Club member Mark Graafland heeft de plannen richting de toekomst in eerste aanzet vormgegeven, welke plannen ook getoond werden. Uiteraard werd deze mooie ontmoeting opgeluisterd met een gestoffeerde borrel.

Donderdag 15 februari 2018  –  ABN AMRO World Tennis Tournament – Ahoy Rotterdam.

Op donderdag 15 februari jongstleden bezocht de businessclub met maar liefst 25 leden het 45ste ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam – Ahoy. Voorafgaand aan de wedstrijd Federer – Kohlschreiber hebben wij een heerlijk 3-gangen menu mogen genieten in het luxe Floyd restaurant in Ahoy, waardoor de sfeer er snel inzat. Het was ronduit een ‘unforgettable evening’.

 

Recent Events 2017

 • Donderdag 16 februari 2017 – ABN AMRO World Tennis Tournament – Ahoy – Rotterdam.  Op 16 februari 2017 bezocht de businessclub Thor wederom het alweer 44ste ABN Amro World Tennis Tournament in Ahoy. Met een mooie vertegenwoordiging gaf onze actieve businessclub acte de présence en mochten zij getuige zijn van twee spectaculaire wedstrijden op de donderdagavond sessie. We hebben onder meer Dimitrov, Istomin, Simon en Thiem aan het werk mogen zien. Haase sneuvelde helaas in de middag, maar wel tegen de als 3de geplaatste Goffin, die later in de finale stond tegen Tsonga, waarbij de laatste aan het langste eind trok.Tevens hebben wij aldaar onze twee nieuwe leden Judith en Marc mogen verwelkomen van het bedrijf Brand Out Loud.
 • Vrijdag 31 maart 2017 – Business Club Session tijdens het No Such Open – TC Thor de Bataaf. Business Networking, tennis, drinks & fingerfood. Op deze prachtige vrijdag van het NoSuch ware er diverse extraatjes, naast natuurlijk tennis vanaf 18:00 uur. Ger serveerde ‘7 voor 7’ ofwel een daghap voor €7 vóór 19:00 uur. De Business Club ging eerst onderling voor 18:00 tennissen, aansluitend daghap bij Ger en vervolgens er met de de muzikaal omlijste Business Borrel de avond gefeest…
 • Donderdag 20 april 2017 – Business Club / borrel & tennis (de vierde donderdag is namelijk Koningsdag…) Gewoon een gezellige avond onderling tennis met inloop vanaf 18:00 uur en borrel vanaf 20:00 uur. Zondag 30 april – Business Club Event. Op deze zondag speelde ons 1ste Team voor de 2de van de totaal 3 keer thuis tijdens de competitie. Het was een prachtig mooie dag en 1ste Thor voerde de boventoon. Onder het genot van zon, hapjes en drankjes zaten de BC leden in de speciaal gereserveerde Business Lounge aan Baan A. Thor won alle eerste 6 wedstrijden. De laatste twee mix games verloor Thor helaas. Ook een mooie kennismaking met Power Mandy… wat een geweld…! Coach Boy deed zijn werk her en der, maar kon helaas vanwege enkelblessure ‘nog’ niet zelf spelen. ’s Avonds was er nog een knalfeest in het clubhuis, waar later ook het 2de Team – inclusief zege uitwedstrijd – aansloot. Een mooi dagje…!
 • Zondag 7 mei 2017 speelde ons 1ste Team uit in Zevenbergen (vanuit DH uurtje rijden) tegen De Lobbelaar. Als zijnde de gedoodverfde favoriet en potentieel kampioen beloofde het een spannende strijd te worden. Voor de aanwezige Business Club leden werden de hapjes en drankjes weer verzorgd. En met de aanmoedigingen van mede Voorzitter Loek en scherpe coaching, heeft ons 1ste Team een klinkende overwinning behaald met 7-1. Chapeaux…!
 • Zondag 21 mei 2017 – Business Club EventOp deze zondag speelt ons 1ste Team voor de 3de en tevens laatste keer thuis tijdens de competitie. Een mooie gelegenheid om weer als BC te komen kijken met tussen 14:00 en 18:00 uur Business Club Borrel & Hapjes in de Business Lounge Baan A inclusief later gezellige Thor muziekje in het clubhuis.
 • Zaterdag 27 mei 2017 – Einde Competitie EventOp deze zaterdag vieren we het einde van de (zaterdag) competitie. Weer een mooie gelegenheid om als BC te komen kijken en mee te feesten inclusief Business Club Borrel & Hapjes met in de avond muzikale omlijsting met onze enige echte huis DJ XLR en DJ Groovie…
 • Zondag 28 mei 2017 – Einde Competitie EventOp deze zondag speelt ons 1ste Team weliswaar uit, maar vieren we ook deze avond het einde van de (zondag)competitie. Weer een mooie gelegenheid om als BC te komen kijken en mee te feesten inclusief Business Club Borrel & Hapjes met in de avond muzikale omlijsting met onze enige echte huis DJ XLR… Het 1ste team zal uiteraard ook (wat later) aanschuiven na hun thuisreis…
 • Maandag 19 juni 2017 – Officieel Openingsfeest – Business Club Partner – De Randsteden Horeca. Op deze maandag werden onder leiding van Rene Rieken de deuren officieel geopend van deze prachtige nieuw ingerichte Horeca Groothandel – De Randsteden Horeca. Er waren vele standjes met heerlijke proeverijen, zoals Verstegen Kaas, wijnen, hamburgers, bio salades, ijssoorten, bieren, frituur en nog veel meer. De gezellige muzikale omlijsting werd gesponsord door XLR Entertainment.
 • Vrijdag 23 juni 2017 – Business Club avond tijdens Thornooi – Club Championships Na een week club championships was het tijd voor ontspanning en gezelligheid tijdens de Thornooi XL Grand Party Night… Het was wederom reuze gezellig…!
 • Donderdag 29 juni 2017 – Thor hosts ICP – 17:00uur @ Pub de Bataaf – Een geweldig potentieel networking evenement op Thor de Bataaf in samenwerking met www.internationalcitypodium.nl
 • Program- Thursday – June 29

  15.30 Meet up
  –   Talking tables

  • Landscape as talent magnet
  • International education
  • HR – conference: building the HR network
  • Regional Branding – toolkit for attracting business & talent
  • Lift: labour market analytics
  • Topics 2018
  • Volvo Ocean Race 2017

        –   Tour at the beautiful – Thor de Bataaf

  17.00 Drinks & Fresh Haring joining with Business Club – Thor de Bataaf
  18:00 End

. Donderdag 20 / vrijdag 21 én zaterdag 22 juli 2017 – ATP Challenger – The Hague Open op de   Mets.  Passe-Partouts zijn voor de leden Business Club verzorgd (ophalen Pub de Bataaf).

.  Donderdag 20 & vrijdag 21 juli 2017 – Thor Business Club Event (18:00 – 21:00 uur) 

   ATP-Challenger Avondborrel met entertainment @ Mets Plaza Promo Village

Donderdag – Business Club Event – XLR Entertainment @ Thor BC VIP Area

Vrijdag        – Business Club Event – XLR Entertainment @ Thor BC VIP Area

Zaterdag     – XLR Entertainment @ Mets Plaza Promo Village

Zondag       – ATP Challenger Finals

 • Vrijdag 1 sept 2017 – 16:00 – 18:00 uur – Business Club Tennis Clinic voorafgaande aan het   prestigieuze Gisbergen / Cor van Laar Open (26 aug /m 3 sept 2017) op Thor de Bataaf
 • Vrijdag 1 sept 2017 – Business Club Party – avond/borrel tijdens het prestigieuze Gisbergen / Cor van Laar Open (26 aug /m 3 sept 2017) op Thor de Bataaf
 • Vrijdag 15 september 2017 – THOR BUSINESS CLUB EVENT – DAVIS CUP – ZUIDERPARK
 • Vrijdag oktober 2017 – THOR EVENT – BEATS BALLS & BEER  Dit evenement kenmerkt zich als een geweldig gezellige avond met tennis, heerlijke muzikale beats van de Thor DJ’s en aansluitend Beer & Bites. Dit maandelijkse evenement wordt doorgaans zeer goed bezocht… deze keer ook met de Business Club van Thor de Bataaf.
 • Donderdag 23 november 2017 – BUSINESS CLUB THOR bezoekt de als beste Irish Pub wereldwijd bekroonde O’Caseys op het Noordeinde. Eerst borrelen/netwerken met hapjes, dan diner met aansluitend de super gezellige en drukke Pub Quiz. 

.     Vrijdag 15 december 2017 – Thor Bingo Evenement met geweldige prijzen én After Party

      Programma:

      19:00 uur – inloop Business Club met borrel & hapjes

      19:30 / 20:00 uur start BINGO onder de bezielende leiding van Elly en maar liefst 8 gastvrouwen

Tussentijdse muzikale begeleiding én After Party met niemand minder dan onze enige     DJ  XLR.

 

– – – – –

Eerdere Highlights

Pitch jezelf en je bedrijf
Ruim de helft van onze leden deelden met elkaar wat ze in het dagelijks leven en ernaast doen. Roos de Haan (fotografe) schoot prachtige profielen die te zien zijn op de pagina over de leden van Donderdag. Steffan Tak toonde op deze avond de door hem ontworpen huisstijl van businessclub Donderdag. We weten na deze avond weer beter welke kwaliteiten en doelen onze leden hebben. Het netwerk gaat ermee aan de slag.

2016 – ABN AMRO World Tennis Tournament
Op 11 februari bezocht de businessclub het ABN Amro tennistoernooi in Ahoy. De groep van ruim 20 man zag de kraker Zverev – Simon waar de jonge Duitser in de tiebreak van de derde set aan het langste end trok. Het werd nog heel spannend, iets later en super gezellig.

D.U.S.T brainstorm
Waar moeten we mee doorgaan, wat uitbreiden, waarmee stoppen en wat toevoegen? Deze thema’s stonden deze avond centraal in de brainstorm. De uitkomsten zijn gelijk meegenomen in het programma voor 2015 en op 26 februari lichten we toe wat we verder hebben opgepakt.

B2B toernooi 
De vierde donderdag van september was een thriller met de terugkeer van het jaarlijkse B2B toernooi. Ondernemers uit de regio gingen eerst met elkaar de strijd aan om de felbegeerde trofee. Om daarna het net te verwijderen en te gaan netwerken.

BC bijeenkomst tijdens het Van Gisbergen Open
Tegen de achtergrond van het altijd gezellige en ook dit jaar weer zonnige van Gisbergen Open – mede mogelijk gemaakt door Cor van Laar – kwam Donderdag bijeen om te genieten van een goed gesprek, een aangeklede borrel en een aantal spannende tennispartijen.

BC – clinic tijdens het Thornooi
De jaarlijkse clinic met toptalent uit de Thorgelederen – Boy, Mandy, Sanne en Cock – was ook dit jaar weer een groot succes. Een man of twintig kon die middag tijd vrijmaken om de krachten te meten met de toppers en aan hun balvaardigheid te werken. De commerciële slagvaardigheid bleek tijdens borrel en buffet waar circa 40 leden en potentiele leden kennis, ervaring, netwerk en ideeën uitwisselden. Het kan niet lang duren voor ook de eerste deals op de Donderdag gesloten worden.

22 mei 2014 – Donderdagborrel
Op 22 mei vond de aftrap van de nieuwe formule plaats. Met ruim veertig Business Club leden, sponsors en geïnteresseerden deelde het bestuur de plannen. Een goed gesprek over wensen van leden en niet-leden leverde ons nog meer ideeën en nieuwe inzichten op. Uiteraard bleef het mede dankzij de uitstekende catering van Ger nog lang onrustig en werden zakelijke vragen, commerciële kansen en persoonlijke achtergronden gedeeld.