Activiteiten

Welkom bij Tennisvereniging Thor de Bataaf!

Thor de Bataaf is een bijzonder bruisende vereniging. Uiteraard is er voor jong & oud en voor tennissers van elk niveau wat te doen. Ben je nieuw lid? Kom dan naar de speciale avond voor nieuwe leden, die ieder jaar in maart wordt georganiseerd.

Gezelligheidstoernooien
De Activiteitencommissie, ook wel AC genoemd, organiseert het hele jaar diverse gezelligheidstoernooien. De Jeugdcommissie doet dit voor de jeugdleden.

Het Pinkstertoernooi en Family & Friends zijn al jaren vaste prik op de agenda. In de loop van de tijd zijn er nieuwe activiteiten bijgekomen, zoals het Ladderzat toernooi en de Clubavonden Bier, Beats & Ballen. Al deze toernooien vormen de ideale gelegenheid om meer leden van Thor te leren kennen. In het zomerseizoen verzorgt de AC iedere maandagavond van 19 tot 21 uur de Vluggertjes (bij andere verenigingen ook wel bekend als rackettrekken of tossen). Verder zijn er allerlei feestjes, zoals het Herfstfeest bij het einde van de Herfstcompetitie. Ook zorgen we dat Sinterklaas jaarlijks een warm welkom krijgt op ons mooie park.

Bekijk de Activiteitenkalender voor een overzicht van alle activiteiten.