Overzicht activiteiten

Kalender Thor Senioren 2019

Geplanden activiteiten in 2019 op Thor de Bataaf
Alle activiteiten georganiseerd door Thor de Bataaf vindt je ook in de Activiteitenkalender.

Vluggertjes – tijdens voorjaars- en zomerseizoen iedere maandagavond – van 19:00 tot 21:00
Tijdens het voorjaars- en zomerseizoen worden iedere maandagavond de Vluggertjes georganiseerd (m.u.v. feestdagen en toernooiweken, houd de agenda in de gaten). Van 19:00 tot 21:00 uur kun je ieder half uur instromen voor (mix)dubbel partijtjes van 30 minuten. Het lot bepaalt je partner en tegenstanders. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen!
In de winter gaat Vluggertjes door onder de naam Happy Winter Tennis.

Tennis met je kennis

Wil jij ook zo graag je vrienden en familie eens laten proeven van de gezelligste vereniging van Den Haag? Dat kan, op het evenement “Tennis met je kennis!” Op zondag 6 oktober organiseert de AC een gezellige middag competitie, die we afsluiten met een heerlijk hapje eten. De dag duurt van 15.00 uur – 19.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Clubavond 8 november
Vanaf 19:00 delen wij deze avond weer wedstrijden op speelsterkte in. Kom dus gewoon naar Thor en doe mee. Karakter van de avond: VRIJMIBO. Voor degene die naast tennissen ook van een gezellige borrel houden. Lekker om de werkweek mee af te sluiten!

50+ ForEverYoung toernooi 28 juli
Gezelschapstoernooi voor 50+. Deze dag is ook toegangkelijk voor tennissers buiten Thor de Bataaf.
Aanvang 11.30 uur kosten €13,50 incl. lunch en live muziek.

Pub Quiz & Herfstfeest – Laatste zaterdag herfstcompetitie 2019
De laatste zaterdag van de herfstcompetitie strijden we nog 1 strijd: de Pub Quiz.
Het thema van de avond: Een tijdreis van 1928 naar 2018 met Thor, Tennis en Feesthit-historie!
Raad de plaat! Win met het begin! Herken de foto! En veel meer leuke vragen. Voor winnaars en verliezers gaat daarna het dak eraf met een spetterend discofestijn. Een avond waar je bij moet zijn!
NB!!  Inschrijven niet nodig | Deelname is Gratis | Ook voor Niet Competitiespelers |
Max 6 personen per team | NB!!! Dit Jaar heb je je Smartphone nodig!!!
Wil je mee-eten op Thor? Meld je dan aan bij de bar voor het buffet!

Ladderzat (dag) toernooi
Begin februari 2020

Afgelopen activiteiten

Openingstoernooi: The Clinic – zondag 17 maart
Speel je warm voor het nieuw tennisseizoen en geeft je techniek een flinke boost! Dubbelwedstrijden worden afgewisseld met tennistrainingen! Inschrijving is individueel. Mis het niet en blok je agenda: zondag 17 maart. De inschrijving is nu open. Klik hier voor meer informatie.

Happy Winter Tennis – De hele winter iedere maandagavond
Tijdens het winterseizoen wordt iedere maandagavond de Vluggertjes georganiseerd (m.u.v. feestdagen; houd de agenda in de gaten). Van 18:00 tot 21:00 uur kun je ieder half uur instromen voor (mix)dubbel partijtjes van 30 minuten. Het lot bepaalt je partner en tegenstanders. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen!

Avond voor nieuwe leden – Maart 2019 – vanaf 19:30 uur
Ieder jaar verwelkomen we weer nieuwe leden aan het begin van het tennisseizoen. Om ze wegwijs te maken op onze vereniging en met elkaar in contact te brengen, organiseren we in maart een nieuweleden-avond. We vertellen daar over onze mooie vereniging en alle activiteiten die georganiseerd worden. Ook wordt een tennisclinic gegeven door onze trainers en een paar van onze topspelers. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om kennis te maken met andere nieuwe leden, leden van het bestuur en de activiteitencommissie.

Clubavond VRIJMIBO – Vrijdag 22  Maart 2019 & Vrijdag 5 juli 2019 – vanaf 19:00
Vanaf 19:00 delen wij deze avond weer wedstrijden op speelsterkte in. Kom dus gewoon naar Thor en doe mee. Karakter van de avond: VRIJMIBO. Voor degene die naast tennissen ook van een gezellige borrel houden. Lekker om de werkweek mee af te sluiten!

Pinkstertoernooi – 9-6-2019
Ieder jaar spelen we op Eerste Pinksterdag het Pinkstertoernooi. Het toernooi duurt één dag en het is vooral heel gezellig. voor meer informatie klik hier.

Thornooi – Clubkampioenschappen 16 t/m 23 juni 2019
Een week vol gezelligheid waarin je de kans krijgt om je mede-Thorlid van de baan te meppen.

Ook dit jaar weer met veel live muziek. DJ, Jazz en muziek uit de jaren 60 en 70
Inschrijven via mijn knltb/toernooi.