Overzicht activiteiten

De vaste activiteiten van Thor de Bataaf! Zie voor de data de Activiteitenkalender.

2018 op Thor de Bataaf:
______________________________________________________________________________

Ladderzat – Celebrating 90’s – De Lustrum Onesies Edition – 19:00 uur tot diep in de nacht
Op een frisse vrijdagavond aan het begin van het jaar vindt het Ladderzattoernooi plaats.
Je kunt je inschrijven met je favoriete dubbelpartner. Op basis van speelsterkte delen we de koppels op de ladder in. Winnen jullie een wedstrijdje, dan gaan jullie een trapje de ladder op. Verliezen jullie, dan gaan jullie een treetje terug. Voor winterse consumpties (gluhwein, erwtensoep) wordt gezorgd. Na afloop is er een gezellig feest in 90’s sferen. I’ve got the power!
Schrijf je hier in!

Happy Winter Tennis – De hele winter iedere maandagavond
Tijdens het winterseizoen wordt iedere maandagavond de Vluggertjes georganiseerd (m.u.v. feestdagen; houd de agenda in de gaten). Van 18:00 tot 21:00 uur kun je ieder half uur instromen voor (mix)dubbel partijtjes van 30 minuten. Het lot bepaalt je partner en tegenstanders. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen!

Family & Friends – Zondag .. Maart 2018 vanaf .. uur
Verschoven naar Maart: Family & Friends. In een nieuw jasje. Houd voor de exacte datum en het nieuwe programma de website in de gaten,

Avond voor nieuwe leden – Maart 2018 – vanaf 19:30 uur
Ieder jaar verwelkomen we weer nieuwe leden aan het begin van het tennisseizoen. Om ze wegwijs te maken op onze vereniging en met elkaar in contact te brengen, organiseren we in maart een nieuweleden-avond. We vertellen daar over onze mooie vereniging en alle activiteiten die georganiseerd worden. Ook wordt een tennisclinic gegeven door onze trainers en een paar van onze topspelers. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om kennis te maken met andere nieuwe leden, leden van het bestuur en de activiteitencommissie.

Clubavond Beats, Bier & Ballen – Vrijdag .. Maart – vanaf 19:30
Vanaf 19:30 delen wij deze avond weer wedstrijden op speelsterkte in. Kom dus gewoon naar Thor en doe mee. Karakter van de avond: VRIJMIBO. Voor degene die naast tennissen ook van een gezellige borrel houden. Lekker om de werkweek mee af te sluiten!

Vluggertjes – tijdens voorjaars- en zomerseizoen iedere maandagavond – van 19:00 tot 21:00
Tijdens het voorjaars- en zomerseizoen worden iedere maandagavond de Vluggertjes georganiseerd (m.u.v. feestdagen en toernooiweken, houd de agenda in de gaten). Van 19:00 tot 21:00 uur kun je ieder half uur instromen voor (mix)dubbel partijtjes van 30 minuten. Het lot bepaalt je partner en tegenstanders. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen!
In de winter gaat Vluggertjes door onder de naam Happy Winter Tennis.

Pinkstertoernooi – Pinksteren 2018
Ieder jaar spelen we op Eerste Pinksterdag het Pinkstertoernooi. Het toernooi duurt één dag en het is vooral heel gezellig. Je schrijft je in je eentje in en op de dag zelf worden totaal willekeurig teams van 4 personen gemaakt. Met jouw team ga je in een aantal rondes de strijd aan met andere teams in (mix)dubbels. Het team met de meeste gewonnen partijen wint het toernooi! En natuurlijk is er gedacht aan een heerlijke lunch en als je wil ook nog een diner.

Forever Young – tennistoernooi voor 50+ leden –
Een 1-dags toernooi, waarbij er gespeeld wordt in poules, voornamelijk op speelsterkte en dus niet per definitie op categorie dd/hd/gd. Na drie keer 40 minuten speeltijd wordt er bij elke poule een winnaar gehuldigd.

Bierfeste Toernooi – Zondag .. Oktober 2018
Nieuw op de AC-kalender! En Eenmalig in het kader van het lustrumjaar.
Houd de website in de gaten. Meer informatie volgt.

Pub Quiz & Herfstfeest – Laatste zaterdag herfstcompetitie 2018
De laatste zaterdag van de herfstcompetitie strijden we nog 1 strijd: de Pub Quiz. Raad de plaat! Win met het begin! Herken het logo! En veel meer lastige vragen. Niet voor niets wordt deze quiz dan ook in teams gespeeld. Voor winnaars en verliezers gaat daarna het dak eraf met een spetterend discofestijn. Een avond waar je bij moet zijn!

Het Sinterklaasfeest – Zondag 25 november – 16:00 uur
Elk jaar bezoeken Sint en zijn Pieten onze vereniging. Iedereen van 0 tot 100 jaar is van harte welkom! Kinderen tot en met 7 jaar kunnen vanaf begin november een kleurplaat afhalen bij de bar. De ingekleurde platen kunnen tot de vrijdag voordat de Sint ons bezoekt weer bij de bar worden ingeleverd. De mooiste kleurplaten worden door Sint en zijn Pieten beloond met een cadeautje.