Overzicht activiteiten

Thor Jaarkalender Senioren 

 

 

 

 

 

 

 

Geplanden activiteiten in 2020 op Thor de Bataaf
Alle activiteiten georganiseerd door Thor de Bataaf vindt je ook in de Activiteitenkalender.

The Clininc & Friends – zaterdag 7 maart 2020
Het tennisseizoen staat weer voor de deur en hoe fijn is het om nu je tennisskills meteen een flinke boost te geven. Tennistrainingen worden afgewisseld door dubbel wedstrijden. Trommel je (tennis)vrienden op voor deze oer gezellige tennisdag op de Thor en verbeter je tactiek en techniek! Introducees zijn ook welkom!

Vluggertjes – tijdens voorjaars- en zomerseizoen iedere maandagavond – van 19:00 tot 21:00start 16 maart 2020
Tijdens het voorjaars- en zomerseizoen worden iedere maandagavond de Vluggertjes georganiseerd (m.u.v. feestdagen en toernooiweken, houd de agenda in de gaten). Van 19:00 tot 21:00 uur kun je ieder half uur instromen voor (mix)dubbel partijtjes van 30 minuten. Het lot bepaalt je partner en tegenstanders. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen!
In de winter gaat Vluggertjes door onder de naam Happy Winter Tennis.

Clubavonden – Vrijdag 3 april, 5 juni, 4 september, 13 november en 11 december 2020
Vanaf 19:00 delen wij deze avond weer wedstrijden op speelsterkte in. Kom dus gewoon naar Thor en doe mee. Karakter van de avond: VRIJMIBO. Voor degene die naast tennissen ook van een gezellige borrel houden. Lekker om de werkweek mee af te sluiten!

Hemelvaarts toernooi – donderdag 21 mei 2020

Tennis-eat-sleep-repeat-toernooi – 3, 4 en 5 juli 2020

50+ ForEverYoung toernooi – 19 juli
Gezelschapstoernooi voor 50+. Deze dag is ook toegangkelijk voor tennissers buiten Thor de Bataaf.

Happy Winter Tennis – De hele winter iedere maandagavond – Start 12 oktober 2020
Tijdens het winterseizoen wordt iedere maandagavond de Vluggertjes georganiseerd (m.u.v. feestdagen; houd de agenda in de gaten). Van 18:00 tot 21:00 uur kun je ieder half uur instromen voor (mix)dubbel partijtjes van 30 minuten. Het lot bepaalt je partner en tegenstanders. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen!

The final party (najaarscompetitie) – Zaterdag 24 oktober 2020

Wintercompetitie – Start 1 november 2020
De wintercompetitie is ideaal om je tennisniveau in de winter op peil te houden en om andere leden te ontmoeten! De inschrijving is weer open! Klik hier voor meer informatie.

Afgelopen activiteiten

Ladderzat toernooi 21 februari 2020
Ben jij de held op het veld op vrijdag 21 februari aanstaande? Kom als je superheld, sportheld, jeugdheld….helden zijn er in alle soorten en maten en op sokken. Schrijf je snel in met je favoriete mix- of dubbelpartner! Voor meer info klik hier