Overzicht activiteiten

De vaste activiteiten van Thor de Bataaf! Zie voor de data de Activiteitenkalender.

2018 op Thor de Bataaf:
______________________________________________________________________________

Clubavond Beer, Beats Und Ballen! Een speciale Bierfeste Editie – Vrijdag 9 November 2018
We knallen nog 1 keer in 2018! JEZHT GEHT LOSS | Inschrijven niet nodig | Deelname € 2,50 |
Kom allemaal naar Thor voor een feestelijke Bier, Beats & Ballen met Karaoke und DISCO! 

BBB festV1 PPA5(1)

Wintercompetitie
Inschrijven vanaf nu | De Poules worden begin november bekend gemaakt
Ook op Thor hebben we een onderlinge competitie, zoals veel vereniging een Ladder-competitie kennen. Ben jij Winterlid op Thor? Dan kun je meedoen en de gehele winter wedstrijden oefenenen.
Je schrijft je Indiviudueel in, en wordt in een poule ingedeeld. Je regelt vervolgens zelf de wedstrijden. Ideaal om wedstrijdervaring op te doen en andere Thor-leden te leren kennen. 
De Inschrijving voor de wintercompetitie is geopend. Klik hier.

Het Sinterklaasfeest – Zondag 25 november – 16:00 uur
Elk jaar bezoeken Sint en zijn Pieten onze vereniging. Iedereen van 0 tot 100 jaar is van harte welkom! Kinderen tot en met 7 jaar kunnen vanaf begin november een kleurplaat afhalen bij de bar. De ingekleurde platen kunnen tot de vrijdag voordat de Sint ons bezoekt weer bij de bar worden ingeleverd. De mooiste kleurplaten worden door Sint en zijn Pieten beloond met een cadeautje.
Klik hier

2019 op Thor de Bataaf:

Ladderzat – Celebrating 90’s – De Lustrum Onesies Edition – 19:00 uur tot diep in de nacht
Op een frisse vrijdagavond aan het begin van het jaar vindt het Ladderzattoernooi plaats.
Je kunt je inschrijven met je favoriete dubbelpartner. Op basis van speelsterkte delen we de koppels op de ladder in. Winnen jullie een wedstrijdje, dan gaan jullie een trapje de ladder op. Verliezen jullie, dan gaan jullie een treetje terug. Voor winterse consumpties (gluhwein, erwtensoep) wordt gezorgd. Na afloop is er een gezellig feest in 90’s sferen. I’ve got the power!
Schrijf je hier in!

Happy Winter Tennis – De hele winter iedere maandagavond
Tijdens het winterseizoen wordt iedere maandagavond de Vluggertjes georganiseerd (m.u.v. feestdagen; houd de agenda in de gaten). Van 18:00 tot 21:00 uur kun je ieder half uur instromen voor (mix)dubbel partijtjes van 30 minuten. Het lot bepaalt je partner en tegenstanders. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen!

Family & Friends- The Clinic – datum nader te bepalen
Trommel je (tennis)vrienden en familie op en kom weer back in shape tijdens Friends & Family  The Clinic! Dit keer worden de bubbelwedstrijden afgewisseld met tennistrainingen verzorgd door onze eigen tennisschool. Wacht dus niet langer en schrijf je in met een team van 4-6 personen (18+). Ook niet-thor leden zijn welkom! Kosten voor deze dag zijn 12,00 pp inclusief koffie/thee, lunch en 2 consumpties. Lukt het je niet om een compleet team te vormen? Stuur de AC even een berichtje, dan kijken wij of we je kunnen helpen. Meld je aan voor 11 maart, we hebben ruimte voor 24 teams. Schrijf je in via de website.

Avond voor nieuwe leden – Maart 2019 – vanaf 19:30 uur
Ieder jaar verwelkomen we weer nieuwe leden aan het begin van het tennisseizoen. Om ze wegwijs te maken op onze vereniging en met elkaar in contact te brengen, organiseren we in maart een nieuweleden-avond. We vertellen daar over onze mooie vereniging en alle activiteiten die georganiseerd worden. Ook wordt een tennisclinic gegeven door onze trainers en een paar van onze topspelers. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om kennis te maken met andere nieuwe leden, leden van het bestuur en de activiteitencommissie.

Clubavond Beats, Bier & Ballen – Vrijdag ….  Maart 2019 & Vrijdag …. juli 2019 – vanaf 19:30
Vanaf 19:30 delen wij deze avond weer wedstrijden op speelsterkte in. Kom dus gewoon naar Thor en doe mee. Karakter van de avond: VRIJMIBO. Voor degene die naast tennissen ook van een gezellige borrel houden. Lekker om de werkweek mee af te sluiten!

Vluggertjes – tijdens voorjaars- en zomerseizoen iedere maandagavond – van 19:00 tot 21:00
Tijdens het voorjaars- en zomerseizoen worden iedere maandagavond de Vluggertjes georganiseerd (m.u.v. feestdagen en toernooiweken, houd de agenda in de gaten). Van 19:00 tot 21:00 uur kun je ieder half uur instromen voor (mix)dubbel partijtjes van 30 minuten. Het lot bepaalt je partner en tegenstanders. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen!
In de winter gaat Vluggertjes door onder de naam Happy Winter Tennis.

Pinkstertoernooi – Pinksteren 2019
Ieder jaar spelen we op Eerste Pinksterdag het Pinkstertoernooi. Het toernooi duurt één dag en het is vooral heel gezellig. Je schrijft je in je eentje in en op de dag zelf worden totaal willekeurig teams van 4 personen gemaakt. Met jouw team ga je in een aantal rondes de strijd aan met andere teams in (mix)dubbels. Het team met de meeste gewonnen partijen wint het toernooi! En natuurlijk is er gedacht aan een heerlijke lunch en als je wil ook nog een diner.

Forever Young – tennistoernooi voor 50+ leden 28 juli 2019
Een 1-dags toernooi voor Thor leden en 50+ tennisspelers uit de regio Den Haag. Er zal gespeeld worden in poules, voornamelijk op speelsterkte en dus niet per definitie op categorie dd/hd/gd. Na drie keer 45 minuten speeltijd wordt er bij elke poule een winnaar gehuldigd. Op deze dag zal er live muziek zijn en is inclusief een overheerlijke lunch. De kosten bedragen € 13,50

Pub Quiz & Herfstfeest – Laatste zaterdag herfstcompetitie 2019 –
De laatste zaterdag van de herfstcompetitie strijden we nog 1 strijd: de Pub Quiz.
Het thema van de avond: Een tijdreis van 1928 naar 2018 met Thor, Tennis en Feesthit-historie!
Raad de plaat! Win met het begin! Herken de foto! En veel meer leuke vragen. Voor winnaars en verliezers gaat daarna het dak eraf met een spetterend discofestijn. Een avond waar je bij moet zijn!
NB!!  Inschrijven niet nodig | Deelname is Gratis | Ook voor Niet Competitiespelers |
Max 6 personen per team | NB!!! Dit Jaar heb je je Smartphone nodig!!!
Wil je mee-eten op Thor? Meld je dan aan bij de bar voor het buffet!