Overzicht activiteiten

De vaste activiteiten van Thor de Bataaf! Zie voor de data de Activiteitenkalender.

 

2019 op Thor de Bataaf:

Ladderzat – vrijdag 1 februari – 19:00 uur tot diep in de nacht
Let’s go Wild! Let’s go Western. Pak je lasso maar, op vrijdag 1 februari is het Ladderzat – The Wild Wild West editie. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Happy Winter Tennis – De hele winter iedere maandagavond
Tijdens het winterseizoen wordt iedere maandagavond de Vluggertjes georganiseerd (m.u.v. feestdagen; houd de agenda in de gaten). Van 18:00 tot 21:00 uur kun je ieder half uur instromen voor (mix)dubbel partijtjes van 30 minuten. Het lot bepaalt je partner en tegenstanders. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen!

Openingstoernooi: The Clinic – zondag 17 maart
Wegens succes herhaald. Trommel je tennisvrienden op en kom weer back in shape met het openings toernooi: The Clinic. Dubbelwedstrijdjes worden afgewisseld met een tennisclinic. Mis het niet en blok je agenda: zondag 17 maart. Eind januari opent de inschrijving.

Avond voor nieuwe leden – Maart 2019 – vanaf 19:30 uur
Ieder jaar verwelkomen we weer nieuwe leden aan het begin van het tennisseizoen. Om ze wegwijs te maken op onze vereniging en met elkaar in contact te brengen, organiseren we in maart een nieuweleden-avond. We vertellen daar over onze mooie vereniging en alle activiteiten die georganiseerd worden. Ook wordt een tennisclinic gegeven door onze trainers en een paar van onze topspelers. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om kennis te maken met andere nieuwe leden, leden van het bestuur en de activiteitencommissie.

Clubavond Beats, Bier & Ballen – Vrijdag ….  Maart 2019 & Vrijdag …. juli 2019 – vanaf 19:30
Vanaf 19:30 delen wij deze avond weer wedstrijden op speelsterkte in. Kom dus gewoon naar Thor en doe mee. Karakter van de avond: VRIJMIBO. Voor degene die naast tennissen ook van een gezellige borrel houden. Lekker om de werkweek mee af te sluiten!

Vluggertjes – tijdens voorjaars- en zomerseizoen iedere maandagavond – van 19:00 tot 21:00
Tijdens het voorjaars- en zomerseizoen worden iedere maandagavond de Vluggertjes georganiseerd (m.u.v. feestdagen en toernooiweken, houd de agenda in de gaten). Van 19:00 tot 21:00 uur kun je ieder half uur instromen voor (mix)dubbel partijtjes van 30 minuten. Het lot bepaalt je partner en tegenstanders. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen!
In de winter gaat Vluggertjes door onder de naam Happy Winter Tennis.

Pinkstertoernooi – Pinksteren 2019
Ieder jaar spelen we op Eerste Pinksterdag het Pinkstertoernooi. Het toernooi duurt één dag en het is vooral heel gezellig. Je schrijft je in je eentje in en op de dag zelf worden totaal willekeurig teams van 4 personen gemaakt. Met jouw team ga je in een aantal rondes de strijd aan met andere teams in (mix)dubbels. Het team met de meeste gewonnen partijen wint het toernooi! En natuurlijk is er gedacht aan een heerlijke lunch en als je wil ook nog een diner.

Forever Young – tennistoernooi voor 50+ leden 28 juli 2019
Een 1-dags toernooi voor Thor leden en 50+ tennisspelers uit de regio Den Haag. Er zal gespeeld worden in poules, voornamelijk op speelsterkte en dus niet per definitie op categorie dd/hd/gd. Na drie keer 45 minuten speeltijd wordt er bij elke poule een winnaar gehuldigd. Op deze dag zal er live muziek zijn en is inclusief een overheerlijke lunch. De kosten bedragen € 13,50

Pub Quiz & Herfstfeest – Laatste zaterdag herfstcompetitie 2019 –
De laatste zaterdag van de herfstcompetitie strijden we nog 1 strijd: de Pub Quiz.
Het thema van de avond: Een tijdreis van 1928 naar 2018 met Thor, Tennis en Feesthit-historie!
Raad de plaat! Win met het begin! Herken de foto! En veel meer leuke vragen. Voor winnaars en verliezers gaat daarna het dak eraf met een spetterend discofestijn. Een avond waar je bij moet zijn!
NB!!  Inschrijven niet nodig | Deelname is Gratis | Ook voor Niet Competitiespelers |
Max 6 personen per team | NB!!! Dit Jaar heb je je Smartphone nodig!!!
Wil je mee-eten op Thor? Meld je dan aan bij de bar voor het buffet!