Bedrijven – Business Club

Business Club – Thor de Bataaf
De Business Club – Thor de Bataaf heeft op dit moment circa 42 aangesloten bedrijven en daarnaast meer dan 20 separate sponsoren. Het is onze ambitie om binnen enkele jaren te groeien naar een netwerk van meer dan 70 aangesloten ondernemers, professionals en directieleden van bedrijven uit de regio Haaglanden.

IT Management GroupBuro BASTBureau Kroner
Joris Nuijten Coaching & ConsultingEstata MakelaarsEijgendaal & van Romondt
Ellens & LentzeEmma CommunicatieIsolatiespecialist.com
Fitness de BataafWisselingh & ToorensGMW advocaten
Ziaja & DorstHorecacentrum de RandstedenKENI Consultancy
XLR Entertainment GroupMDV HoldingTakontwerp
Smit & De WolfTennispub de BataafArchipel Fysiotherapie
World of MindsThexton Armstrong EMEA5Huizen Vastgoed

Hieronder vindt u meer informatie over onze leden. De logo’s zijn een link naar de websites.


IT Management Group (Hoofd sponsor)

 

 

ITMG is specialist op het gebied van de inrichting en optimalisatie van uw beheerorganisatie. ITMG adviseert, traint en ondersteunt uw beheerorganisatie op het gebied van servicemanagement, projectmanagement, testmanagement, outsourcing, security en risico- en kostenbeheersing.

ITMG is een samenwerkingsverband van IT-professionals die hun sporen ruimschoots hebben verdiend op het gebied van IT Management. ITMG biedt organisaties gedreven, deskundige professionals die kunnen rekenen op ondersteuning van hun teamgenoten. U als opdrachtgever kunt vertrouwen op de kracht, kennis en kunde van een team van goed op elkaar afgestemde en verbonden professionals.

Wilt u meer weten over de kwaliteit, de klanten, de visie en de missie van ITMG?
Website: www.itmg.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/it-management-group

 


Archipel Fysiotherapie

 3816_nl_foto praktijk

Fysiotherapie

Klachten waarmee patiënten bij de fysiotherapeut komen, zijn zeer uiteenlopend, zoals:

  • pijn
  • krachtsvermindering
  • ademhalingsproblemen
  • zwelling en beperkingen in het bewegen

De aandoeningen kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan tijdens het sporten, het uitoefenen van werkzaamheden, door veroudering of door een ongeval.

Manuele therapie
Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding fysiotherapie een opleiding manuele therapie heeft gevolgd met een duur van gemiddeld vijf jaar.

In het algemeen is manuele therapie geschikt voor klachten die, behalve met pijn, ook gepaard gaan met het slechter kunnen bewegen van een gewricht of gewrichten. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: de functie van de gewrichten verbetert, de houding verbetert en het bewegen verloopt gemakkelijker.

Psychosomatische fysiotherapie

De psychosomatische fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in het herkennen en beïnvloeden van de complexe relatie tussen bewegend functioneren en psychisch functioneren. In de behandeling van lichamelijke klachten zoals o.a. pijn en vermoeidheid, die een relatie hebben met psychosociale problemen.Ziaja & Dorst Multimedia solutions

Ziaja


Multimedia- en ICT diensten voor bedrijven en instellingen. Met een professionele opnamestudio voor AV presentaties, geluidsopnamen voor radio- en tv-commercials, een service voor spreekstemmen, methoden voor geluidconservering en alle oplossingen voor ICT,  servers, computers, telefonie en configuratie van Clouddiensten voor het midden- en kleinbedrijf.

 


isolatiespecialist (2)

klik op logo om naar onze informatieve website te gaan…

De warmte zit van binnen

Goede isolatie zorgt dat de warmte binnen blijft, voor uw comfort, voor jaar-op-jaar besparing op uw stookkosten en zeker ook voor een beter milieu.

De duurzame oplossing voor uw huis en uw gezondheid.

Vloerisolatie zorgt voor een beter leefklimaat in huis. Veel kruipruimtes zijn vochtig of vaak zelfs nat. De isolatiespecialist pakt dit probleem tweeledig aan. Door de bodem te bedekken met een stevig plastic folie stopt het de voortdurende verdamping van vocht uit de kruipruimtebodem en het isoleert de vloer. Optrekkende kou en vochtproblemen behoren daarbij tot het verleden. Doordat de vloer nu veel warmer is, is deze ook droger: dit betekent geen schimmel en minder huisstofmijten. Daarnaast bespaart u ook nog eens aanzienlijk op uw energierekening.

Snel aangebracht en zonder veel overlast
  1. De vloerisolatie wordt in een dag aangebracht.
  2. Uw kruipruimte wordt indien nodig leeggehaald en van isolatie voorzien.
  3. Uw vloer blijft ongemoeid, toegang naar de kruipruimte is genoeg.

 


 

 

 

 

World of Minds
Veranderprocessen, teamontwikkeling, kennisactivering
Think, dicide, do, learn


Buro BAST
BURO BAST architectuur gelooft in ‘samen ontwerpen’. We willen samen met de opdrachtgever wensen en ideeën in kaart brengen. Daarna maken we een passend ontwerp en zorgen voor een goed bouwplan.

We werken voor bedrijven, en voor particulieren die hun woonwensen willen realiseren door een mooie uitbreiding of verbouwing of het ontwerpen van een nieuwbouw huis.

Schermafbeelding 2014-09-30 om 08.10.14

 


DDRCK Brand en UI design

Diederick brengt merken en online producten tot leven.


Bureau Kroner
Bureau Kroner is een dynamisch architectenbureau dat ruim 10 jaar bestaat en in die tijd een breed scala aan projecten heeft gerealiseerd. Ons werkveld is breed, van interieurontwerp tot stedenbouwkundig ontwerp en van conceptvorming tot architectonisch ontwerp.

BureauKroner-B-H

 

 

 


Uw betrouwbare partner als het gaat om leegstand en vastgoed.
5Huizen Leegstandbeheer beschikt over het Keurmerk Leegstandbeheer en neemt graag de zorg van uw leegstaand vastgoed uit handen door het tijdelijk plaatsen van startende ondernemers, nette kunstenaars en/of representatieve bewoners. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij voor ieder leegstaand object in Nederland een oplossing op maat!
5Huizen Vastgoedbeheer verzorgt uw volledige property management en is gespecialiseerd in het beheer van studentenbehuizing en wij houden kantoor op de Hellingweg 96H aan de haven in Scheveningen. Wij beheren meerdere panden in Delft en omgeving waaronder locatie Jaagpad 1 te Rijswijk waar na een transformatie sinds 2015 honderd internationale studenten van de TU Delft wonen.
Wij beheren ook graag uw vastgoedportefeuille waarbij de nadruk ligt op 24/7 bereikbaarheid.


 

 

 


Bureau Kroner
Bureau Kroner is een dynamisch architectenbureau dat ruim 10 jaar bestaat en in die tijd een breed scala aan projecten heeft gerealiseerd. Ons werkveld is breed, van interieurontwerp tot stedenbouwkundig ontwerp en van conceptvorming tot architectonisch ontwerp.

BureauKroner-B-H

 

 


Thexton Armstrong EMEA

Thexton Armstrong is een internationale franchise formule gericht op het adviseren aan en ondersteunen van het MKB (B2B).
Als MKB-ondernemer komt er best veel op je af. Iedere onderneming doorloopt dezelfde ontwikkeling van start, ontwikkeling, groei tot overdracht. Je doorloopt deze fases met voor- & tegenspoed en iedere fase brengt andere uitdagingen. Uitdagingen die je niet altijd alleen aankunt of wilt. Heb jij ook wel eens behoefte om te spreken met een ervaringsdeskundige en vertrouwenspartner die jou kan helpen je onderneming naar dat volgende niveau te krijgen? Dan ben je bij Thexton Armstrong aan het juiste adres. Wij hebben een branche-onafhankelijke aanpak ontwikkeld die jou, los van je huidige situatie, in staat stelt je onderneming naar een volgend niveau te ontwikkelen.

 

 

 


Eijgendaal & van Romondt

Bekijk snel ons aanbod (klik op logo) en laat u informeren over de mogelijkheden bij u thuis.

Eijgendaal


Ellens & Lentze
Vanuit traditioneel notariële dienstverlening is ons kantoor gegroeid tot een allround notariskantoor met specialisaties op het gebied van registergoederen, familierecht en ondernemingsrecht. Uniek voor een notariskantoor is dat wij beschikken over registermediators en scheidingsbemiddelaars.

ellens-en-lentze


Emma Communicatie
Emma onderzoekt, adviseert, schrijft, filmt en traint. Onze expertise is communicatie op het snijvlak van bestuur, beleid en burger.

emma comms


Estata Makelaars
Wij nodigen u uit om kennis te maken met ons mooie aanbod van huizen. Mocht u vragen hebben over wat wij voor u kunnen betekenen neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wij staan voor:

  • Persoonlijke aandacht
  • Ruim 20 jaar ervaring in Den Haag en omgeving
  • Bewezen succesvol in zowel de koop- als ook de huurmarkt

Logo Estata

 

 

 


GMW Advocaten

GMW advocaten (opgericht in 1989) is een Haags advocatenkantoor dat meerdere juridische specialismen op hoogwaardig niveau aanbiedt.

Voor een overzicht van onze specialismen, klik op ons logo…

2815GMW-Logo-centered

 

 

 

 


 

fitness


Joris Nuijten Coaching & Consultancy
Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering.


KENI Consultancy
Keni Consultancy verricht verscheidene marketingactiviteiten voor iF International Forum Design GmbH in Nederland.

Keni Consultancy is tevens beschikbaar als interim project- en accountmanager voor uw beursdeelnames, projecten en evenementen in zowel binnen- als buitenland.
Lees meer


MDV Holding

MDV_1

Shipbuilding – Interface Management – Offshore Installation


Smit & De Wolf

Smit en de Wolf is een accountants- en belastingadvieskantoor met vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Van starter tot groot MKB-ondernemer bent u voor accountancydiensten, audit, administratieve werkzaamheden of gedegen belastingadvies bij Smit en de Wolf aan het juiste adres.

smitendewolf


Takontwerp
Takontwerp houdt zicht bezig met het ontwerpen van stijlen of identiteiten. Een goed grafisch ontwerp, een logo of visuele identiteit zorgt ervoor dat een bedrijf onderscheidend is in zijn branche.

takontwerp_logo


Tennispub de Bataaf

Niet voor niets is Thor de Bataaf verkozen als een van de meest gezelligste tennisverenigingen van de Regio Den Haag. Met 18 volwaardige tennisbanen en een van de grootste ledenbestanden, is er op Thor de Bataaf heel wat te doen. De Pub de Bataaf staat voor veel gezelligheid met een uitstekende infrastructuur, die zijn diensten bewijst tijdens de vele evenementen & partijen. Ook kunt er gezellig en betaalbaar eten, naast de regelmatig opgetuigde buffetten. Life Cooking, BBQ, Indisch Buffet, u zegt het maar en – THE CREW – onder leiding van Ger Schoenmaker – is u graag van dienst.

Logo-pub

 

 

 


Wisselingh & Toorens

Neemt werken aan en voert werken uit op het gebied van design & engineering binnen de disciplines bouwkunde, civiele techniek, scheepsbouw en visserij alsmede het projectmatig detacheren van medewerkers (all over the world) hierbij.

wisselingh-toorens-200x80


XLR Entertainment Group
Als XLR Entertainment Group organiseren wij sinds 2007 vele evenementen op locatie inclusief professioneel licht & geluid én de bijbehorende artiesten. Van DJ’s, percussionisten, saxofonisten, zangers, danseressen & artiesten tot en met complete bands. Tevens losse verhuur van PA Sound, DJ Equipment, Backdrops & Showlicht.

Graag verzorgen wij ook uw evenement, feest of partij….!

In de afgelopen 10 jaar zijn vele evenementen met succes vorm gegeven. Van Funky Golf Events tot en met trouwfeesten, bedrijfsevenementen, tennistoernooien, jubilea en overige partijen. XLR staat in de basis voor de veel geboekte DJ XLR (X-large Rob). In combinatie met live Percussion & Saxofonist wordt zeer regelmatig opgetreden onder de naam XLR’s Groove Foundation met inmiddels vele resident venues en internationale opdrachtgevers.

XLR Entertainment levert kwalitatieve DJ’s – Artiesten – Bands met daarnaast de verhuur van Showlicht – PA Geluidsinstallaties en Podia

xlr-egroup

 

 

Email: info@xlr-entertainment.com