Bedrijven – Business Club

De Business Club – Thor de Bataaf heeft op dit moment circa 42 aangesloten bedrijven en daarnaast meer dan 20 separate sponsoren!
Het is onze ambitie om binnen enkele jaren te groeien naar een netwerk van meer dan 70 aangesloten ondernemers, professionals en directieleden van bedrijven uit de regio Haaglanden.

IT Management GroupBuro BAST
Bureau Kroner
Joris Nuijten Coaching & Consulting

Estata Makelaars

Eijgendaal & van Romondt
Ellens & LentzeEmma CommunicatieIsolatiespecialist.com
Fitness de Bataaf
Wisselingh & ToorensGMW advocaten
Ziaja & DorstHorecacentrum de RandstedenKENI Consultancy

XLR Entertainment GroupMDV HoldingTakontwerp
Smit & De WolfTennispub de BataafArchipel Fysiotherapie
World of MindsThexton Armstrong EMEA5Huizen Vastgoed
Leonardo Royal Hotel Den Haag PromenadeDDRCK Brand en UI design

IT Management Group (Hoofd sponsor)

 

 

ITMG is specialist op het gebied van de inrichting en optimalisatie van uw beheerorganisatie. ITMG adviseert, traint en ondersteunt uw beheerorganisatie op het gebied van servicemanagement, projectmanagement, testmanagement, outsourcing, security en risico- en kostenbeheersing.

ITMG is een samenwerkingsverband van IT-professionals die hun sporen ruimschoots hebben verdiend op het gebied van IT Management. ITMG biedt organisaties gedreven, deskundige professionals die kunnen rekenen op ondersteuning van hun teamgenoten. U als opdrachtgever kunt vertrouwen op de kracht, kennis en kunde van een team van goed op elkaar afgestemde en verbonden professionals.

Wilt u meer weten over de kwaliteit, de klanten, de visie en de missie van ITMG?
Website: www.itmg.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/it-management-group

 


Archipel Fysiotherapie

 3816_nl_foto praktijk

Klachten waarmee patiënten bij de fysiotherapeut komen, zijn zeer uiteenlopend, zoals:

  • pijn
  • krachtsvermindering
  • ademhalingsproblemen
  • zwelling en beperkingen in het bewegen

De aandoeningen kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan tijdens het sporten, het uitoefenen van werkzaamheden, door veroudering of door een ongeval.

Manuele therapie
Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding fysiotherapie een opleiding manuele therapie heeft gevolgd met een duur van gemiddeld vijf jaar.

In het algemeen is manuele therapie geschikt voor klachten die, behalve met pijn, ook gepaard gaan met het slechter kunnen bewegen van een gewricht of gewrichten. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: de functie van de gewrichten verbetert, de houding verbetert en het bewegen verloopt gemakkelijker.

Psychosomatische fysiotherapie

De psychosomatische fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in het herkennen en beïnvloeden van de complexe relatie tussen bewegend functioneren en psychisch functioneren. In de behandeling van lichamelijke klachten zoals o.a. pijn en vermoeidheid, die een relatie hebben met psychosociale problemen.


 

Leonardo Royal Hotel Promenade Den Haag

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is gelegen tussen het dynamische Scheveningen, de Ambassadewijk en het centrum van de stad. Strand of stad? Met Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade hoef je niet te kiezen. Je bent binnen no-time op het strand van Scheveningen. Net zo snel is de reis naar het centrum. Het hotel is omgeven door het rustige Van Stolkpark. Het hotel heeft een restaurant en een gezellige bar, Brut International Flavours, waar je kunt genieten van een goed kopje koffie, een lichte lunch of diner. De Promenade Healthclub & Spa biedt een verscheidenheid aan sauna’s, een verwarmd binnenzwembad, massages, gezichtsbehandelingen en een fitnessruimte.

Alle moderne kamers zijn voorzien van airconditioning, een bureau, een zithoek, een minibar en een flatscreen-tv. De badkamers zijn uitgerust met een douche en sommige hebben een bad. Er is ook gratis WI-FI beschikbaar en de gasten kunnen gebruik maken van een 24/7 ontbijt.

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is ook geschikt voor vergaderingen en evenementen. Het hotel kan kleine en grote groepen faciliteren in een van de 10 vergaderzalen. De Prominental Boardroom kijkt uit op de skyline van Den Haag. Verder is het uitgerust met de nieuwste laserprojectie, de Sony 4K laserprojectie, die beschikt over prachtige beelden die vier keer duidelijker zijn dan High Definition. Bovendien ligt het hotel op 550-meter afstand en 10 minuten lopen van een van de grootste internationale congrescentra van Nederland, het World Forum.


Ziaja & Dorst Multimedia solutions

Ziaja


Multimedia- en ICT diensten voor bedrijven en instellingen. Met een professionele opnamestudio voor AV presentaties, geluidsopnamen voor radio- en tv-commercials, een service voor spreekstemmen, methoden voor geluidconservering en alle oplossingen voor ICT,  servers, computers, telefonie en configuratie van Clouddiensten voor het midden- en kleinbedrijf.

 


Isolatiespecialist.com

isolatiespecialist (2)

De warmte zit van binnen

Goede isolatie zorgt dat de warmte binnen blijft, voor uw comfort, voor jaar-op-jaar besparing op uw stookkosten en zeker ook voor een beter milieu.

De duurzame oplossing voor uw huis en uw gezondheid

Vloerisolatie zorgt voor een beter leefklimaat in huis. Veel kruipruimtes zijn vochtig of vaak zelfs nat. De isolatiespecialist pakt dit probleem tweeledig aan. Door de bodem te bedekken met een stevig plastic folie stopt het de voortdurende verdamping van vocht uit de kruipruimtebodem en het isoleert de vloer. Optrekkende kou en vochtproblemen behoren daarbij tot het verleden. Doordat de vloer nu veel warmer is, is deze ook droger: dit betekent geen schimmel en minder huisstofmijten. Daarnaast bespaart u ook nog eens aanzienlijk op uw energierekening.

Snel aangebracht en zonder veel overlast

  1. De vloerisolatie wordt in een dag aangebracht.
  2. Uw kruipruimte wordt indien nodig leeggehaald en van isolatie voorzien.
  3. Uw vloer blijft ongemoeid, toegang naar de kruipruimte is genoeg.

 


World of Minds

 

 

 

 

 

 

Wij geloven dat de denk- en doekracht van mensen vergroot moet worden

Het volstaat niet meer om alleen kosten te verlagen en productiviteit te vergroten. Het is nodig om sneller in te spelen, als organisatie en teams binnen die organisatie, op veranderingen. Daar hebben we een nieuw type medewerker voor nodig. Iemand die sneller schakelt. Vanuit rust en balans. Vanuit overzicht. sámen met anderen met gebruikmaking van nieuwe methodieken en technologiën. Wij helpen daarbij.

Veranderprocessen, Teamontwikkeling, Kennisactivatie

Wij geloven in een cultuur waar managers de mensen zien staan, willen investeren in slimmer gaan sturen, (samen) werken en organiseren, het lerend vermogen van de organisatie continu willen verbeteren, veranderingen willen doorvoeren op basis van draagvlak creeëren, het samen maken van visuele plannen en de uitvoering ervan in nieuwe rituelen monitoren om snel te kunnen bijsturen.

 


 

Buro BAST

Schermafbeelding 2014-09-30 om 08.10.14

BURO BAST architectuur gelooft in ‘samen ontwerpen’. We willen samen met de opdrachtgever wensen en ideeën in kaart brengen. Daarna maken we een passend ontwerp en zorgen voor een goed bouwplan.

We werken voor bedrijven, en voor particulieren die hun woonwensen willen realiseren door een mooie uitbreiding of verbouwing of het ontwerpen van een nieuwbouw huis.

 


DDRCK Brand en UI design

Diederick brengt merken en online producten tot leven.


Bureau Kroner


BureauKroner-B-H

 

 

Bureau Kroner is een dynamisch architectenbureau dat ruim 10 jaar bestaat en in die tijd een breed scala aan projecten heeft gerealiseerd. Ons werkveld is breed, van interieurontwerp tot stedenbouwkundig ontwerp en van conceptvorming tot architectonisch ontwerp.

 


5HUIZEN


 

 

 

Uw betrouwbare partner als het gaat om leegstand en vastgoed.
5Huizen Leegstandbeheer beschikt over het Keurmerk Leegstandbeheer en neemt graag de zorg van uw leegstaand vastgoed uit handen door het tijdelijk plaatsen van startende ondernemers, nette kunstenaars en/of representatieve bewoners. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij voor ieder leegstaand object in Nederland een oplossing op maat!
5Huizen Vastgoedbeheer verzorgt uw volledige property management en is gespecialiseerd in het beheer van studentenbehuizing en wij houden kantoor op de Hellingweg 96H aan de haven in Scheveningen. Wij beheren meerdere panden in Delft en omgeving waaronder locatie Jaagpad 1 te Rijswijk waar na een transformatie sinds 2015 honderd internationale studenten van de TU Delft wonen.
Wij beheren ook graag uw vastgoedportefeuille waarbij de nadruk ligt op 24/7 bereikbaarheid.

 


Thexton Armstrong EMEA


 

Thexton Armstrong is een internationale franchise formule gericht op het adviseren aan en ondersteunen van het MKB (B2B).
Als MKB-ondernemer komt er best veel op je af. Iedere onderneming doorloopt dezelfde ontwikkeling van start, ontwikkeling, groei tot overdracht. Je doorloopt deze fases met voor- & tegenspoed en iedere fase brengt andere uitdagingen. Uitdagingen die je niet altijd alleen aankunt of wilt. Heb jij ook wel eens behoefte om te spreken met een ervaringsdeskundige en vertrouwenspartner die jou kan helpen je onderneming naar dat volgende niveau te krijgen? Dan ben je bij Thexton Armstrong aan het juiste adres. Wij hebben een branche-onafhankelijke aanpak ontwikkeld die jou, los van je huidige situatie, in staat stelt je onderneming naar een volgend niveau te ontwikkelen.

 


Eijgendaal & van Romondt


Eijgendaal

Bekijk snel ons aanbod (klik op logo) en laat u informeren over de mogelijkheden bij u thuis.

 


Ellens & Lentze


ellens-en-lentze


Vanuit traditioneel notariële dienstverlening is ons kantoor gegroeid tot een allround notariskantoor met specialisaties op het gebied van registergoederen, familierecht en ondernemingsrecht. Uniek voor een notariskantoor is dat wij beschikken over registermediators en scheidingsbemiddelaars.

 


Emma Communicatie


emma comms


Emma onderzoekt, adviseert, schrijft, filmt en traint. Onze expertise is communicatie op het snijvlak van bestuur, beleid en burger.

 


Estata Makelaars


Logo Estata

 

 

Wij nodigen u uit om kennis te maken met ons mooie aanbod van huizen. Mocht u vragen hebben over wat wij voor u kunnen betekenen neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wij staan voor:

  • Persoonlijke aandacht
  • Ruim 20 jaar ervaring in Den Haag en omgeving
  • Bewezen succesvol in zowel de koop- als ook de huurmarkt

 


GMW Advocaten


2815GMW-Logo-centered

 

 

GMW advocaten (opgericht in 1989) is een Haags advocatenkantoor dat meerdere juridische specialismen op hoogwaardig niveau aanbiedt.

Voor een overzicht van onze specialismen, klik op ons logo…

 


Fitness De Bataaf

 

fitness


Joris Nuijten Coaching & Consultancy


Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering.


KENI Consultancy


Keni Consultancy verricht verscheidene marketingactiviteiten voor iF International Forum Design GmbH in Nederland.

Keni Consultancy is tevens beschikbaar als interim project- en accountmanager voor uw beursdeelnames, projecten en evenementen in zowel binnen- als buitenland.
Lees meer


MDV Holding

MDV_1

Shipbuilding – Interface Management – Offshore Installation


Smit & De Wolf


smitendewolf

Smit en de Wolf is een accountants- en belastingadvieskantoor met vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Van starter tot groot MKB-ondernemer bent u voor accountancydiensten, audit, administratieve werkzaamheden of gedegen belastingadvies bij Smit en de Wolf aan het juiste adres.

 


Takontwerp

takontwerp_logo

Takontwerp houdt zicht bezig met het ontwerpen van stijlen of identiteiten. Een goed grafisch ontwerp, een logo of visuele identiteit zorgt ervoor dat een bedrijf onderscheidend is in zijn branche.

 


Tennispub de Bataaf


Logo-pub

 

 

Niet voor niets is Thor de Bataaf verkozen als een van de meest gezelligste tennisverenigingen van de Regio Den Haag. Met 18 volwaardige tennisbanen en een van de grootste ledenbestanden, is er op Thor de Bataaf heel wat te doen. De Pub de Bataaf staat voor veel gezelligheid met een uitstekende infrastructuur, die zijn diensten bewijst tijdens de vele evenementen & partijen. Ook kunt er gezellig en betaalbaar eten, naast de regelmatig opgetuigde buffetten. Life Cooking, BBQ, Indisch Buffet, u zegt het maar en – THE CREW – onder leiding van Ger Schoenmaker – is u graag van dienst.

 


Wisselingh & Toorens


wisselingh-toorens-200x80

Neemt werken aan en voert werken uit op het gebied van design & engineering binnen de disciplines bouwkunde, civiele techniek, scheepsbouw en visserij alsmede het projectmatig detacheren van medewerkers (all over the world) hierbij.

 


XLR Entertainment Group


xlr-egroup

 

 

Als XLR Entertainment Group organiseren wij sinds 2007 vele evenementen op locatie inclusief professioneel licht & geluid én de bijbehorende artiesten. Van DJ’s, percussionisten, saxofonisten, zangers, danseressen & artiesten tot en met complete bands. Tevens losse verhuur van PA Sound, DJ Equipment, Backdrops & Showlicht.

Graag verzorgen wij ook uw evenement, feest of partij….!

In de afgelopen 10 jaar zijn vele evenementen met succes vorm gegeven. Van Funky Golf Events tot en met trouwfeesten, bedrijfsevenementen, tennistoernooien, jubilea en overige partijen. XLR staat in de basis voor de veel geboekte DJ XLR (X-large Rob). In combinatie met live Percussion & Saxofonist wordt zeer regelmatig opgetreden onder de naam XLR’s Groove Foundation met inmiddels vele resident venues en internationale opdrachtgevers.

XLR Entertainment levert kwalitatieve DJ’s – Artiesten – Bands met daarnaast de verhuur van Showlicht – PA Geluidsinstallaties en Podia

Email: info@xlr-entertainment.com