Bedrijven – Business Club

Business Club – Thor de Bataaf
De Business Club – Thor de Bataaf heeft op dit moment circa 42 aangesloten bedrijven en daarnaast meer dan 20 separate sponsoren. Het is onze ambitie om binnen enkele jaren te groeien naar een netwerk van meer dan 70 aangesloten ondernemers, professionals en directieleden van bedrijven uit de regio Haaglanden.

Archipel FysiotherapieBuro BASTBureau Kroner
Cor van Laar KozijntechniekDos Ojos interimmanagementEijgendaal & van Romondt
Ellens & LentzeEmma CommunicatieEP92
Fitness de BataafFrits HecklerGMW advocaten
Homely RentalsHorecacentrum de RandstedenKENI Consultancy
KitespaceMDV HoldingNoSuchCompany
Rijnwoud Skoda & SeatRoos de HaanO'Caseys
Tennispub de BataafSmit & De WolfTakontwerp
Wisselingh & ToorensXLR Entertainment GroupZiaja & Dorst
Isolatiespecialist.comEstata MakelaarsJoris Nuijten Coaching & Consulting

Hieronder vindt u meer informatie over onze leden. De logo’s zijn een link naar de websites.


Archipel Fysiotherapie

 3816_nl_foto praktijk

Fysiotherapie

Klachten waarmee patiënten bij de fysiotherapeut komen, zijn zeer uiteenlopend, zoals:

  • pijn
  • krachtsvermindering
  • ademhalingsproblemen
  • zwelling en beperkingen in het bewegen

De aandoeningen kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan tijdens het sporten, het uitoefenen van werkzaamheden, door veroudering of door een ongeval.

Manuele therapie
Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding fysiotherapie een opleiding manuele therapie heeft gevolgd met een duur van gemiddeld vijf jaar.

In het algemeen is manuele therapie geschikt voor klachten die, behalve met pijn, ook gepaard gaan met het slechter kunnen bewegen van een gewricht of gewrichten. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: de functie van de gewrichten verbetert, de houding verbetert en het bewegen verloopt gemakkelijker.

Psychosomatische fysiotherapie
De psychosomatische fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in het herkennen en beïnvloeden van de complexe relatie tussen bewegend functioneren en psychisch functioneren. In de behandeling van lichamelijke klachten zoals o.a. pijn en vermoeidheid, die een relatie hebben met psychosociale problemen.


isolatiespecialist (2)

klik op logo om naar onze informatieve website te gaan…

De warmte zit van binnen

Goede isolatie zorgt dat de warmte binnen blijft, voor uw comfort, voor jaar-op-jaar besparing op uw stookkosten en zeker ook voor een beter milieu.

De duurzame oplossing voor uw huis en uw gezondheid.

Vloerisolatie zorgt voor een beter leefklimaat in huis. Veel kruipruimtes zijn vochtig of vaak zelfs nat. De isolatiespecialist pakt dit probleem tweeledig aan. Door de bodem te bedekken met een stevig plastic folie stopt het de voortdurende verdamping van vocht uit de kruipruimtebodem en het isoleert de vloer. Optrekkende kou en vochtproblemen behoren daarbij tot het verleden. Doordat de vloer nu veel warmer is, is deze ook droger: dit betekent geen schimmel en minder huisstofmijten. Daarnaast bespaart u ook nog eens aanzienlijk op uw energierekening.

Snel aangebracht en zonder veel overlast
  1. De vloerisolatie wordt in een dag aangebracht.
  2. Uw kruipruimte wordt indien nodig leeggehaald en van isolatie voorzien.
  3. Uw vloer blijft ongemoeid, toegang naar de kruipruimte is genoeg.

 


Buro BAST
BURO BAST architectuur gelooft in ‘samen ontwerpen’. We willen samen met de opdrachtgever wensen en ideeën in kaart brengen. Daarna maken we een passend ontwerp en zorgen voor een goed bouwplan.

We werken voor bedrijven, en voor particulieren die hun woonwensen willen realiseren door een mooie uitbreiding of verbouwing of het ontwerpen van een nieuwbouw huis.

Schermafbeelding 2014-09-30 om 08.10.14


Bureau Kroner
Bureau Kroner is een dynamisch architectenbureau dat ruim 10 jaar bestaat en in die tijd een breed scala aan projecten heeft gerealiseerd. Ons werkveld is breed, van interieurontwerp tot stedenbouwkundig ontwerp en van conceptvorming tot architectonisch ontwerp.

BureauKroner-B-H

 

 


Cor van Laar Kozijntechniek
Al ruim 35 jaar wordt er gekozen voor Cor van Laar Kozijntechniek.
Voor zowel kwalitatief hoogwaardige kunststof, aluminium en klassieke houten kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u bij ons terecht voor serres, dakkapellen of het plaatsen van dubbelglas in bestaande kozijnen.

Bekijk snel ons aanbod (klik op logo) en laat u informeren over de mogelijkheden bij u thuis.

Wij helpen u graag. Al ruim 35 jaar…!

LOGO - COR VAN LAAR - 35


CROWNE PLAZA DEN HAAG – PROMENADE HOTEL

Het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag – Promenade is zoals de stad zelf, modern maar ook klassiek. Het hotel heeft 178 hotelkamers met uitzicht over het Van Stolkpark of de skyline van Den Haag. Alle kamers hebben individueel regelbare airconditioning, koffie- en thee faciliteiten, een minibar, ruim bureau, laptop kluis en een apart zitgedeelte. Er is gratis Wi-Fi in het hele hotel.

De ***** Star faciliteiten van Promenade Wellness & Spa Center zijn kosteloos toegankelijk voor hotelgasten. Boek een wellness weekend bij Crowne Plaza Den Haag – Promenade en kom volledig tot rust.

Boek hier uw overnachting.

***** Star Wellness in Den Haag bij Crowne Plaza Promenade

Promenade Wellness Center is dé city spa van Den Haag en omgeving. Het Wellness Center ligt aan het Van Stolkpark aan de rand van het centrum. Met een oppervlakte van 900m2, diverse sauna’s, een zwembad, speciale behandelingen en een zeer uitgebreide Technogym met permanente professionele begeleiding, zijn alle faciliteiten voor ontspanning en inspanning aanwezig!

Logo Crowne Plaza Den Haag - Promenade

 

 

 

 

 


Eijgendaal & van Romondt

Bekijk snel ons aanbod (klik op logo) en laat u informeren over de mogelijkheden bij u thuis.

Eijgendaal


Ellens & Lentze
Vanuit traditioneel notariële dienstverlening is ons kantoor gegroeid tot een allround notariskantoor met specialisaties op het gebied van registergoederen, familierecht en ondernemingsrecht. Uniek voor een notariskantoor is dat wij beschikken over registermediators en scheidingsbemiddelaars.

ellens-en-lentze


Emma Communicatie
Emma onderzoekt, adviseert, schrijft, filmt en traint. Onze expertise is communicatie op het snijvlak van bestuur, beleid en burger.

emma comms


EP92
EP92 is een uitzendbureau dat sinds 1992 actief is. Met vestigingen in Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam bedienen wij de back-office van een groot aantal werkgevers. Wij richten ons op de administratieve functies  waaronder; secretaresses, financieel, management en overige ondersteunende functies.

ep92_logo


Estata Makelaars
Wij nodigen u uit om kennis te maken met ons mooie aanbod van huizen. Mocht u vragen hebben over wat wij voor u kunnen betekenen neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wij staan voor:

  • Persoonlijke aandacht
  • Ruim 20 jaar ervaring in Den Haag en omgeving
  • Bewezen succesvol in zowel de koop- als ook de huurmarkt

Logo Estata

 

 

 


GMW Advocaten

GMW advocaten (opgericht in 1989) is een Haags advocatenkantoor dat meerdere juridische specialismen op hoogwaardig niveau aanbiedt.

Voor een overzicht van onze specialismen, klik op ons logo…

2815GMW-Logo-centered

 

 

 

 


 

fitness


HOMELY RENTALS

Bent u op zoek naar een huurwoning voor uzelf of één van uw medewerkers? Dan bent u bij Homely Rentals aan het juiste adres. Wij bieden gerenoveerde en gemeubileerde huurwoningen voor internationale medewerkers van onder andere Shell, ICC/ICJ en Europol. Onze full-service werkwijze maakt het vinden van de ideale huurwoning snel en gemakkelijk.

logo-homely


Joris Nuijten Coaching & Consultancy
Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering.


KENI Consultancy
Keni Consultancy verricht verscheidene marketingactiviteiten voor iF International Forum Design GmbH in Nederland.

Keni Consultancy is tevens beschikbaar als interim project- en accountmanager voor uw beursdeelnames, projecten en evenementen in zowel binnen- als buitenland.
Lees meer


MDV Holding

MDV_1

Shipbuilding – Interface Management – Offshore Installation


NOSUCH COMPANY

Zin om morgen vorm te geven. Dat is wat ons drijft. Met passende communicatie- en designoplossingen geven we vorm en richting aan uw ideeën en ambities. Met onze unieke aanpak doorgronden, verbreden en versterken we de merken van onze opdrachtgevers. Zodat u in al uw communicatie precies dát kunt uitdragen dat bij uw organisatie past. En waarmee u de resultaten behaalt waar u naar streeft.

nosuch-logo-transp


O’Casey’s

O’Casey’s Irish pub & Restaurant is de grootste internationale bar van Den Haag & omgeving.
Het heeft de traditionele uitstraling en inrichting van een bar zoals je die in Dublin kan vinden. O’Casey’s bruist van het leven met regelmatig live muziek, de wekelijkse pub quiz en veel live sport. Recent is O’Caseys nog verkozen tot beste Irish Pub world-wide…!

O Casey logo def


RijnWoud Skoda & Seat
In 1996 is autobedrijf RijnWoud in Rotterdam opgericht. De naam RijnWoud is een samenvoeging van onze voornamen Reinier en Wouter. Wij zijn officieel merkdealer van SKODA & SEAT.
In het 1e kwartaal van 2015 is onze complete ver(nieuw)bouwing voltooid en zijn wij klaar voor de toekomst.

rijnwoud

 

 

 


Roos de Haan
Photography | Projectmanager
Fotograaf én eventmanager én tourleader? Voor mij een heel normale combinatie. In beide gevallen gaat het om het inzoomen op de details en de mensen, die het verhaal de moeite waard maken.
Lees meer

roos de haan fotografie

 

 

 


Smit & De Wolf

Smit en de Wolf is een accountants- en belastingadvieskantoor met vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Van starter tot groot MKB-ondernemer bent u voor accountancydiensten, audit, administratieve werkzaamheden of gedegen belastingadvies bij Smit en de Wolf aan het juiste adres.

smitendewolf


Welkom bij Solid Sense…

Waar sta ik nu? Hoe ben ik hier gekomen? Waar wil ik naar toe? Hoe ga ik daar komen? En uiteindelijk, ben ik gekomen waar ik wilde zijn ? Dit zijn een vijftal vragen die bij Solid Sense centraal staan.

PEOPLE – TALENTS – CHOICES

Solid Sense wijst je niet de weg, maar helpt deze te vinden. Alleen als je zélf ziet waar je heen wilt, heb je de kracht om te slagen.

Solid Sense herkent talenten, ordent gedachten en opties. Zo creëren we essentieel inzicht en overzicht waarmee je jouw koers bepaalt. En waarmee je deze vol overtuiging kunt volgen. Daarna laten we je niet los. We blijven in contact om er zeker van te zijn dat je niet verdwaalt. Kosteloos.

Meer weten? stuur een e-mail naar info@solidsense.nl, of vul ons contactformulier in.

Logo Solid Sense

 

 

 


Takontwerp
Takontwerp houdt zicht bezig met het ontwerpen van stijlen of identiteiten. Een goed grafisch ontwerp, een logo of visuele identiteit zorgt ervoor dat een bedrijf onderscheidend is in zijn branche.

takontwerp_logo


Tennispub de Bataaf

Niet voor niets is Thor de Bataaf verkozen als een van de meest gezelligste tennisverenigingen van de Regio Den Haag. Met 18 volwaardige tennisbanen en een van de grootste ledenbestanden, is er op Thor de Bataaf heel wat te doen. De Pub de Bataaf staat voor veel gezelligheid met een uitstekende infrastructuur, die zijn diensten bewijst tijdens de vele evenementen & partijen. Ook kunt er gezellig en betaalbaar eten, naast de regelmatig opgetuigde buffetten. Life Cooking, BBQ, Indisch Buffet, u zegt het maar en – THE CREW – onder leiding van Ger Schoenmaker – is u graag van dienst.

Logo-pub

 

 

 


Wisselingh & Toorens

Neemt werken aan en voert werken uit op het gebied van design & engineering binnen de disciplines bouwkunde, civiele techniek, scheepsbouw en visserij alsmede het projectmatig detacheren van medewerkers (all over the world) hierbij.

wisselingh-toorens-200x80


XLR Entertainment Group
Als XLR Entertainment Group organiseren wij sinds 2007 vele evenementen op locatie inclusief professioneel licht & geluid én de bijbehorende artiesten. Van DJ’s, percussionisten, saxofonisten, zangers, danseressen & artiesten tot en met complete bands. Tevens losse verhuur van PA Sound, DJ Equipment, Backdrops & Showlicht.

Graag verzorgen wij ook uw evenement, feest of partij….!

In de afgelopen 10 jaar zijn vele evenementen met succes vorm gegeven. Van Funky Golf Events tot en met trouwfeesten, bedrijfsevenementen, tennistoernooien, jubilea en overige partijen. XLR staat in de basis voor de veel geboekte DJ XLR (X-large Rob). In combinatie met live Percussion & Saxofonist wordt zeer regelmatig opgetreden onder de naam XLR’s Groove Foundation met inmiddels vele resident venues en internationale opdrachtgevers.

XLR Entertainment levert kwalitatieve DJ’s – Artiesten – Bands met daarnaast de verhuur van Showlicht – PA Geluidsinstallaties en Podia

xlr-egroup

 

 

Email: info@xlr-entertainment.com


Ziaja & Dorst
Multimedia- en ICT diensten voor bedrijven en instellingen. Met een professionele opnamestudio voor AV presentaties, geluidsopnamen voor radio- en tv-commercials, een service voor spreekstemmen, methoden voor geluidconservering en alle oplossingen voor ICT,  servers, computers, telefonie en configuratie van Clouddiensten voor het midden- en kleinbedrijf.

Ziaja