Business Club Nieuws Oktober 2018

Business Club Nieuws Oktober 2018
Het waren weer bewogen maanden voor de Business Club Thor de Bataaf met meerdere mooie evenementen. Zo was recent het Forever Young (50+) Toernooi, de Thornooi Club Championships en het Van Gisbergen Open, waarbij de Business Club standaard acte de présence geeft. Maar ook buiten ons prachtige park waren we herhaaldelijk vertegenwoordigd, zoals het ATP Tournament tijdens het The Hague Open op HLTC De Metselaars. Daarbij ook diverse mutaties met nieuwe leden en helaas ook wat afmeldingen;

Wij heten de volgende nieuwe business club leden van harte welkom:

Crowne Plaza Promenade Hotel met 5***** Wellness
van harte welkom met de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Op de banen prijken de twee prachtige nieuwe windbanners naast TV Media Promotie. Voorts ondersteunen beide partijen over en weer de mooie events, waarbij eerder de geweldige Haring Party inclusief live XLR entertainment, geweldige catering stands en met onder meer Tim Unplugged (ex lead zanger van Di-Rect).
Recent nog het prestigieuze Van Gisbergen Open met een mooie prijs voor overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt en vrij gebruik van de prachtige Wellness faciliteiten. De gelukkige winnaar is Henk de Wit…!
–> Klik hier voor meer info over Crowne Plaza

Solid Sense – Coaching & Training – En wel met 4 Business Leden.
Ook Solid Sense heeft nieuwe windbanners aan de baan, naast de inmiddels welbekende TV Media Promotie. Waar sta ik nu? Hoe ben ik hier gekomen? Waar wil ik naar toe? Hoe ga ik daar komen? En uiteindelijk, ben ik gekomen waar ik wilde zijn ? Dit zijn een vijftal vragen die bij Solid Sense centraal staan. PEOPLE – TALENTS – CHOICES
–> Klik hier voor meer info over Solid Sense

Mark Thöenes
Hij werkt sinds januari 2017 samen met Adriaanse van der Weel Advocaten. Hij is beëdigd in 1998 en gespecialiseerd in ondernemings- en faillissementsrecht. Na een gedegen opleiding bij de Brauw Blackstone Westbroek, heeft hij met twee partners gedurende bijna tien jaar zelf een advocatenkantoor opgebouwd en uitgebouwd. In de afgelopen twintig jaar heeft hij ruime ervaring opgedaan in het bijstaan van ondernemingen, ondernemers en aandeelhouders.
–> Klik hier voor meer info over Adriaanse van der Weel Advocaten

Inmiddels heeft Business Club Thor de Bataaf meer dan 60 leden. Heeft u ook interesse en wenst u meer informatie, stuur dan aub een email aan: businessclub@thordebataaf.nl
Wij sturen u dan omgaande een mooi informatiepakket toe met mogelijkheden en tarieven

Afscheid Business Club Leden
Na 10 jaar trouwe sponsoring heeft Cor van Laar in goed overleg besloten hun lidmaatschap te beëindigen. De marketing wordt meer landelijk gericht inclusief nieuw elan in de bedrijfsvoering.
Roos de Haan – Photography & Projects heeft moeten afhaken vanwege te drukke werkzaamheden en ook weinig of geen tijd voor tennis noch bezoeken van de Thor BC Events.
Als laatste gaan we Kruid & Druif missen. Zij hebben besloten te stoppen met de winkel en de bakens te verzetten. Eric & Marloes gaan een resort managen en op Madagaskar.
–> Klik hier voor meer info over Madagaskar (wellicht een mooie vakantietip)

Wij wensen allen heel veel succes toe in de nieuwe vorm en/of werkzaamheden en danken hun van harte voor de eerdere geweldige ondersteuning ten behoeve van Thor Top Tennis, Thor Events en Jeugdplan.

Sponsoring van Business Club
Business Club Thor de Bataaf heeft als hoofddoelstellingen het financieren van top tennis, ondersteuning jeugdplan en ondersteuning van de Thor Evenementen. Dat doet zij hoofdzakelijk door middel van het promoten van haar leden via representatieve Windbanners, Reclameborden, haar TV Media Systeem en de Thor website.

Recent heeft de Business Club de gages voldaan aan de spelers van het 1ste Team van Thor, die de geweldige prestatie hebben geleverd om 2de te worden in de hoofdklasse.
Medio juni 2018 heeft de BC de Vereniging financieel kunnen ondersteunen met onder meer het grootse Menzis Tenniskids met rond de 300 deelnemende Tenniskids en hun aanhang.
Tevens heeft de BC haar substantiële financiële bijdrage kunnen leveren aan de diverse Thor Tournaments, waaronder het NoSuch Open, Thornooi, Van Gisbergen Open, Forever Young en The Masters.

Mets Bedrijven Business Open
Op 28 september heeft op de Mets het Bedrijven Business Open plaatsgevonden, waar de BC Thor de Bataaf ook vertegenwoordigd is met inmiddels al meer dan 25 deelnemende bedrijven.

Vacatures:
Last but – zeker – Not Least…
Er zijn ook twee vacatures binnen de Business Club.
– Field Account Manager / werving van nieuwe BC leden (met inkomsten model)
– Social Media & BC Website Manager (vrijwilliger naast mogelijk inkomstenmodel)
Interesse: Mail ons even: businessclub@thordebataaf.nl