Business Club Thor de Bataaf ROCKS…!

Dat het al een geweldig mooi seizoen is staat al vast, maar een nieuw hoogtepunt staat er alweer aan te komen…

Want vrijdag 15 september zitten we met 66 Thorro’s bij de Davis Cup 2017, waar Nederland de strijd aanbindt met Tsjechië…

De Business Club van Thor de Bataaf is in deze ook sterk vertegenwoordigd om het Oranje Team toe te juichen.

Voor alle aangemelde BC leden is er een ticket aangekocht. We zitten met 66 Thorro’s bij elkaar in vak G. Om 13.00 uur verzamelen bij de ingang tussen 13.00 en 13.15. Je kunt Jeanette en mij herkennen aan ons AC t-shirt en/of trui. Oranje van kleur, heel opvallend (op z’n dag).

Het festijn speelt zich af in het speciaal omgebouwde Sportcampus Zuiderpark (Meester P. Droogleever Fortuynweg 22, Den Haag). Het voormalige ADO stadion.

Meer info: http://sportcampuszuiderpark.nl/nl/contact_bereikbaarheid/

De sportcampus heeft (zeer) beperkte parkeergelegenheid, dus geadviseerd wordt om met openbaar vervoer of op de fiets te komen.

We gaan kijken naar 2 singel wedstrijden.

Eerste wedstrijd om 14.00 uur. Pas na de loting (14-9) is bekend welke spelers het tegen elkaar op gaan nemen.

Tot hoe laat het duurt is uiteraard afhankelijk van de twee wedstrijden. En weet dat de stad in de buurt is voor een gezellige after-party.

Maar eerst het prestigieuze Van Gisbergen Open van 26 aug tot en met 3 sept met een speciale BC Clinic op de vrijdag tussen 16:00 en 18:00 uur, welke door het 1ste team van Thor zal worden gegeven.

Nog geen lid van Business Club Thor de Bataaf…?
Voelt u zich ook aangesproken om lid te worden van de florerende Business Club van de gezelligste tennisvereniging regio Den Haag, zijnde Thor de Bataaf, meld u dan aan…

Voor €599 exclusief omzetbelasting bent u verzekerd van een heel jaar tennis inclusief alle BC Evenementen. Voor meer info, zie ook de website http://www.thordebataaf.nl/businessclub/

De businessclub van Thor de Bataaf organiseert vooral gezellige en soms sportieve activiteiten waarbij netwerken en ondernemen voorop staan. Ondernemers, professionals en directieleden van bedrijven uit de regio Haaglanden vinden bij onze Business Club de gelegenheid om zaken te doen met sportieve gezelligheid. Wij geloven dat zakelijk en sportief succes hand in hand gaan.

Commerciële mogelijkheden
Naast het organiseren van activiteiten voor de leden coördineren wij de sponsor en reclamemogelijkheden op en rondom Thor de Bataaf in de vorm van sponsorpakketten. Het zeer actieve ledenbestand van Thor de Bataaf is voor onze sponsors en businessclub een interessante doelgroep. Met bijna honderd competitieteams, honderden bezoekende teams en meer dan duizend deelnemers aan onze vier grote toernooien is zichtbaarheid voor uw boodschap gegarandeerd.

Bij lidmaatschap businessclub ziet u welke mogelijkheden we u kunnen bieden.

Besteding inkomsten
Het hoofddoel van Business Club Thor de Bataaf is geld in te zamelen ten behoeve van toptennis voor senioren én jeugd en ook voor het verbeteren van de faciliteiten op het tennispark naast het ondersteunen van de grote toernooien.

Bestuursleden
Rob van Mastrigt – Voorzitter / Sponsoring / Evenementen
Leo Rog – Penningmeester
Jurgen Dorst – TV Media / Sponsoring / Techniek
Steffan Tak – Ontwerp / Design / Drukwerk

Vacatures
De Business Club Donderdag is op zoek naar twee enthousiaste vrijwilligers voor de volgende posities:

  • Account Manager: Actieve Werving & Publiciteit
  • Penningmeester BC: Ter zake het bijhouden van de Algemene Boekhouding in ons Sponsit CRM. De boekhouding is keurig bij en kan naadloos worden overgedragen.

Meer weten over de Donderdag – dé Business Club?
Als u geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van de businessclub, het sponsoren van
Thor de Bataaf of u wilt een bijeenkomst bijwonen, neem dan contact op met:

  • Rob van Mastrigt – 06 52 091040 (Sponsoring / Event Management / Nieuwe Leden / Algemeen)
  • Jurgen Dorst – 06 19 852512 (TV Media / Sponsoring / Techniek Events)
  • Leo Rog – (Financiële Administratie)

Of mail ons op businessclub@thordebataaf.nl