Business Club Thor de Bataaf – woord van de voorzitter

Beste Business Members en tennisvrienden,

2020 Is nu al als een bijzonder jaar te betitelen gaande de situatie rondom Covid-19 en alle gevolgen. Als Busimess Club (BC) en tennisvereniging kunnen we stellen dat wij ons er vooralsnog uitstekend doorheen slaan mede door de doorgevoerde planmatige aanpak en de vele vrijwilligers, die onze leden in deze materie ook hebben willen begeleiden. Er is zelfs een significante uitbreiding qua ledenaantal. Dat is best allemaal goed nieuws in deze toch bijzondere tijden. Daarnaast zijn nagenoeg al onze Business Members ons ook trouw gebleven, ondanks de toch best grote economische impact door Covid-19. Eens te meer blijkt, sport is gezond en bewegen is altijd goed, naast het onderhouden van uw sociale contacten.

Hadden we een soort full stop in de maanden maart en april opgelegd gekregen, zo is ons park daarna eens te meer druk bezocht en voorzien van alle maatregelen om onze 1,5m handhaving in goede banen te leiden. Maar qua activiteiten zit er toch een soort rem op. te grote drukte moet worden vermeden en dus even niet de grote feesten, zoals Thor die kent. Ook de competitie is doorgeschoven naar het najaar en onze grote toernooien ondervinden ook gevolgen. Momenteel, in de maand augustus, vindt ons prestigieuze Van Gisbergen Open plaats met maar liefst tegen de 500 deelnemers. Het toernooi is inmiddels succesvol afgesloten, maar qua entertainment hebben we ook op de rem getrapt dan wel moeten trappen in lijn met de geldende overheidsmaatregelen.

Namens BC Thor de Bataaf willen wij u derhalve van harte bedanken voor alle begrip dat u ruimschoots heeft getoond.

Verder hebben we ook diverse nieuwe leden mogen verwelkomen, waaronder World of MindsThexton ArmstrongDDRCKRantabe B.V., naast uitbreidingen van Business memberships, maar ook nieuwe sponsoren en verlengingen. Zo heten we bijvoorbeeld Estata Makelaars van harte welkom als nieuwe sponsor met de prachtige windbanner aan Baan C, hebben we Walter Benedict weer mogen verlengen Baan C en hebben DVDW Advocaten en Leonardo Hotel Promenade hun sponsoring Van Gisbergen Open ook weer verlengd. Zo ook Boetiek Nouveau, die alle deelnemende dames van een mooie kortingscoupon voorziet. Geweldig…! Maar we hebben ook een nieuwe hoofdsponsor, zijnde ITMG met de reusachtige windbanner van 18m x 3,75m aan Baan C.

Er zijn nog enkele plekken vrij voor wellicht ook uw reclame/sponsoring/windbanner…!  Meer informatie over onze bedrijfsleden treft u aan op onze webpagina bedrijfsleden BC Thor de Bataaf.

Lees uzelf gerust eens in wat deze bedrijven doen en w at zij wellicht ook voor u kunnen betekenen…

En we staan zeker niet stil qua activiteiten! Niet alleen zijn haast ongemerkt de banen 6 t/m 9 in recordtijd vervangen, ligt ons tennispark er geweldig mooi bij en wordt er tijdens het Van Gisbergen Open op donderdag 27 augustus een BC tennisclinic gehouden inclusief bedrijven tennis met aansluitend borrel en diner. Dave de Graaf, een van onze geweldige tennispro’s, zal deze clinic voorstaan. Daarbij kunt u uiteraard volop genieten van geweldig mooi en gezellig tennis tijdens ons volgeboekte Van Gisbergen Open 2020.

In de maand september hebben we ook weer iets moois in petto. Daarover later meer. Rest mij u allen te bedanken voor uw commitment en wens u namens Business Club Thor de Bataaf nog heel veel tennisplezier en goede zaken!

En hopelijk mogen wij u ook verwelkomen tijdens het Van Gisbergen Open voor aanschouwen mooi en gezellig tennis, naast heerlijke hapjes en drankjes en/of diner, verzorgd door Pub de Bataaf.

Rob van Mastrigt
Email: businessclub@thordebataaf.nl
WHATSAPP: 0031 652 091040

INFO: BUSINESSCLUB@THORDEBATAAF.NL of LID WORDEN