Business Club Thor de Bataaf

door Rob van Mastrigt

Het is fijn om te kunnen stellen dat het uitstekend gaat met onze Business Club. Met inmiddels meer dan 65 leden, gaat het ons bijzonder voor de wind.

En dat we een actieve club zijn, moge duidelijk zijn…

Zo bezoeken we jaarlijks met een grote groep het prestigieuze ABN AMRO World Tennis Tournament geweest met vooraf een zeer smakelijk diner nabij Ahoy. Natuurlijk ook enigszins getergd door de eerdere Covid beperkingen, maar tennissen kon gelukkig nog.

In het voorjaar doorgaans de competitie en natuurlijk onze hoofdklasse met de maandelijkse Business Netwerk Borrels vanaf maart. In de maanden daarop gingen we onvermoeibaar door met bijvoorbeeld de Haagse Society Party en ook de Haringparty en wel bij ons Busines Member Leonardo Royal – Promenade – Hotel, alwaar onze zakelijke netwerken zich met elkaar kunnen verbinden inclusief een gestoffeerde borrel én live muziek onder organisatie van XLR Entertainment.

Maar er is meer, veel meer…! Zoals natuurlijk onze grote ‘Thor Open’ toernooien, de ‘Thor Onderlinge’ clubkampioenschappen, de competitiemaanden en dan is 2018 was er ook nog eens ons 90-jarig lustrum voor tennisvereniging Thor de Bataaf.

En wat dacht u van het uiterst succesvolle jaarlijkse Van Gisbergen Open met heel veel bezoekers, vaak top weersomstandigheden, volle bak en veel entertainment in samenwerking met de Toco Activiteiten Commissie en Business Partner XLR Entertainment.

Als laatste wil ik nog noemen ons bezoek aan de als wereldwijd bekroonde ‘Best Irish Pub’ en Business Club Member O’ Caseys op het Noordeinde en natuurlijk de doorlopende verzorging op Thor door Ger & Crew van Pub de Bataaf.

Enthousiast geworden? Wordt ook lid van de Business Club! En/of reageer op onze vacature!

Wat doet de Business Club?
Onze Business Club kent drie hoofddoelstellingen;
– financiering van ons 1ste team,
– financiële ondersteuning jeugdplan en
– financiële ondersteuning van onze Thor evenementen.

Recent hebben we onderstaande bijdragen geleverd:
-> sponsoring van de nieuwe Thor Clubkleding. Voor het 1ste Team zondag door Rhodium – Real Estate (Renovation – Rental – Turn Key Projects), en het 1ste Team zaterdag door Ellens & Lentze (Notariaat & Mediation)
-> sponsoring/bijdrage door onze Business Club van maar liefst 103 gestandaardiseerde tenues voor onze jeugdspelers.
-> Vele prijzen, die door onze Business Members beschikbaar worden gesteld, voor de diverse georganiseerde evenementen zoals Ladderzat.

Voor onze Business Members en potentieel gegadigden bieden we mooie pakketten aan,
SILVER Membership met heel jaar tennis voor 1 persoon en alle BC evenementen
€599,- op factuur excl. omzetbelasting.
GOLD Membership met heel jaar tennis voor 2 personen inclusief alle BC evenementen
€899,- op factuur excl. omzetbelasting.

Zakelijk aftrekbaar dus en wel met een heel pakket aan evenementen
(info onder http://www.thordebataaf.nl onder Business Club Tab Kalender Business Club).
Voor bedrijven is het financiële verschil met een gewoon lidmaatschap uiteindelijk zeer gering of zelfs lucratief.

Het is overigens niet alleen maar een Business Club Membership wat we kunnen aanreiken. Daarnaast bieden we kwalitatieve windbanners en borden met reclame uitingen van onze BC Members en niet te vergeten ons hagelnieuwe TV Media Systeem in Pub de Bataaf, alwaar doorlopend info wordt verstrekt in combinatie met betaalde reclame voor onze Business Members.

Inmiddels staan er ook alweer nieuwe Business Club Members op de stoep, waarover in de volgende editie meer… Kent u wellicht iemand die interesse zou kunnen hebben in een Business Club lidmaatschap, laat het ons even weten!

Wie vormen eigenlijk het dagelijkse bestuur…
Naast voorzitter Rob van Mastrigt (al meer dan 8 jaar) zijn hier ook nieuwe gezichten aan het firmament. Rene Rieken is de kersverse Penningmeester en Jurgen Dorst staat voor han en spandiensten ter zake onze TV Media & Techniek.

En er is een vacature binnen onze actieve Business Club…!
Gezocht: Commerciele Support & Communicatie – Business Club Thor de Bataaf
Ter ondersteuning van verdere groei en professionalisering van onze activiteiten, ondersteuning van onze social media, communicatie én commerciële activiteiten.

Ben jij iemand die het leuk vindt om onderdeel te zijn van onze florerende business club, handig is met social media en goed in het verbinden van bedrijven met Thor de Bataaf via sponsoring en/of een Business Club lidmaatschap? Dan is wellicht deze rol op jouw lijf geschreven. Het betreft niet een functie waarin veel vergaderen wordt gevraagd. Goede ‘tools’ staan beschikbaar, de tijdsbesteding is beperkt en flexibel in te vullen inclusief mogelijke vergoeding

Interesse?
Stuur dan een email naar businessclub@thordebataaf.nl inclusief je motivatie en gegevens ter attentie van Rob van Mastrigt.

Namens Business Club Thor de Bataaf wensen wij u een geweldig en sportief tennisseizoen,