Businessclub

Onze Businessclub Thor de Bataaf

De businessclub van Thor de Bataaf  organiseert vooral gezellige en ook sportieve activiteiten, waarbij netwerken en ondernemen voorop staan. Ondernemers, professionals en directieleden van bedrijven uit de regio Haaglanden vinden bij de businessclub de gelegenheid om zaken te doen in samenspel met sportieve gezelligheid. Wij geloven dat zakelijk en sportief succes hand in hand gaan. De activiteiten vinden gemiddeld een keer per maand plaats.

Waarom op Thor de Bataaf?
Thor de Bataaf staat dankzij de inspanning van de Vereniging en haar commissies in de regio Den Haag en ver daarbuiten bekend om goede toernooien, hoge mate van professionaliteit, gezellige feesten en uitstekende faciliteiten.

Commerciële mogelijkheden
Naast het organiseren van activiteiten voor de leden coördineren wij de sponsor en reclamemogelijkheden op en rondom Thor de Bataaf in de vorm van sponsorpakketten. Het zeer actieve ledenbestand van Thor de Bataaf is voor onze sponsors en businessclub een interessante doelgroep. Met bijna honderd competitieteams, honderden bezoekende teams en meer dan duizend deelnemers aan onze vier grote toernooien is zichtbaarheid voor uw boodschap gegarandeerd.

Tennis
Veel leden van de businessclub tennissen bij de Vereniging Thor de Bataaf of tennissen met collega’s, zakenrelaties en andere leden van de businessclub. Bij lidmaatschap businessclub ziet u welke mogelijkheden we u kunnen bieden.

Besteding inkomsten
De businessclub zamelt geld in en beheert deze gelden ten behoeve van ondersteuning Thor toptennis voor senioren en jeugd, Thor evenementen en voor het verbeteren van de faciliteiten op ons tennispark.

Bestuursleden
Rob van Mastrigt – Voorzitter / Sponsoring / Evenementen
Rene Rieken – Penningmeester
Jurgen Dorst – TV Media / Sponsoring / Techniek
Steffan Tak – Ontwerp / Design / Drukwerk

Vacatures
De Business Club is op zoek naar (een) enthousiaste vrijwilliger(s) voor de volgende posities:

  • Commercieel Assistent & Communicatie – Business Club Thor de Bataaf: Actieve Werving & Publiciteit met deels vergoeding.

Meer weten over dé Business Club?
Als u geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van de businessclub, het sponsoren van
Thor de Bataaf of u wilt een bijeenkomst bijwonen, neem dan contact op met:

  • Rob van Mastrigt – 06 52 091040 (Sponsoring / Event Management / Nieuwe Leden / Algemeen

Of mail ons op businessclub@thordebataaf.nl