Buzz Den Haag – Werk, groei en ontmoet in de stad!

BUZZ_Den_Haag_blauw_klein

Als aanvulling op de (commerciële) flexwerkplekken als Seats2Meet, HNK, Spaces, etc., ontwikkelt Jacques Giesbertz van BuzzyChain al een aantal jaren werkcommunities op de locaties van maatschappelijke, culturele en welzijnsorganisaties. Oftewel: gratis werkplekken aan iedereen die soms of vaker buiten de deur wil werken. Denk aan theaters, schouwburgen, buurthuizen, sportverenigingen en bibliotheken. In Den Haag is Jacques in 2014 gestart met een nieuw initiatief: BUZZ.

Wat BUZZ uniek maakt in Den Haag, is dat de locaties waar men gratis kan flexwerken binnen een stad aan elkaar verbonden zijn. Het gaat altijd om non-profit organisaties die (nog) ondernemender willen opereren en open staan voor experimenten. BUZZ concept sluit uitstekend aan bij buurthuis van de toekomst van de gemeente Den Haag waaraan Thor de Bataaf ook meedoet.

In Den Haag doen momenteel 9 organisaties mee waaronder Theater Korzo, Theater de Vaillant, Zeeheldentheater, buurthuis de Kronkel, voetbalvereniging SVV, Florence, Stroom Den Haag, IES AssetManagement en dus ook Tennisvereniging Thor de Bataaf.

Website: https://buzzdenhaag.nl/

De kenmerken met BUZZ locatie worden uitgelegd op de van BUZZ Den Haag. Ook BUZZ activiteiten samen met de locaties zullen getoond worden.

Aanpak van BUZZ Den Haag

BUZZ staat voor het slimmer benutten van bestaande capaciteit (ruimtes, expertise en netwerken):
Voor ondernemers en andere mobiele kenniswerkers: bijzondere werkplekken, breed aanbod, extra profilering (zakelijk, creatief, services etc.) Platform om eigen diensten aan te bieden, zoals workshops en ideeën, netwerk kansen op te doen.
Voor organisaties: het beter benutten van de aanwezige capaciteit en de mogelijkheid om eigen producten en diensten (artistiek en zakelijk) aan deze nieuwe gebruikers aan te bieden en zelf nieuwe interessante proposities voor ondernemers, kenniswerkers, ambtenaren, studenten op hun locatie te ontwikkelen en / of samen met hun nieuwe (verdien)projecten te ontwikkelen.
Voor de stad: communities en ontmoetingsplekken creëren zodat er op lokaal niveau meer samenwerking komt tussen sectoren als welzijn, cultuur, sport, zorg, politiek en bedrijfsleven. Het samenkomen van mensen die gebruik maken van deze werkplekken met al die verschillende achtergronden is goed voor de binding van de stad en kan mooie nieuwe initiatieven opleveren die sectoroverstijgend zijn.

Samenwerking met Thor de Bataaf

We gaan proberen om met name tijdens de rustige tijden bij Thor de flexwerkers te laten werken in het café/ restaurant. Ook gaan we extra bijeenkomsten organiseren, deels in samenwerking met de Business Club. Het zou interessant om het tennisaanbod (b.v. clinics) te koppelen aan de sportvraag van flexwerkers.

Heeft u vragen of suggesties, dan kunt altijd contact opnemen met Jacques Giesbertz

BuzzyChain / BUZZ
www.buzzychain.nl
Jacques Giesbertz
06-48336765
info@buzzychain.nl