Clinic Davis Cup voor jeugdleden en wedstrijd kijken

Er komt internationaal toptennis naar Den Haag! Van 15 tot en met 17 september as. vindt de Davis Cup-ontmoeting Nederland vs. Tsjechië plaats met spelers als Robin Haase,T hiemo de Bakker en Tomas Berdych. En jij als jeugdlid van Thor kunt daarbij zijn en/of een clinic volgen en een training bijwonen!

Clinic volgen op 11 september van 18.30 – 20.00 uur

Speciaal voor 25 jeugdleden van Thor wordt er op maandag 11 september een clinic georganiseerd. Je kunt als deelnemer het staartje van de training van de toptennissers bijwonen waarna er ruimte is voor een foto/handtekeningenmoment. Aansluitend volg je dan de clinic van 45 minuten, gevolgd door een rondleiding van de KNLTB door het complex. Een unieke kans, dus geef je snel op, alleen of met je team/lesgroep. Dit doe je door een mail te sturen aan de de o.v.v. Clinic (jc@thordebataaf.nl)

Tickets voor 15 september

Daarnaast hebben we 15 entreekaarten bemachtigd voor 15 september wanneer de singels zullen worden gespeeld. Wil je mee? Meld je dan zo snel mogelijk aan via de mail onder vermelding van Tickets (jc@thordebataaf.nl). Zorg dat je snel bent, want op = op!

We kijken uit naar jullie reacties, tot snel!