Competitie

Competitie

Thor de Bataaf doet mee aan diverse competities van de KNLTB en heeft ook een eigen competitie: de wintercompetitie.

Senioren
Voor senioren (18+) is er de KNLTB Voorjaarscompetitie, die wordt gespeeld op vrijdag, zaterdag en zondag van april tot en met eind mei. In september start de KNLTB Najaarscompetitie, die op vrijdag en zaterdag plaatsvindt.

De Veteranencompetitie is voor 55+ spelers. Competitie speel je in een team van minimaal 4 spelers, maar meestal zijn dit er 6.

De inschrijving voor deze competities verloopt via deze website. Het eerste zondagteam van Thor speelt Hoofdklasse, dat betekent dat je wedstrijden van topniveau kunt kijken op je eigen park!

De wintercompetitie organiseert Thor zelf en telt daarom niet mee voor de KNLTB- rating. Deze wordt gespeeld in poules waarvoor je zelf afspraken moet maken. Inschrijving start in september via deze website.
Voor de hoogste teams – de topspelers – zijn er soms vacatures.

Jeugd
De jeugd heeft een aparte competitie. De Tenniskids World Tour en Groene competitie staan centraal voor de jeugdcompetitie van Thor de Bataaf. De verschillende kleuren sluiten aan bij verschillende fasen die kinderen doormaken, gebaseerd op leeftijd en ervaring.