De architecten van de Businessclub

Vorige maand besteden we op deze plek aandacht aan Mark Graafland en Bureau Kroner. Deze maand aan BUROBAST van Robin Jongejan.

Competitieteam
Voor wie Robin niet kent. Robin is een van de spelers van zaterdag mix 2. Dat team speelt dan ook in de herkenbare groene shirts van BUROBAST. Het team van Robin stond tot de laatste speeldag bovenaan in de hoofdklasse maar werd op het allerlaatst nog voorbijgestreefd door Thor mix 1.

Robin Jogejan   BuroBast_logo   Inge

Thor en architectuur
Voor en via leden van onze vereniging ontwierp Robin de afgelopen jaren van alles. Van een dakopbouw en terras tot een volledige verbouwing van een woning met een moderne aanbouw.  Uiteraard begeleidt hij het hele traject van ontwerp tot realisatie.

Samen sterker
Robin maakt met BUROBAST onderdeel uit van het collectief Kom36. Naast aan architectuur werken ze ook aan stedenbouwkundige en landschapsarchitectuur opdrachten en integreren ze deze disciplines.

Voor wie?
Ze werken voor bedrijven en particulieren aan projecten die variëren van de transformatie van kantoren of kassengebied naar woningbouw tot kleine verbouwingen.

Het motto van BUROBAST
‘Samen ontwerpen dat is mijn motto’ zegt Robin. ‘Ik ga snel om de tafel met een (potentiële) opdrachtgever om ideeën te toetsen. Daardoor kan ik snel doorgronden wat belangrijk is voor de opdrachtgever en optimaal werk leveren. Daarbij geeft het me veel voldoening om net even dat extra te bieden waarmee ik de klant kan verrassen.’