De architecten van de Businessclub

Veel mensen op Thor kennen Mark Graafland en Robin Jongejan. Wat wellicht niet iedereen weet is dat ze allebei eigenaar zijn van een architectenbureau. Mark van Bureau Kroner architecten en Robin van BuroBast. Deze maand vertellen we je meer over Bureau Kroner. Later dit jaar schrijven we over BuroBast.

Niet de architect van ons clubhuis
Om te beginnen ontzenuwen we een misverstand. Mark is namelijk niet de architect van het clubhuis van Thor. Wel was hij als lid van de bouwcommissie nauw betrokken bij de bouw. Dankzij het werk aan ons clubhuis heeft Mark later ook een grote voetbalkantine mogen ontwerpen.

De businessclub werkt!
Mark is al jaren lid van de Businessclub en roept andere ondernemers op Thor op om ook een keer te komen kijken en lid te worden. Het netwerk heeft hem geen windeieren gelegd. Zo heeft hij twee nieuwe kinderdagverblijven voor Zein Childcare die ook op ons park gevestigd zijn mogen ontwerpen, heeft hij een nieuw personeelslid geworven via Olaf Toorens en heeft hij Jaap Brouwers al eens een mooie klant bezorgd.

Bureau Kroner
Bureau Kroner is gespecialiseerd in binnenstedelijk bouwen met gecombineerde functies en in het herontwikkelen van bestaande gebouwen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hotels, restaurants, woningen en zorgvoorzieningen. Mark beschrijft Kroner als: ‘Een bureau met een bescheiden ego maar met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We maken dingen waarvan mensen dachten dat het niet kon.’

Meer informatie: www.bureaukroner.nl

Bureau Kroner