Hoofdsponsors

Hoofdsponsors
Tennisvereniging Thor de Bataaf biedt diverse sponsormogelijkheden. De drie grote toernooien die ieder jaar georganiseerd worden en de competitieteams zijn doorgaans uiterst succesvol, mede dankzij de bijdrage en inspanning van onze hoofdsponsors. En natuurlijk ook dankzij de vele co-sponsors, die een financiële bijdrage of bijdrage in natura leveren. Op deze pagina vindt u meer informatie over de hoofdsponsors van de toernooien en teams.

Op de WEBSITE van Thor de Bataaf vertrekken wij verdere inzage, zoals:

TOERNOOIEN – Informatie en overzicht van alle toernooien & sponsors.

ACTIVITEITEN treft u tevens de jaarkalender aan.

En onder BUSINESS CLUB treft u tevens de jaarkalender aan van Business Club – Thor de Bataaf.


 Hoofdsponsor ITMG 

ITMG is specialist op het gebied van de inrichting en optimalisatie van uw beheerorganisatie. ITMG adviseert, traint en ondersteunt uw beheerorganisatie op het gebied van servicemanagement, projectmanagement, testmanagement, outsourcing, security en risico- en kostenbeheersing.

ITMG is een samenwerkingsverband van IT-professionals die hun sporen ruimschoots hebben verdiend op het gebied van IT Management. ITMG biedt organisaties gedreven, deskundige professionals die kunnen rekenen op ondersteuning van hun teamgenoten. U als opdrachtgever kunt vertrouwen op de kracht, kennis en kunde van een team van goed op elkaar afgestemde en verbonden professionals.

Wilt u meer weten over de kwaliteit, de klanten, de visie en de missie van ITMG?
Website: www.itmg.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/it-management-group.


 Co-sponsor ESTATA Makelaars 

Wij nodigen u uit om kennis te maken met ons mooie aanbod van huizen. Mocht u vragen hebben over wat wij voor u kunnen betekenen neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wij staan voor:

– Persoonlijke aandacht
– Ruim 20 jaar ervaring in Den Haag en omgeving
– Bewezen succesvol in zowel de koop- als ook de huurmarkt

Wilt u meer weten over de kwaliteit, de klanten, de visie en de missie van Estata Makelaars?
Website: www.estata.nl


Sponsor barpersoneel Tennispub de Bataaf

236-Wittenburg-logoExclusiviteit ten top
Kasteel de Wittenburg is gelegen in een bosrijke omgeving op slechts enkele kilometers van het centrum van Den Haag. Het kasteel beschikt over een aantal exclusieve representatieve zalen voor zowel receptie, vergadering, lunch en diner. De historische ambiance, het prachtige terras en tuin maken het kasteel tot een prachtige locatie voor uw evenement, huwelijk of feest. Het kasteel beschikt tevens over acht ruime, elegante kamers en twee suites voorzien van alle moderne comfort.


Indien u geïnteresseerd bent in een van de vele mogelijkheden rondom een Business Club lidmaatschap en/of sponsoring Thor Top Tennis, kunt u te allen tijde contact opnemen met: