Hoofdsponsors

Hoofdsponsors
Tennisvereniging Thor de Bataaf biedt diverse sponsormogelijkheden. De drie grote toernooien die ieder jaar georganiseerd worden en de competitieteams zijn doorgaans uiterst succesvol, mede dankzij de bijdrage en inspanning van onze hoofdsponsors. En natuurlijk ook dankzij de vele co-sponsors, die een financiële bijdrage of bijdrage in natura leveren. Op deze pagina vindt u meer informatie over de hoofdsponsors van de toernooien en teams.

Op de WEBSITE van Thor de Bataaf vertrekken wij verdere inzage, zoals:

TOERNOOIEN – Informatie en overzicht van alle toernooien & sponsors.

ACTIVITEITEN treft u tevens de jaarkalender aan.

En onder BUSINESS CLUB treft u tevens de jaarkalender aan van Business Club – Thor de Bataaf.


 Hoofdsponsor van Gisbergen Open 

LOGO - COR VAN LAAR - 35

Kiezen voor kwaliteit
Cor van Laar kozijntechniek bestaat al 35 jaar. De wortels van het bedrijf liggen in Scheveningen, waar ambacht en vakmanschap van oudsher hoog in het vaandel staan. In de afgelopen 35 jaar is Cor van Laar uitgegroeid tot een bedrijf met vakspecialisten en montageteams in verschillende disciplines. Het is een van de laatste nog bestaande pioniers van de kunststofkozijnenbranche. Cor van Laar kozijntechniek is een ambitieuze onderneming en legt de lat hoog.


 Hoofdsponsor Voorjaarstoernooi

nosuch-logo-transp
Zin om morgen vorm te geven
Dat is wat NOSUCH drijft. Met passende communicatie- en designoplossingen geven zij vorm en richting aan uw ideeën en ambities. Met hun unieke aanpak doorgronden, verbreden en versterken ze de merken van hun opdrachtgevers. Zodat u in al uw communicatie precies dát kunt uitdragen dat bij uw organisatie past. En waarmee u de resultaten behaalt waar u naar streeft.


Hoofdsponsor 1e Team

Rhodium Real Estate Logo

REAL ESTATE – TURN-KEY PROJECTS – RENOVATION

WWW.RHODIUM.NL


Sponsor barpersoneel Tennispub de Bataaf

236-Wittenburg-logoExclusiviteit ten top
Kasteel de Wittenburg is gelegen in een bosrijke omgeving op slechts enkele kilometers van het centrum van Den Haag. Het kasteel beschikt over een aantal exclusieve representatieve zalen voor zowel receptie, vergadering, lunch en diner. De historische ambiance, het prachtige terras en tuin maken het kasteel tot een prachtige locatie voor uw evenement, huwelijk of feest. Het kasteel beschikt tevens over acht ruime, elegante kamers en twee suites voorzien van alle moderne comfort.


Indien u geïnteresseerd bent in een van de vele mogelijkheden rondom een Business Club lidmaatschap en/of sponsoring Thor Top Tennis, kunt u te allen tijde contact opnemen met: