De Business Club van Thor

Sinds 2017 heeft de Business Club – Thor de Bataaf een nieuwe opzet. De inmiddels 65+ leden – ondernemers, professionals en managers van bedrijven uit de regio – komen haast maandelijks bij elkaar voor sportieve gezelligheid en om te netwerken.  Ingaande 2017 is ook de nieuwe naam geïntroduceerd, namelijk Business Club – Thor de Bataaf.

Huisstijl
Steffan Tak heeft de huisstijl van onze Businessclub gemaakt. De bliksen in het logo symboliseert de bliksemschichten van de hamer van Thor. Ofwel vol energie en daadkracht. De huisstijl is zo ontwikkeld dat we een eigen gezicht hebben, maar vooral ook goed combineren met het logo en de stijl van Thor. De businessclub is geen op zich staand doel binnen de vereniging, maar draagt als zelfstandige stichting bij aan toptennis voor senioren en jeugd én aan faciliteiten en evenementen op Thor.

Businees Club Thor_logo_rood

Drie hoofdtaken
De hoofdtaken van de businessclub zijn:

– financiële ondersteuning 1ste team hoofdklasse

– financiële ondersteuning jeugdplan

– ondersteunen en organiseren van Thor Events inclusief goede netwerkmomenten en zichtbaarheid voor haar Business Members.

De Business Club beheert de sponsor- en reclamemogelijkheden op en rond het tennispark. Zoals jullie kunnen zien, beginnen de hekken van ons mooie park al aardig vol te raken met reclamedoeken en hebben we sponsors voor het eerste team, het barpersoneel, het van Gisbergen Open en het voorjaarstoernooi. Maar we zitten niet stil en zijn bezig met verdere uitbreiding.

Geïnteresseerd in de Business Club – Thor de Bataaf…?
Ben je zelf geïnteresseerd of ken je potentiële leden of sponsors? Neem dan contact op met:
·       Rob van Mastrigt – Voorzitter – 06 52 091040
·       Mail ons op businessclub@thordebataaf.nl
·       Of kijk voor meer informatie op www.thordebataaf.nl/businessclub.
·       Op de borden in de gang kun je zien welke bedrijven er al lid zijn