Evenementen voor de Jeugd

Wim Karsbergendag – zomerfeest 10 juni
Zet je zaterdag 10 juni alvast in je agenda? Dan is er het tweejaarlijkse zomerfeest, mogelijk gemaakt door Wim Karsbergen. Vriendjes en vriendinnen zijn ook welkom, het gaat een sportieve dag worden.

Vrijdagtoernooien bij Leeuwenberg
Bijna elke vrijdag organiseert tennisvereniging Leeuwenberg een competitie voor de kleuren rood, oranje en groen. Het fijne is dat je je tot 2 dagen voor de tijd kunt aanmelden, dus je kunt ook op het laatste moment nog beslissen om mee te doen. Een leuke manier om wat meer wedstrijdervaring op te doen. Je kunt je aanmelden via http://tenniskids.toernooi.nl en de speeltijden zijn van 15.30 tot 18.30 uur.

Ouder Kind toernooi 17 juni
Wil je ook eens met je vader of moeder spelen tegen je vriendjes? Bij het Ouder Kind toernooi heb je de kans om met je vader, moeder of opa of oma wedstrijden te spelen tegen je clubgenoten. Een gezellige dag om met verschillende niveaus en met jong & oud samen te tennissen.

Jeugdonderlingen
Strijd om clubkampion te worden! Zaterdag 17 juni t/m zondag 25 juni

Zomervakantie – driedaags tenniskamp
Heb je nog geen plannen voor je eerste week van de vakantie? Thor organiseert weer een tenniskamp van maandag 10 t/m woensdag 12 juli. Niet alleen je techniek, ook conditie en mentale training komen aan bod. En natuurlijk is het ook ontzettend gezellig om mee te doen.