Lentekriebels

12:30

12 maart 2016

Zaterdag 12 maart organiseert de activiteitencommissie het Lentekriebelstoernooi!

Daar we tegenwoordig niet meer van een “echte winter” kunnen spreken, is er besloten om het volgende toernooi dat op de rol staat, het “Zopietoernooi” om te dopen tot het “Lentekriebelstoernooi”!

Dit gezellige toernooi vindt plaats op zaterdag 12 maart 2016. De inschrijving is om 12.30 uur en we starten met het spelen om 13.00 uur. De kosten zijn € 10,00 inclusief 3 consumptiebonnen, waarvoor je bij Ger naast een drankje ook 2 pannenkoeken kunt krijgen. Het aantal deelnemers wordt over 4 teams verdeeld en deze strijden in een aantal rondes tegen elkaar. Een teamcaptain coördineert de wisselende opstellingen. Het team met de meeste games is de winnaar.

De prijsuitreiking zal om 17.30 uur zijn. Je kunt je individueel aanmelden en het toernooi staat open voor winterleden, zomerleden en introducees. Aanmelden -individueel – kan via het inschrijfformulier hieronder. Als je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail. Mocht je die niet ontvangen, controleer dan even bij ons of je wel bent ingeschreven.

Graag tot 12 maart!