Forever Young toernooi: Hollandse nieuwe (juni 2015)

Op 28 juni vond het ‘Forever Young’ toernooi plaats. Dit 50+ toernooi dat voorheen senior+ heette heeft een nieuwe naam gekregen. Senior+ vonden we toch wat belegen klinken en zeker gezien de jeugdige uitstraling van de deelnemers. Forever Young is een 1dags open toernooi en hoewel de meeste van de 52 deelnemers Thorros waren, waren we blij toch ook wat deelnemers van andere verenigigen te mogen verwelkomen.
Het was een mooie dag met zo nu en dan een zonnetje en er werden mooie partijen gespeeld. Om de deelnemers zoveel mogelijk spanning en spelgenot te bieden werden er 6 verschillende poules samengesteld, voornamelijk op  speelsterkte en dus niet per definitie op categorie dd/hd/gd.
Na 3 keer 40 minuten speeltijd  konden we bij elke poule een winnaar huldigen. De kampioenen waren:

Poule A: I. di Pofi & R. van Mastrigt
Poule B: C. Helwig & F. Heckler
Poule C: J. Brouwers & J. van den Driessche
Poule D: N. van der Kuip & H. Zhang
Poule E: J. Korthof & J. Bekker
Poule F: R. Ackermann & J. Beumer

Het thema van de dag was ‘Hollandse Nieuwe’ dus na de prijsuitreiking was er een haringparty en genoten alle deelnemers van een hapje en een drankje dat op authentieke wijze geserveerd werd door Ger en zijn crew.
We kijken terug op een geslaagd evenement dat mede mogelijk gemaakt werd door onze sponsors: O’Casey’s Bar, Service Punt, Horeca Centrum De Randsteden, IT Management Group, Café Restaurant Big Bell en Archipel Fysiotherapie & Manuele therapie.

Op 6 september a.s. zal er wederom een ‘Forever Young’ toernooi plaats vinden. Het thema voor die dag zal nog bekend gemaakt worden maar we hopen minimaal evenveel deelnemers te kunnen enthousiasmeren.

Tot dan!

De ‘Forever Young’ commissie: Marjolein van de Ven, Cora Dessing, Martijn Grauf, Frank Dankaart en Astrid Pater