Haagsche Dubbel Cup 2017

Van 18 t/m 22 september 2017 komen de beste dubbelspelers van clubs uit heel regio Den Haag weer in actie tijdens de Haagsche Dubbel Cup op Thor de Bataaf! Een super gezellig invitatietoernooi dat gelijktijdig met de Masters Den Haag (ook op Thor) wordt georganiseerd! Iedere club uit regio Den Haag mag een herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel afvaardigen! Welke club zal dit jaar de titel pakken?

Ben jij een van de beste dubbelspelers van jouw club? Doe dan mee en schrijf je in via haagschedubbelcup@gmail.com, www.toernooi.nl of 06-21339985!

hdc 2017

Voor Thor zijn de deelnemers inmiddels bekend. Moedig clubgenoten aan en kom vooral de finaledag vrijdag 22 september langs! Dan zijn er niet alleen mooie finales te zien, maar zorgen wij ook voor leuke muziek!

Vergeet onze Facebookpagina Haagse Tennis Masters & HDC niet te liken! De wedstrijdplanning is te volgen via www.toernooi.nl Haagsche Dubbel Cup invitatietoernooi 2017!

Wij zien jullie graag op Thor tijdens de Haagsche Dubbel Cup!

Met sportieve groet,
De Haagsche Dubbel Cup commissie
Sanne Jansen (voorzitter), Frank Dankaart, Marjolein van de Ven, Jurgen Dorst, Maarten de Visser, Els Dorst en Martijn Grauf