Indeling Najaarscompetitie Senioren

Beste competitiespelers,

Na een prachtige voorjaarscompetitie staat de najaarscompetitie alweer voor de deur. We hebben veel inschrijvingen mogen ontvangen en iedereen kunnen indelen! Thor start in september met 29 teams op zaterdag, 8 op vrijdag, 1 op zondag en 2 op donderdag.

Indeling najaarscompetitie
Reservelijst najaarscompetitie

De data staan natuurlijk al in jullie agenda maar om het geheugen even op te frissen: In de week van 12 t/m 17 september starten we en de laatste reguliere speeldag is in de week van 24 t/m 29 oktober. 7 weken achter elkaar dus en de 3 weken daarna staan de inhaaldagen op het programma. Voor meer informatie zie: http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/najaarscompetitie/.

We hebben als Technische Commissie gekozen voor een wat ruimere bezetting in de teams op zaterdag vanwege het grote aantal nodige invallers van afgelopen jaar. De ervaring leert dat in de najaarscompetitie meer verhinderingen en uitvallers te betreuren zijn. We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met voorkeuren wat betreft speeldag en teamgenoten. Dit is slechts in een enkel geval niet helemaal gelukt.

Veel plezier alvast met de voorpret en natuurlijk met de wedstrijden vanaf september! Voor vragen kunnen jullie contact opnemen met de Technische Commissie bij voorkeur via mail: tc@thordebataaf.nl.

Met sportieve groet, de Technische Commissie,
Arjan Veninga, Cock Snoei, Thierry van Stigt, Philip van der Linden, Marjolein v/d Ven, Mark Hollander