Nieuwe CubApp van Thor de Bataaf

Clubnieuws, activiteiten, standen en uitslagen snel en eenvoudig inzien op je mobiel? Dat kan via de nieuwe, gratis ClubApp van AllUnited.  De app is alleen toegankelijk voor leden van Thor de Bataaf. Gegevens van de app zijn dus niet toegankelijk voor anderen. De ClubApp is gekoppeld aan ‘mijn KNLTB’ waarop je ranking, uitslagen en toernooien kan zien.  Alle leden waarvan het e-mailadres bekend is bij onze administratie krijgen één dezer dagen een e-mail met de uitnodiging om de app te installeren. De ClubApp vind je in de Apple Store of Google Play store door te zoeken op ‘tennis clubapp’.  Het downloaden en installeren van de app is vrij eenvoudig. Heb je toch nog vragen? Lees dan verder of mail met Lalique Verwoerdt-Stoutjesdijk via breedtetennis@thordebataaf.nl  

Waarom is het handig om de ClubApp te installeren op mijn telefoon of tablet? Met de nieuwe, ClubApp van AllUnited kun je clubnieuws, activiteiten, standen en uitslagen snel en eenvoudig inzien op je device. Het is extra handig dat je ook via de app toegang hebt tot de ledenlijst, zodat je bijvoorbeeld makkelijk een invaller kan benaderen voor je competitieteam.

Zijn mijn gegevens voor iedereen zichtbaar? De app is alleen toegankelijk voor leden van Thor de Bataaf; alle gegevens kunnen dus alleen door leden worden ingezien. Onder het kopje ‘ledenlijst’ staan gegevens als adres, telefoonnummer, geboortedatum en ranking van de leden. Wil je dit niet? Mail dan met het secretariaat via info@thordebataaf.nl  Dan worden deze gegevens op niet zichtbaar gezet in de app.

Krijg ik meldingen van de ClubApp? Je kunt zelf in de app instellen of je pushberichten wil ontvangen. Dit staat standaard uitgeschakeld. Je kunt dit aanpassen door op het klokje rechtsbovenin de app te klikken. Wij raden aan om deze functionaliteit in te schakelen, zodat je een melding krijgt wanneer bijvoorbeeld de inschrijving voor de competitie, tennislessen of een toernooi van Thor opengaat.

Wat is AllUnited eigenlijk voor dienst? AllUnited helpt sportclubs om goed en veilig om te gaan met de administratie, de organisatie en de communicatie. Ruim 700 sportverenigingen maken gebruik van de diensten van All United.

Waarom is Thor de Bataaf niet verbonden aan de app die de KNLTB heeft ontwikkeld.  Thor de Bataaf maakt gebruik van het administratieve systeem van AllUnited en niet van de KNLTB. Hierdoor is het niet mogelijk om de app van de KNLTB te gebruiken, maar alleen de app van All United. Doordat we de module Mijn KNLTB hebben toegevoegd, heb je dezelfde toegang als in de app van de KNLTB.