Jeugdactiviteiten

Tennis staat centraal bij Thor de Bataaf. Maar tussendoor organiseren we ook andere leuke activiteiten voor de jeugd. Hieronder een overzicht. Kijk voor de precieze data in de activiteitenkalender.

MAART:

Open dag nieuwe jeugdleden

Open dag voor alle jeugdleden van Thor die vanaf eind 2017 lid zijn geworden. Tijdens deze 1,5 uur worden er dingen over het park uitgelegd en wordt en kort met de trainers getennist

 

Tenniskids World Tour Rood/Oranje

Jeugdcompetitie voor de rode (miniveld) en oranje (3/4 veld) spelers. Deze events worden 1 keer per maand door het hele jaar gehouden. Er zullen 2 inschrijfmomenten zijn, 1 keer voor het voorjaar en 1 keer voor het najaar. Meer informatie over de kleuren, kijk hier

 

Info Rood/Oranje competitie

Op zaterdag 10 maart zijn alle ‘Rode’ en ‘Oranje’ jeugdleden welkom op de informatiemiddag bij Thor de Bataaf tussen 15:00 uur en 15:30 uur. Je krijgt informatie over de competitie en de spelregels.

 

APRIL:

Kick off toernooi Groen/Geel

Om alvast helemaal klaar te zijn voor de competitie organiseren wij op zondag 2 april van 13.00 tot 16.00 uur het inmiddels traditionele COMPETITIE KICK-OFF toernooi voor groen en geel (junioren). Hier kun je lekker met je competitieteam oefenen in je eigen categorie. Dus zorg dat je erbij bent! Je kunt door middel van een email aan jc@thordebataaf.nl laten weten of je erbij bent maar je mag je ook meteen met je hele team opgeven.

To be ready for the competition, we will organize Sunday 2th of April from 1 to 4 pm the traditional COMPETIOTION KICK-OFF TOURNAMENT for Green and Yellow players. Here you can get into the game with your team mates. So be there! You can register by sending an email to jc@thordebataaf.nl, solo or with your whole team.

Groene competitie (Voorjaar en Najaar)

Jeugdcompetitie voor de groene spelers. Dit is de competitie die op zondagochtend wordt gespeeld. Er zullen 2 inschrijfmomenten zijn, 1 keer voor het voorjaar en 1 keer voor het najaar.

 

Gele competitie (Voorjaar en Najaar)

Jeugdcompetitie voor de gele spelers (ouder dan 12 jaar). Dit is de competitie die op zondag wordt gespeeld. Er zullen 2 inschrijfmomenten zijn, 1 keer voor het voorjaar en 1 keer voor het najaar.

 

JUNI:

Beat your Trainer
Thor bestaat 90 jaar! En dat vieren we op Zaterdag 16 juni met een Park Festival.
Heb je altijd al een keer je trainer in willen maken? Dan is dit je kans!
Doe mee met BEAT YOUR TRAINER!
Van 14:30 tot 15:30 zijn er korte battles die bepalen wie de strijd met en tegen de leraren aan mag gaan.
De Halve-finales en finale worden direct daarna gespeeld op Baan A en B en duren tot 16:30 uur.
Deze dubbels worden dus gespeeld met 1 jeugdspeler + trainer tegen een ander gelijkwaardig duo.
Schrijf je snel in via onze website: thordebataaf.nl
Voor vragen, Mail: Jubileum@thordebataaf.nl

Middelbare Scholier Event

Op vrijdagavond 6 juli a.s. wordt op Leimonias het vierde MBS event georganiseerd, een gezamenlijk initiatief van een aantal tennisparken uit de buurt.

Het thema is dit keer: Foute Fitteniss, dus leef je uit en kom in je mooiste creatie.

Ook als je niet heel goed kunt tennissen of geen competitie speelt, ben je van harte welkom om mee te doen. Bij aankomst kun je doorgegeven of je voor het echie wilt spelen, voor de lol of als beginner. Ook introducees zijn zeer welkom. De starttijd is 19.15 uur en het is rond 23 uur af. Het jarige Leimonias verzorgt wat drankjes en hapjes en een dj.

Er zijn géén kosten aan deelname verbonden.

Meedoen? Geef je vóór 1 juli a.s. op via een mail aan jeugdraad@thordebataaf.nl o.v.v. je 06-nummer. Mocht het toernooi door bijvoorbeeld slecht weer komen te vervallen, ontvang je een bericht.

 

De Jeugdraad

Jeugdonderlinge 2018

De Jeugdonderlinge is het jaarlijkse clubkampioenschap in juni, waarbij kinderen van Thor de Bataaf tegen elkaar spelen in single- en dubbelpartijen. De kleuren van de Tenniskids, die ook worden gebruikt voor de competitie, bepalen de indeling. De oudere jeugd wordt ingedeeld op leeftijd en sterkte. De Jeugdonderlinge duurt 1 week en laat kinderen op een ongedwongen manier meer ervaring opdoen in het spelen van wedstrijden. 

JULI:

Menzis Tenniskids Feest op zondag 8 juli

Een spetterend slotfeest voor alle tenniskids die hebben meegespeeld in de Kia World Tour of de groene competitie.

Het Menzis Tenniskids Feest bij Thor de Bataaf zal in het teken staan van Expeditie Robinson. Je kunt meedoen aan verschillende ER-stijl proeven, zoals “Last man standing” en “Hang on to a dream” op het Winnaarseiland en Tennisactiviteiten op het Zuider-eiland. Daarnaast hebben we een supergaaf entertainment programma op het Finalisten-eiland met DJ Wally, zangeres Froukje (voorrondes Voice Kids) en trommelaar/jongleur Julio Pimentel (Finalist Holland Got Talent.

Meedoen is gratis en je mag ook één vriendje of vriendinnetje meenemen (die hoeft geen lid te zijn van de KNLTB). Maar wees er snel bij want Vol = Vol!

Voor wie? Voor alle Oranje/Rode/Groene jeugdspelers die minimaal 3 keer gespeeld hebben in de voorjaarscompetitie.

Wanneer? Zondag 8 juli van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Waar? Thor de Bataaf, Ver-Huëllweg 2 Den Haag

Aanmelden? Via https://www.tenniskids.nl/feest

 

3-daags Tenniskamp op Thor de Bataaf

Voor de vierde keer op rij is er in de zomer een tenniskamp. Deze 3 dagen zullen in het teken staan van tennis en alles wat daarmee te maken heeft. Op sterktes zullen verschillende trainers trainingen organiseren maar ook komen dingen zoals conditie en mentale training aan bod. Het is voor alle kinderen van 7 t/m 17 jaar.

De dagen zullen ongeveer van 9.00 tot 17.00 zijn, overnachtingen zitten er dus niet bij. Meer informatie volgt in het voorjaar van 2018.

 

Open Thor jeugd toernooi JRT

Het Thor de Bataaf Jeugd Ranglijst Toernooi wordt jaarlijks in juli georganiseerd voor jeugd in de volgende categorieën:

t/m 10 jaar

 

t/m 12 jaar

t/m 14 jaar

t/m 17 jaar

De inschrijving voor het toernooi staat open voor de jeugd van Thor de Bataaf en voor jonge tennissers van andere verenigingen.

 

OKTOBER

Glow in the dark toernooi

Altijd al eens in het donker willen tennissen? Dan is dit je kans! Speciaal voor kinderen ouder dan 12 jaar organiseren we een glow in the dark toernooi. Speel in het donker met verlichte lijnen en een verlichte bal en kijk hoe tennissen dan gaat. Meer informatie en inschrijven volgt later in het jaar.

 

NOVEMBER

In november komt Sinterklaas langs bij Thor de Bataaf om cadeautjes uit te delen en samen met zijn Pieten voor een vrolijke boel te zorgen. Deze activiteit is bedoeld voor jeugdleden tot en met 7 jaar.

 

Tennis Kids Events

Naast de jeugdcompetitie kan er het hele jaar door ook getennist worden tijdens losse Tennis Kids Events. Soms worden deze bij Thor gehouden, maar vaak kan je ook bij andere verenigingen terecht. Tijdens de eendagstoernooien wordt gespeeld in de categorieën rood en oranje. Uitleg over deze kleuren kan je nalezen bij de Jeugdcompetitie. Wil je weten welke andere activiteiten er zijn voor tenniskids? Kijk dan op tenniskids.toernooi.nl