Jeugdactiviteiten

Tennis staat centraal bij Thor de Bataaf. Maar tussendoor organiseren we ook andere leuke activiteiten voor de jeugd. Hieronder een overzicht. Kijk voor de precieze data in de activiteitenkalender.

 

Tennis Kids Events

Naast de jeugdcompetitie kan er het hele jaar door ook getennist worden tijdens losse Tennis Kids Events. Soms worden deze bij Thor gehouden, maar vaak kan je ook bij andere verenigingen terecht. Tijdens de eendagstoernooien wordt gespeeld in de categorieën rood en oranje. Uitleg over deze kleuren kan je nalezen bij de Jeugdcompetitie. Wil je weten welke andere activiteiten er zijn voor tenniskids? Kijk dan op tenniskids.toernooi.nl

Kick-Off toernooi (10 september)

Om alvast helemaal klaar te zijn voor de competitie organiseren wij op zondag 10 september van 11.00 tot 16.00 uur het inmiddels traditionele COMPETITIE KICK-OFF toernooi voor groen en geel (junioren). Hier kun je lekker met je competitieteam oefenen in je eigen categorie.

Dus zorg dat je erbij bent! Je kunt door middel van een email aan jc@thordebataaf.nl laten weten of je erbij bent maar je mag je ook meteen met je hele team opgeven.

 

To be ready for the competition, we will organize Sunday September 10th from 11 am to 4 pm the traditional COMPETIOTION KICK-OFF TOURNAMENT for Green and Yellow players. Here you can get into the game with your team mates.

So be there! You can register by sending an email to jc@thordebataaf.nl, solo or with your whole team.

 Davis Cup (15 – 17 september)

Er komt internationaal toptennis naar Den Haag! Van 15 tot en met 17 september as. vindt de Davis Cup-ontmoeting Nederland vs. Tsjechië plaats met spelers als Robin Haase, Thiemo de Bakker en Tomas Berdych. En jij als jeugdlid van Thor kunt daarbij zijn en/of een clinic volgen en een training bijwonen!

Clinic volgen op 11 september van 18.30 – 20.00 uur

Speciaal voor 25 jeugdleden van Thor wordt er op maandag 11 september een clinic georganiseerd. Je kunt als deelnemer het staartje van de training van de toptennissers bijwonen waarna er ruimte is voor een foto/handtekeningenmoment. Aansluitend volg je dan de clinic van 45 minuten, gevolgd door een rondleiding van de KNLTB door het complex. Een unieke kans, dus geef je snel op, alleen of met je team/lesgroep. Dit doe je door een mail te sturen aan de de o.v.v. Clinic (jc@thordebataaf.nl)

Tickets voor 15 september

Daarnaast hebben we 15 entreekaarten bemachtigd voor 15 september wanneer de singels zullen worden gespeeld. Wil je mee? Meld je dan zo snel mogelijk aan via de mail onder vermelding van Tickets (jc@thordebataaf.nl). Zorg dat je snel bent, want op = op!

We kijken uit naar jullie reacties, tot snel!

Sinterklaas

In november komt Sinterklaas langs bij Thor de Bataaf om cadeautjes uit te delen en samen met zijn Pieten voor een vrolijke boel te zorgen. Deze activiteit is bedoeld voor jeugdleden tot en met 7 jaar.

 

Informatie over inschrijven voor de activiteiten kun je terugvinden in de activiteitenkalender.