Jeugdactiviteiten

Tennis staat centraal bij Thor de Bataaf. Maar tussendoor organiseren we ook andere leuke activiteiten voor de jeugd. Hieronder een overzicht. Kijk voor de precieze data in de activiteitenkalender.

MBS toernooi (vrijdag 10 juni)

Het toernooi voor middelbare scholieren! Dit wordt georganiseerd samen met De Metselaars, OTC, Leimonias en Thor de Bataaf. Een mooi moment om nog even te spelen voor de proefwerkweken beginnen!

Ook als je niet heel goed kunt tennissen of geen competitie speelt, ben je van harte welkom om mee te doen, we zullen proberen iedereen op zijn eigen niveau in te delen. Gezelligheid met muziek, tennis en eten staat voorop deze avond.

Ieder lid mag een introducé meenemen, maar dit hoeft natuurlijk niet!

Het toernooi start om 17 uur en is rond 22 uur afgelopen. De kosten voor deelname zijn €5, incl. avondeten.

Meedoen? Geef je vóór 6 juni a.s. op via een sms/app aan Merel (06-19981007) of stuur een mail aan jeugdraad@thordebataaf.nl o.v.v. je 06-nummer. Mocht het toernooi door bijvoorbeeld slecht weer komen te vervallen, ontvang je een bericht.

Ouder/kindtoernooi (zaterdag 17 juni).

Tijdens dit toernooi nemen ouders en kinderen het in dubbels tegen elkaar op. Jeugdleden kunnen zich samen met hun vader of moeder opgeven, maar ook met opa of oma. Dit toernooi duurt 1 dag. Het ouder-kind-toernooi vindt plaats op zaterdag 17 juni van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Wim Kasbergendag – zomerfeest (zaterdag 10 juni)

Een speciale dag die 1x in 2 jaar georganiseerd wordt. Een gezellige dag waarop het park wordt omgetoverd in een spelletjesparadijs. Geschikt voor alle leeftijden en ook je vriendjes zijn welkom.

Jeugdonderlinge 2017 (zaterdag 11 t/m zondag 19 juni)

Van 17 t/m 25 juni zijn er de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de jeugd. Doe mee in de enkel en/of de dubbel met een vriendje of vriendinnetje!

Trainings Driedaagse (maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 juli)

In de eerste week van de zomervakantie vindt de trainingsdriedaagse voor de jeugd plaats. Op maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 juli wordt onder leiding van ervaren trainers van Thor de Bataaf drie dagen van 9:00 uur tot 17:00 uur getraind.

De trainingsdriedaagse is voor zowel beginners als competitiespelers. Alle facetten van het tennisspel komen aan bod: van techniek tot tactiek en van mentaliteitstraining tot looptraining.

Tennis Kids Events

Naast de jeugdcompetitie kan er het hele jaar door ook getennist worden tijdens losse Tennis Kids Events. Soms worden deze bij Thor gehouden, maar vaak kan je ook bij andere verenigingen terecht. Tijdens de eendagstoernooien wordt gespeeld in de categorieën rood en oranje. Uitleg over deze kleuren kan je nalezen bij de Jeugdcompetitie. Wil je weten welke andere activiteiten er zijn voor tenniskids? Kijk dan op tenniskids.toernooi.nl

Sinterklaas

In november komt Sinterklaas langs bij Thor de Bataaf om cadeautjes uit te delen en samen met zijn Pieten voor een vrolijke boel te zorgen. Deze activiteit is bedoeld voor jeugdleden tot en met 7 jaar.

 

Informatie over inschrijven voor de activiteiten kun je terugvinden in de activiteitenkalender.