Zeer succesvolle Jeugdcompetitie-Voorjaar 2021: 4 kampioensteams!

Terwijl Nederland in de ban is van de Corona-pandemie is de KNLTB Jeugdcompetitie verlaat gestart en in een verkorte vorm. Met 5 competitiedagen werd de strijd aangegaan met andere clubs. Thor de Bataaf had maar liefst 20 teams, 16 in Groen (10-12 jaar), Junioren (11-14 jaar) en J/M  13 tm 17 jaar, waar het echt om de punten ging. En daar hebben de Thor de Bataaf spelers het bijzonder goed gedaan. Maar liefst 4 teams zijn kampioen geworden!

Als eerste Groen Thor 2. Met 4 keer winst en 1 keer gelijk spel, voerden deze jongens de boventoon.


Team: Mark Prenger, Piotr Chramega, Noah Toennaer en Maximilian Mostert

Ook Junioren tm 14 Thor 1 heeft het byzonder goed gedaan. Met maar liefst 28 (van de 30) punten werden zij overtuigend kampioen in de 1e klasse. In het najaar zal dit team in de Hoofdklasse gaan spelen.


Team: Marijn Holtkamp, Mark Hulsbergen, Jayden Schlemmer, Koen van der Veen en Roman Wentholt

In de categorie J tm 17 hebben we maar liefst 2 kampioen-teams: Thor 2 en Thor 1. Thor 2 heeft er hard voor moeten strijden maar heeft uiteindelijk het kampioenschap binnen gehaald met 3 keer winst en 2 keer een gelijkspel.


Team: Alexandre Bousquet, Stefan Vizitiu, Jens Lindeman, Augustin Nicholas, Clemet Klein en Peter Boot

Thor 1 heeft alle wedstrijden gewonnen en is dus ongeslagen met 30 punten kampioen. Door deze zeer overtuigende winst zal dit team volgende jaar in de Eerste klasse gaan spelen.


Team: Alexandre Hernandez, Luc Hoogendoorn, Kacper Kondrat, Martijn Verstoep en invallers Lucas Ciric, Julian Felix en Luuk Hasekamp

Afgelopen zondag na afloop van de competitie zijn de Kampioenen door het bestuur gehuldigd met …. veel chocolade!

We kijken uit naar de Najaarscompetitie. De jeugd heeft de toekomst!

Esther de Jong
Voorzitter JC Thor de Bataaf en competitieleider