Jeugdtoernooien

Jaarlijks organiseert Thor de Bataaf een aantal terugkerende jeugdtoernooien.

Nieuw – begeleiding door een trainer

Voor een aantal toernooien bieden wij als vereniging begeleiding aan. Een trainer van Thor zal dan vooraf met de kinderen inspelen en, zo mogelijk gezamenlijk, naar het toernooi gaan, de wedstrijden bekijken en nabespreken.

Dit geldt voor de volgende toernooien:

– District Jeugdkampioenschappen Den Haag 2018

– JRT* Scheurleer

– Thor de Bataaf Jeugd clubkampioenschappen

– JRT* Thor de Bataaf

– Van Gisbergen toernooi.

Mocht u gebruik willen maken van deze faciliteit, dan moet u het bewijs van inschrijving van uw kind voor (één van) deze toernooien doorsturen naar bestuur@thordebataaf.nl. Wij nemen dan contact met u op.

 

Jeugdonderlinge

De Jeugd Onderlinge vindt dit jaar plaats van 30 juni t/m 8 juli.  De Jeugdonderlinge duurt 1 week en laat kinderen op een ongedwongen manier meer ervaring opdoen in het spelen van wedstrijden.

Wie wordt er in zijn of haar categorie clubkampioen?

Je kunt je opgeven in je eigen categorie, dit is opgezet volgens hetzelfde kleurensysteem als de KNLTB; Rood (minibaan), Oranje (3/4 baan), Groen (hele baan met groene bal) en nog 2 gele categorieën op leeftijd voor de oudere jeugd. Lees hier meer over de kleuren. Ook kan je je samen met een vriendje of vriendinnetje inschrijven voor een dubbel.

Schrijf je dus snel in via deze link.

Voor vragen kan je contact opnemen met ons via jeugdonderlinge2018@gmail.com

Dit zijn de tijden van de wedstrijden (onder voorbehoud).
Maandag, donderdag en vrijdag: wedstrijden van 15.00 tot 18.00 uur
Woensdag: wedstrijden van 13.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: wedstrijden van 9.00 -18.00 uur
Zondag: wedstrijden van 9.00 – 15.30 uur

Thor de Bataaf Jeugd Ranglijst Toernooi (JRT)

Het Thor de Bataaf Jeugd Ranglijst Toernooi wordt jaarlijks in juli georganiseerd, dit jaar van 9 t/m 15  juli. Er zijn vier categorieën:

  • t/m 10 jaar
  • t/m 12 jaar
  • t/m 14 jaar
  • t/m 17 jaar

De inschrijving voor het toernooi staat open voor de jeugd van Thor de Bataaf en voor jonge tennissers van andere verenigingen.

Inschrijven kan via deze link: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=A87ADF38-97C8-451E-B17E-4851C8DDE8A8&srmk=1

Voor de jongste jeud

De Tenniskids World Tour en Groene competitie zijn de basis voor de jeugdcompetitie van Thor de Bataaf. De kleuren rood, oranje en groen staan centraal in deze competitie en sluiten aan bij verschillende fasen die kinderen doormaken, gebaseerd op leeftijd en ervaring. Zie meer informatie bij “jeugdcompetitie’.

 

Glow in the dark toernooi

Altijd al eens in het donker willen tennissen? Dan is dit je kans! Speciaal voor kinderen ouder dan 12 jaar organiseren we in oktober een glow in the dark toernooi. Speel in het donker met verlichte lijnen en een verlichte bal en kijk hoe tennissen dan gaat. Meer informatie en inschrijven volgt later in het jaar.

Toernooien in de regio

Natuurlijk zijn er meer toernooien in de regio. Voor meer informatie klik hier.