Neem contact op met de JC

Jeugdcommissie Thor de Bataaf

Paul Damen – Voorzitter JC, bestuurslid clubkampioenschappen

Esther de Jong –  Vice-Voorzitter en jeugdcompetitie

Mark Lindeman – secretaris

Monique Laureau – Algemene jeugdactiviteiten en jeugdcompetitie

Hugo Ouderdorp – Penningmeester, algemene jeugdactiviteiten

Mathijs van Leeuwen – Clubkampioenschappen en eendagstoernooien

Jos van der Loos –  Secretaris

Katja Workel – Website en communicatie

Stein van der Toorn –  Algemene jeugdactiviteiten

Jeugdtrainers

Cock Snoei – hoofdtrainer, competitie, ouder-kind toernooi

Sebastiaan de la Croix – trainer

Shirley Myer – trainer, kidsdag

Robbin Doorschodt – trainer, 14+ toernooi

Dave de Graaf – trainer

Mail de JC: jc@thordebataaf.nl

Het jeugdbeleid is er op gericht de jeugdleden zoveel mogelijk bij de club te betrekken. Om het jeugdbeleid zo goed mogelijk uit te voeren is bij Thor de Bataaf een Jeugdcommissie actief. Deze commissie organiseert een enorm aanbod van activiteiten voor de jeugd, waarbij de nadruk zowel op het sociale- als het prestatieaspect ligt. Dit zijn bijvoorbeeld: lessen, onderlinge jeugdkampioenschappen, een trainings-driedaagse, uitwisselingen, een welkomstochtend voor nieuwe jeugdleden en gezelligheidstoernooien.

De commissie kent een grote bezetting (inclusief trainers) en is hecht georganiseerd. Thor de Bataaf heeft een grote jeugdafdeling, waar de vereniging trots op mag zijn.

Daarnaast zet de jeugdcommissie, in samenwerking met de trainers en de technische commissie, zich in om de bij Thor opgeleide spelers voor de club te behouden. In het verleden vertrokken er nog wel eens talenten. Betrokkenheid bij de vereniging, goede faciliteiten en het monitoren van talenten zijn belangrijk om deze spelers voor de langere termijn te behouden.

We zoeken overigens nog enthousiaste Thor-leden die lid willen worden van de jeugdcommissie. Het kost je niet heel veel tijd en het is hartstikke leuk om samen met de jeugd activiteiten te organiseren en te begeleiden. Voor meer info: jc@thordebataaf.nl

Jeugdraad

De jeugdraad van Thor de Bataaf bestaat uit Merel Susanna en Charlotte van Stratum. Zij versterken de jeugdcommissie met hun inbreng.De meiden organiseren leuke activiteiten voor de jeugdleden. Ook zullen zij nieuwe ideeën aandragen om het tennis voor de jeugd op De Bataaf verder vooruit te helpen.

Er is trouwens nog plek voor meer enthousiaste leden.
Interesse? Mail dan naar jc@thordebataaf.nl
image1