Neem contact op met de JC

Het jeugdbeleid is er op gericht de jeugdleden zoveel mogelijk bij de club te betrekken. Om het jeugdbeleid zo goed mogelijk uit te voeren is bij Thor de Bataaf een Jeugdcommissie actief. Deze commissie organiseert een enorm aanbod van activiteiten voor de jeugd, waarbij de nadruk zowel op het sociale- als het prestatieaspect ligt. Dit zijn bijvoorbeeld: lessen, onderlinge jeugdkampioenschappen, een trainings-driedaagse, uitwisselingen, een welkomstochtend voor nieuwe jeugdleden en gezelligheidstoernooien.

De commissie kent een grote bezetting (inclusief trainers) en is hecht georganiseerd. Thor de Bataaf heeft een grote jeugdafdeling, waar de vereniging trots op mag zijn.

Daarnaast zet de jeugdcommissie, in samenwerking met de trainers en de technische commissie, zich in om de bij Thor opgeleide spelers voor de club te behouden. In het verleden vertrokken er nog wel eens talenten. Betrokkenheid bij de vereniging, goede faciliteiten en het monitoren van talenten zijn belangrijk om deze spelers voor de langere termijn te behouden.

We zoeken overigens nog enthousiaste Thor-leden die lid willen worden van de jeugdcommissie. Het kost je niet heel veel tijd en het is hartstikke leuk om samen met de jeugd activiteiten te organiseren en te begeleiden. Voor meer info: jc@thordebataaf.nl

Jeugdcommissie Thor de Bataaf

Paul Damen  Voorzitter, clubkampioenschappen
Monique Laureau  Secretaris, algemene jeugdactiviteiten
Hugo Ouderdorp  Penningmeester, algemene jeugdactiviteiten
Mathijs van Leeuwen  Clubkampioenschappen en eendagstoernooien
Esther de Jong  Jeugdcompetitie
Bert Bruin  Jeugdcompetitie
Katja Workel  Website en communicatie
Stein van der Toorn  Algemene jeugdactiviteiten
Jeugdtrainers
Cock Snoei hoofdtrainer, competitie, ouder-kind toernooi
Sebastiaan de la Croix trainer
Shirley Myer trainer, kidsdag
Robbin Doorschodt trainer, 14+ toernooi
Dave de Graaf trainer
Mail de JC: jc@thordebataaf.nl