KENI Consultancy

KENI CONSULTANCY

Na meer dan 25 jaar gewerkt te hebben voor Duitse organisaties vanuit Indonesië en Nederland op het gebied van internationale beursmarketing, sales en bilaterale handelsbetrekkingen, heeft de internationale marketeer Toby Keni officieel de deuren geopend van consultancybedrijf “Keni Consultancy”.

 In november 2014 is Keni Consultancy de officiële vertegenwoordiger van iF International Forum Design GmbH geworden. Dit gerenommeerde designinstituut gevestigd in Hannover (Duitsland), organiseert één van de belangrijkste designcompetities ter wereld en reikt jaarlijks de prestigieuze iF DESIGN AWARDS uit. Keni Consultancy verricht verscheidene marketingactiviteiten voor iF International Forum Design GmbH in Nederland. Tevens onderhoudt en zoekt Keni Consultancy contacten met Nederlandse designers en designbureau’s op het gebied van productdesign, communicatiedesign, verpakkingsdesign, interieurarchitectuur, architectuur en professionele concepten.

Keni Consultancy is tevens beschikbaar als interim project- en accountmanager voor uw beursdeelnames, projecten en evenementen in zowel binnen- als buitenland.

Contact:
Toby Keni
06-42324016, 070-3920084
toby@keniconsultancy.nl
Linkedin: nl.linkedin.com/in/tobykeni/en