KNLTB Masters District Den Haag 2016

Van maandag 19 t/m zondag 25 september 2016 is Thor de Bataaf opnieuw gastheer voor hét afsluitende toernooi van het jaar: de KNLTB Masters van District Den Haag.

Tijdens deze week spelen de beste enkelspelers in elke categorie tegen elkaar. Op de finaledag zondag 25 september wordt beslist welke spelers zich dit jaar Master mogen noemen.

Op donderdag avond vindt de jaarlijkse KNLTB borrel plaats voor de bestuurders van verschillende verenigingen uit het district. Deze borrel gaat over in de feestavond met toepasselijke muziek, geregeld door XLR Entertainment Group.

Naast toptennis op enkelniveau is op Thor de Bataaf deze week ook toptennis op dubbelniveau te zien. Dit jaar vindt alweer de derde editie van de Haagsche Dubbel Cup plaats!

Kom onder het genot van een hapje (Ger heeft zoals altijd weer lekkere gerechten) en een drankje gezellig kijken naar wedstrijden van hoog niveau!

Voor mensen die vrij willen spelen: Houd er rekening mee dat er door de Masters en Haagsche Dubbel Cup de hele week vanaf 18u minder banen gebruikt kunnen worden voor vrij spelen .