Menzis Tenniskids

Op zondag 8 juli is er op tennispark Thor de Bataaf in Den Haag een spetterend slotfeest voor alle tenniskids die hebben meegespeeld in de Kia World Tour of de groene competitie. Het Menzis Tenniskids Feest is een initiatief van de tennisbond KNLTB en wordt georganiseerd op zes locaties in het land.

Wij zijn ontzettend trots dat wij Thor de Bataaf, tijdens ons 90-jarige lustrum jaar, dit feest mogen organiseren en hopen op 8 juli heel veel tenniskids op ons park te mogen verwelkomen. Via deze mail willen we jullie vragen om dit evenement onder de aandacht te brengen bij jullie Rode/Oranje/Groene jeugdcompetitiespelers.

Het Menzis Tenniskids Feest bij Thor de Bataaf zal in het teken staan van Expeditie Robinson. We zullen de kinderen onderwerpen aan verschillende ER-stijl proeven, zoals “Last man standing” en “Hang on to a dream” op het Winnaarseiland en Tennisactiviteiten op het Zuider-eiland. Daarnaast hebben we een supergaaf entertainment programma op het Finalisten-eiland met DJ Wally, zangeres Froukje (voorrondes Voice Kids) en trommelaar/jongleur Julio Pimentel (Finalist Holland Got Talent)

Deelname is gratis en alle kinderen mogen ook één vriendje of vriendinnetje meenemen. Hij of zij hoeft geen lid te zijn van de KNLTB. Maar wees er snel bij want Vol = Vol!

Voor wie? Voor alle Oranje/Rode/Groene jeugdspelers die minimaal 3 keer gespeeld hebben in de voorjaarscompetitie.
Wanneer? Zondag 8 juli van 10:00 uur tot 15:00 uur.
Waar? Thor de Bataaf, Ver-Huëllweg 2 Den Haag
Aanmelden? Via deze link