Vacature bestuurslid SOG

Stichting OG de Bataaf zoekt enthousiast bestuurslid

De Stichting Onroerend Goed de Bataaf is eigenaar van het tennispark de Bataaf, thuisbasis van Thor de Bataaf. Het bestuur van de Stichting is verantwoordelijk voor een goede exploitatie van het park. De Stichting is hierdoor te zien als een klein bedrijf. Met als hoofddoel dat de vereniging op een zo mooi mogelijk park kan spelen tegen zo laag mogelijke kosten. Als bestuurslid kan je meedenken over de toekomst van het park en werk je mee aan het doorvoeren van verbeteringen en het verzekeren van goed onderhoud. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan contacten met leveranciers, het uitzetten en beoordelen van offertes en het bedenken van een (marketing)strategie voor het verhuren van onze (binnen)banen. Voor meer info lees vooral ook het interview met de Stichting in de nieuwsbrief van juli.
Op dit moment bestaat het bestuur uit drie bestuursleden. De sfeer is informeel en gezellig maar, gezien de belangen, wel gericht op een professionele exploitatie van het park. We vergaderen gemiddeld een keer per maand. Qua verdere inspanning moet je rekenen op zo’n 8 uur per maand. Dit is uiteraard afhankelijk van je eigen tijd en inzet. Je precieze taken worden in overleg met je collega bestuursleden vastgesteld.
Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan ons bestuur mail dan naar stichtingog@gmail.com.
Je kan ook contact opnemen met de voorzitter, Iwan Hoekjan (06-40962172), mocht je nog vragen hebben. Als potentieel bestuurslid moet je trouwens wel lid zijn van Thor de Bataaf.