Informatie voor leden

Informatie voor leden

Er zijn een aantal documenten, apps en informatie voor leden van Thor de Bataaf toegankelijk. Op deze pagina lees je er meer over.

  • ALV
    In de regel wordt er twee keer per jaar een Algemene Leden Vergadering (ALV) gehouden door het zittende bestuur. Alle leden van Thor de Bataaf zijn van harte welkom om aanwezig te zijn en mee te denken. Het bestuur hoort graag wat er speelt binnen de vereniging. Ieder clublid otvangt een uitnodiging voorafgaand aan de Ledenvergadering. De bijbehorende stukken zijn op te vragen via een beveiligd gedeelte van deze website.
  • ClubApp
    Clubnieuws, activiteiten, standen en uitslagen snel en eenvoudig inzien op je mobiel? Dat kan via de gratis ClubApp van AllUnited, die alleen toegankelijk is voor leden van Thor de Bataaf. Meer weten? Meer informatie over de ClubApp lees je hier.
  • Ledenmodule
    Via de ledenmodule kun je zelf je gegevens (zoals je telefoonnummer, e-mailadres etc) aanpassen. Dit wordt direct doorgevoerd in de administratie, zodat we belangrijke informatie naar je meest recente gegevens kunnen sturen. Ook kun jij aanpassen welke informatie voor andere leden van Thor de Bataaf zichtbaar is. Meer informatie over de ledenmodule vind je hier.