ClubApp

ClubApp

ClubApp-1

Clubnieuws, activiteiten, standen en uitslagen snel en eenvoudig inzien op je mobiel? Dat kan via de gratis ClubApp van AllUnited. De app is alleen toegankelijk voor leden van Thor de Bataaf. Gegevens van de app zijn dus niet toegankelijk voor anderen. De ClubApp is gekoppeld aan ‘Mijn KNLTB’ waarop je ranking, uitslagen en toernooien kan zien.

De ClubApp vind je in de Apple Store of Google Play store door te zoeken op ‘tennis clubapp’. Heb je toch nog vragen? Wellicht staat jouw vraag hieronder. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op via secretaris@thordebataaf.nl

Hoe werkt het?
Heb je de ClubApp gedownload, dien je eenmalig een account aan te maken. Hanteer bij jouw account het e-mailadres wat bij ons in de ledenadministratie bekend is.

Is het account eenmaal aangemaakt, kan je inloggen. Je vindt Thor de Bataaf onder jouw lidmaatschappen. Klik op ons logo, onze app wordt automatisch geopend en zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Mijn e-mail adres is niet up to date, wat nu?
Heb je een account aangemaakt en komt de app van Thor de Bataaf niet tevoorschijn? Mogelijk hebben wij dan een foutief of ander e-mailadres van je.

Je kan jouw e-mailadres wijzigen door contact op te nemen met de ledenadministratie. We werken eraan om dit binnenkort online mogelijk te maken. Omdat de volledige communicatie via dit emailadres verloopt, is je toegang tot de app pas mogelijk na acceptatie van onze ledenadministratie.

Nog geen e-mailadres bekend bij onze ledenadministratie?
Mail dan naar info@thordebataaf.nl of bel de ledenadministratie op 070-3521677 (maandag-woensdag of virjdagmiddag tussen 14.30 en 17.00). Dan voegen wij jouw mailadres toe in de ledenadministratie. Pas na acceptatie is het mogelijk om de app te downloaden.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom is het handig om de ClubApp te installeren op mijn telefoon of tablet?
Met de ClubApp van AllUnited kun je clubnieuws, activiteiten, standen en uitslagen snel en eenvoudig inzien op je device. Het is extra handig dat je ook via de app toegang hebt tot de ledenlijst, zodat je bijvoorbeeld makkelijk een invaller kan benaderen voor je competitieteam.

Zijn mijn gegevens voor iedereen zichtbaar?
De app is alleen toegankelijk voor leden van Thor de Bataaf; alle gegevens kunnen dus alleen door leden worden ingezien. Onder het kopje ‘ledenlijst’ staat je telefoonnummer en geboortedatum. Je kunt zelf aangeven welke gegevens zichtbaar mogen zijn voor andere leden. Dit kan via de speciale ledenmodule.

Krijg ik meldingen van de ClubApp?
Je kunt zelf in de app instellen of je pushberichten wil ontvangen. Dit staat standaard uitgeschakeld. Je kunt dit aanpassen door op het klokje rechtsbovenin de app te klikken. Wij raden aan om deze functionaliteit in te schakelen, zodat je een melding krijgt wanneer bijvoorbeeld de inschrijving voor de competitie, tennislessen of een toernooi van Thor opengaat.

Wat is AllUnited eigenlijk voor dienst?
AllUnited helpt sportclubs om goed en veilig om te gaan met de administratie, de organisatie en de communicatie. Ruim 700 sportverenigingen maken gebruik van de diensten van All United.

Waarom is Thor de Bataaf niet verbonden aan de app die de KNLTB heeft ontwikkeld?
Thor de Bataaf maakt gebruik van het administratieve systeem van AllUnited en niet van de KNLTB. Hierdoor is het niet mogelijk om de app van de KNLTB te gebruiken, maar alleen de app van All United. Doordat we de module Mijn KNLTB hebben toegevoegd, heb je dezelfde toegang als in de app van de KNLTB.