Ledenmodule

Ledenmodule

Via de ledenmodule kun je zelf je gegevens (zoals je telefoonnummer, e-mailadres etc) aanpassen. Dit wordt direct doorgevoerd in de administratie, zodat we belangrijke informatie naar je meest recente gegevens kunnen sturen.

Daarnaast is het ook mogelijk om aan te geven welke gegevens zichtbaar mogen zijn voor andere leden in de ledenlijst. Dit komt tegemoet aan de nieuwe privacy wetgeving. De ledenlijst is te vinden in de Clubapp van Thor de Bataaf. Hier vind je meer informatie over de clubapp.

Inloggen kan via de volgende link https://pr01.allunited.nl/index.php?section=THORDEBATAAF. Vervolgens vul je je e-mailadres in welke geregistreerd staat bij de ledenadministratie van Thor de Bataaf. Vervolgens kun je op ‘nieuw wachtwoord aanvragen’ klikken en dan krijg je een wachtwoord naar je e-mailadres toegestuurd.

Wil je aanpassen wat er in de ledenlijst zichtbaar is voor andere leden? Ga dan naar het kopje Privay Instellingen en vink bij overige privacy instellingen aan wat je niet zichtbaar wilt hebben voor andere leden.

Vragen? Neem dan contact op met Lalique Stoutjesdijk via secretaris@thordebataaf.nl.