Voorwaarden lidmaatschap

Door middel van het invullen van het inschrijfformulier, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

 1. Het nieuwe lid zal de contributie, plus inschrijfgeld, zo snel mogelijk voldoen. PIN-betaling in het clubhuis is mogelijk, evenals overmaken per bank:
  NL 12 RABO 01706.95.492, o.v.v. uw naam en adres.
 2. Betaling per PIN of overmaken binnen 3 weken levert een korting op:
 • Senioren: 15 euro korting
 • Studenten: 15 euro korting
 • 65+ senioren en junioren: 10 euro korting
  U kunt dit aftrekken van het totale bedrag.
 1. Als u voor het eerst lid wordt bij Thor De Bataaf, dan betaalt u eenmalig entreegeld. Dit is voor senioren en studenten 35 euro, voor 65+ leden en jeugdleden 23 euro.
 2. Gezinslidmaatschap: Voor het 5e gezinslid geldt een gratis junior- of kabouterlidmaatschap. U kunt dit aangeven bij uw aanmelding.
 3. Parkreglement: Er is een parkreglement, dat vindt u op de website bij Over Thor. Hierin staat onder andere:
 • Het is bij onze vereniging verplicht te tennissen in tenniskleding (dus niet in spijkerbroek of strandkleding).
 • Het is verplicht schoeisel te dragen dat speciaal voor onze tennisbanen is ontworpen (omnicourt of visgraat), zodat het speelvlak van de tennisbaan niet beschadigd kan worden.
 1. Complete vereniging: overdag en ’s avonds worden er ook banen gebruikt voor competitie, toernooien, activiteiten en lessen. Lessen vinden het hele jaar door plaats, behalve in de schoolvakanties. Voor alle andere activiteiten kunt u de activiteitenkalender raadplegen.
 2. Beëindigen lidmaatschap: Als u in een volgend kalenderjaar geen lid meer wilt zijn, dan heeft u tot 15 december van het huidige jaar de tijd om per e-mail uw lidmaatschap te beëindigen. Dit kan via info@thordebataaf.nl of Postbus 82067, 2508 EB Den Haag. Zonder schriftelijke opzegging loopt uw lidmaatschap automatisch door naar het volgende zomerseizoen (t/m half oktober).