Lidmaatschap

English page can be found here

Start van het seizoen 2019

Het zomerseizoen 2019 start op 18 maart 2019 en eindigt half oktober 2019. Dan begint het winterseizoen. Maar als je wilt, kun je al eerder tennissen.

Schrijf je nu in
Inschrijfformulier senioren en veteranen
Inschrijfformulier junioren

Waarom zou je lid worden bij Thor de Bataaf?

  • Thor de Bataaf is meerdere malen verkozen tot de leukste sportvereniging van Den Haag.
  • In ons moderne, luxe clubhuis kun je ook na het spelen van een potje tennis terecht voor gezelligheid. We hebben daarnaast een moderne fitnessruimte, een racketshop en een fysiotherapeut.
  • Als één van de grootste tennisverenigingen van Nederland vind je tussen de Thorleden altijd spelers van je eigen niveau om mee te tennissen.
  • Elke maandagavond (vanaf april) tussen 19.00 en 21.00 zijn de “vluggertjes”. Je speelt steeds een partijtje van een half uur en wordt daarna ingedeeld met anderen. Een populaire avond. De meeste nieuwe leden doen hier aan mee. Een ideale gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten als je nog niemand kent.
  • De activiteitencommissie en de jeugdcommissie organiseren veel activiteiten voor spelers van elk niveau en elke leeftijd.
  • Onze eerste competitieteams spelen mee in de hoogste categorieën van de KNLTB, je kunt dus toptennis kijken op je eigen park.
  • En niet als minste: op de 18 verlichte all-weather banen kun je het hele jaar door spelen!

Tarieven 2019

CategorieZomerkaartZomer- en winterkaartZomer- en winterkaart + 15 lessen vanaf half maart tot half juli
Senioren (18+)€ 245€ 335-
Studenten voltijds (18+)€ 170 **€ 260-
Veteranen€ 160€ 250-
Jeugd 8-17-* zie onder€ 305
Jeugd (kabouters geboren op of na 01-01-2011)--€ 230

*Indien een jeugdlid geen les wil volgen, dan wordt er Eur 160 op de rekening in mindering gebracht.
** Studenten krijgen Eur 75 korting op een seniorenlidmaatschap. Je moet dan wel een bewijs van inschrijving opsturen naar het secretariaat. Dit bewijs dient elk jaar weer opgezonden te worden.
Als je halverwege het seizoen lid wordt, dan wordt de contributie naar rato verrekend.
Je wordt senior als je in het lopende kalenderjaar 18 wordt.
Je wordt veteraan als je in het lopende kalender jaar 65 wordt.
Entreegeld senioren Eur 35. Entreegeld Veteranen en Junioren Eur 23.
Als je later een winterkaart koopt, dan kost deze Eur 115 in plaats van Eur 90.

Lid worden
Inschrijfformulier senioren en veteranen
Inschrijfformulier junioren

Gezinslidmaatschap
Een sportieve familie? Neem je een gezinslidmaatschap bij Thor de Bataaf, dan is het jongste 5e thuiswonend lid gratis lid! (uitgezonderd de lessen)

Ooievaarspas
Thor de Bataaf is aanbieder van de ooievaarspas. Heb je zo’n pas dan krijg je korting op je lidmaatschap. Kom op maandag-woensdag- of vrijdagmiddag tussen 14.30 en 17.00 langs met je Ooievaarspas.

Member get member
Ben je al lid van Thor en wil een vriend, familielid, buurvrouw of kennis van je lid worden? Dan kun je gebruik maken van de member get member actie. Je krijgt dan 25 Euro voor het aanbrengen van een nieuw lid. Vraag aan het secretariaat (info@thordebataaf.nl) voor het formulier. Deze actie geldt niet indien betrokkene in de afgelopen drie jaar lid is geweest.

Opzeggen
Je kunt je lidmaatschap beëindigen door je schriftelijk af te melden vóór 15 december bij de Ledenadministratie. Doe je dit niet, dan wordt jouw lidmaatschap automatisch verlengd. Je bent dan verplicht de contributie te voldoen.

VRAGEN
Heb je nog vragen. Neem dan contact op met de ledenadministratie. (info@thordebataaf.nl) of bel ons op 070-3521677 (maandag-woensdag of vrijdagmiddag tussen 14.30 en 17.00)