Lidmaatschap

Waarom zou je lid worden bij Thor de Bataaf?

  • Thor de Bataaf is verkozen tot de leukste sportvereniging van Den Haag 2012 én 2014!
  • In ons moderne, luxe clubhuis kun je ook na het spelen van een potje tennis terecht voor gezelligheid. We hebben daarnaast een moderne fitnessruimte, een racketshop en een fysiotherapeut.
  • Als één van de grootste tennisverenigingen van Nederland vind je tussen de Thor-leden altijd spelers van je eigen niveau om mee te tennissen.
  • De activiteitencommissie en jeugdcommissie organiseren veel activiteiten voor spelers van elk niveau en elke leeftijd.
  • Ons eerste mixteam op de zondag speelt Hoofdklasse, je kunt dus toptennis kijken op je eigen park.
  • En niet als minste: op de 18 verlichte all-weather banen kun je het hele jaar door spelen!

Het is mogelijk om op elk moment van het jaar lid te worden van Thor de Bataaf. Je kunt kiezen voor een combikaart, waarbij je in een jaar zowel het zomerseizoen als het winterseizoen kan spelen. Een losse winterkaart aanschaffen is ook mogelijk.

Ga naar de Tarieven.

Direct lid worden? Ga dan nu naar het
inschrijfformulier voor senioren (18+)
inschrijfformulier voor de jeugd

Ook is er het inschrijfformulier voor de winterkaart.

Thor de Bataaf is aanbieder van de Ooievaarspas. Ben je Ooievaarspas houder dan krijg je korting op het lidmaatschap. Kom op maandag, woensdag of vrijdag tussen 14 en 17 uur naar Thor de Bataaf met je Ooievaarspas en wordt lid met korting.

English entry forms can be found here.

Fitness en tennis
Een andere mogelijkheid is Fitness & Tennis, een aantrekkelijk lidmaatschap waarbij je volledig lid bent van Thor én onbeperkt kunt fitnessen. Vraag ernaar bij het Secretariaat.

Member get member actie
Ben je al lid van Thor en wil een vriend, familielid, buurvrouw of kennis van je lid worden? Dan kun je gebruikmaken van de member get member actie. Je krijgt dan 25 euro voor het aanbrengen van een nieuw lid. Vraag ernaar bij het Secretariaat.