Route & Parkeren

Adres Tennispark De Bataaf:
Ver Huellweg 2
2585 JC Den Haag

Tennispark de Bataaf ligt tussen het centrum van Den Haag en Scheveningen aan de Ver Huellweg, vlak naast Madurodam. Kijk hieronder voor de routebeschrijvingen voor auto en openbaar vervoer (trein, tram en bus).

Met de auto
Volg bij binnenkomst in Den Haag vanaf het Prins Clausplein over de Utrechtsebaan de borden richting Scheveningen Zeehaven. (Einde autoweg / Utrechtsebaan linksaf > Zuid-Hollandlaan einde rechtsaf). Daarna de borden Madurodam volgen. Bij Madurodam aangekomen, onder het Hubertusviaduct door en dan de eerste straat rechts (Ver Huellweg). Ingang tennispark na 100 meter aan de rechterzijde.

Let op: Den Haag voert vanaf het voorjaar van 2017 groot onderhoud uit aan de belangrijke verkeersader Raamweg-Koningskade. De Raamweg is tot en met juni grotendeels afgesloten. Ook zijn er afsluitingen op onder meer de Koningskade. Dit gaat gepaard met veel verkeershinder en extra drukte op de weg.
26 maart – 23 april
De eerste 4 weken is de Raamweg afgesloten in de richting A12/Utrechtsebaan. Richting Scheveningen is de weg open. De Raamweg is 2 weekenden in beide richtingen dicht tussen de Javastraat en de Groenhovenstraat. Dit gaat om 7 – 10 april en 14 – 17 april.
24 april – 23 juni
9 weken lang is de Raamweg in beide richtingen afgesloten tussen de Javastraat en de Laan Copes van Cattenburch.

Klik hier voor actuele informatie per weekend, inclusief alternatieve routes, of houd de Facebook pagina in de gaten.

Parkeren
Voor ons park ter hoogte van het middengedeelte van de Ver Huellweg is van maandag tot en met vrijdag (let op: ook op feestdagen!) van 9.00 uur tot 14.00 uur betaald parkeren van kracht. Verder mag je in de binnenbocht niet parkeren. Dit is als je met je rug naar het park staat, naar rechts, aan de rechterkant achter het niet-parkeren bord. Gratis parkeerplaatsen kun je vinden onder het Hubertusviaduct en aan de Koninginnegracht. Tijdens toernooien hebben we soms de gelegenheid om tegen gereduceerd tarief bij Madurodam te parkeren.

Openbaar vervoer
Vanaf Den Haag Centraal Station:
– Tram 9 (naar Scheveningen), halte Madurodam
– Bus 22, halte Madurodam

Vanaf Den Haag Hollands Spoor:
– Tram 9 (naar Scheveningen), halte Madurodam

Vanuit Delft/Rijswijk: Tram 9, halte Madurodam
Vanuit Leiderdorp/Voorschoten: Bus 65, halte Madurodam
Vanuit Oegstgeest/Wassenaar: Bus 88, halte Madurodam