Romano Frantzen

IMG_1911   IMG_1912    IMG_1910

Met de voorjaarscompetitie voor de deur heeft het 1e team een nieuwe troef in handen. Hij is tennisleraar, woont toepasselijkerwijs op de Sportlaan, houdt nog wel altijd ook van gamen, maar op de baan schakelt hij zijn tegenstander uit met zijn sterkste wapen: zijn backhand. Graag presenteren wij nieuw lid: Romano Frantzen.

Geboren en getogen in: Den Haag
Leeftijd: 33
Relatie met: Rona Frantzen vd Broek
Kinderen: 1 dochter van 11 maanden & 2 kado zoontjes van 7&8
Werk: Tennisprof/leraar
Begonnen met tennissen: Op mijn 7e
Eerste tennisvereniging: TC de Rhijenhof
Speelde voor Thor bij: TC Meppel
Professioneel: sinds mijn 17e
Mooiste titel: Future Dubbeltitel met Wesley Koolhof in Servie (1e titel na mijn zware schouder operatie die mij 3 jaar aan de kant hield)

Sterktste tennisslag: backhand
Speelsterkte: Enkel:2/Dubbel:1

Andere sporten: Op dit moment alleen tennis
Andere interesses: ik vind het heerlijk om op pad te zijn met mijn gezinnetje en om series te kijken met mijn vrouw, verder hou ik van gamen met mijn vrienden.

Verwachting voor komend seizoen: ik ga er vanuit dat we met dit team bovenin mee kunnen doen en gaan meedoen voor de prijzen.

Iets wat je altijd doet voor een wedstrijd: altijd een goed warming up en nieuwe gripjes draaien en alvast mn taktiek doornemen in mn hoofd.

Tips voor andere competitiespelers: bereid je altijd goed voor op een wedstrijd en probeer vooral heel veel plezier te hebben in wat je doet!

10, 24 april, 29 mei en 5 juni speelt het eerste thuis en kun je hem in actie zien.