Roos de Haan

Roos de Haan
Photography | Eventmanagement
www.roosdehaan.nl

Roos de Haan foto
Mijn naam is Roos de Haan en ik heb een passie voor mensen, reizen en events. Ik geniet als mensen samen iets moois beleven! Als projectmanager bouw ik graag mee aan een topresultaat, voor zowel de opdrachtgever, de sponsoren als de deelnemers van het event.

Ik ben op mijn best als ik conceptueel en strategisch mag meedenken en dit vervolgens als spin in het web praktisch doorvertaal in concrete resultaten. Ik ben een aanpakker, denk in kansen en ga voor projecten met een gouden randje; sprankelend, gedegen en winstgevend. Dit doe ik al vele jaren voor o.a. ATP en de Staatsloterij, met projecten als Paralympics, Volvo Ocean Race, Concert at Sea, StaatsloterijShows en Award uitreikingen.Daarnaast is fotografie ook een grote passie. Er zijn zoveel mooie momenten waar we dagelijks aan voorbij gaan. Ik sta er letterlijk bij stil! Ik denk graag mee in hoe iemand of een bedrijf zich wil presenteren, ik laat me graag verrassen door het moment en heb oog voor het detail. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden en dit maakt voor mij het verhaal compleet.
Fotograaf én eventmanager én tourleader? Voor mij een heel normale combinatie. In beide gevallen gaat het om het inzoomen op de details en de mensen, die het verhaal de moeite waard maken.
 Email_RoosdeHaan_Grijs_groot