Succesvolle nieuwe ledenavond op 16 oktober

Op vrijdag 16 oktober tijdens de nieuwe ledenavond hebben we met een aantal nieuwe Thor-leden kennisgemaakt.

Het werd een mooie avond! Na een actieve kennismaking met elkaar (zie foto) vertelde onze voorzitter Loek de Gruijter over de ins en outs van onze vereniging. Aansluitend nam Gwenola Thomas het stokje over namens de Activiteiten Commissie (AC). Een behoorlijke informatie overflow, maar gelukkig weten veel leden hun weg al aardig te vinden op Thor.

Lees hier nog eens rustig terug welke vaste activiteiten er allemaal georganiseerd worden, of meld je aan voor de Facebookgroep “AC Thor de Bataaf” om op de hoogte te blijven.

Dat onze nieuwe leden bikkels zijn, bewezen ze door met vol enthousiasme in de regen een clinic van onze trainers Robbin Doorschodt en Dave de Graaf te volgen. Het beroemde “Rondje om de Wereld” mocht als afsluiter uiteraard niet ontbreken. Deze werd gewonnen door Evelien met als prijs een flesje wijn en natuurlijk eeuwige roem (tot aan het volgende Rondje om de Wereld).

Daarna was het tijd om binnen weer op te warmen. Hoewel: 2 enthousiastelingen (Paul en Yvonne) speelden zelfs nog even door op baan A. Trainen voor de najaarscompetitie! Binnen werd onder het genot van een hapje (bedankt Ger en Floortje voor de organisatie) verder nagepraat met elkaar, het bestuur, de trainers, de aanwezige AC-leden en de ledencommissie. Een aantal nieuwe leden heeft direct onderling speelafspraken gemaakt en er werd nog lang nageborreld. (Thor-inburgering geslaagd).

Allen bedankt voor een geslaagde avond. Wij zeggen: welkom nieuwe leden!

Heb je vragen of suggesties? Mail ons op ledencommissie@thordebataaf.nl.
Marieke Hofman, Judith van Tiggelen, Mirjam Beetsma, Olga Zeijpveld

Nieuwe ledenavond.