Tenniskids Feest 8 juli – ben je al ingeschreven?

Heb jij je al ingeschreven voor het Menzis Tenniskidsfeest op zondag 8 juli?

Er is dan op tennispark Thor de Bataaf in Den Haag een spetterend slotfeest voor alle tenniskids die hebben meegespeeld in de Kia World Tour of de groene competitie.

Wij zijn ontzettend trots dat wij Thor de Bataaf, tijdens ons 90-jarige lustrum jaar, dit feest mogen organiseren en hopen op 8 juli heel veel tenniskids op ons park te mogen verwelkomen. Via deze mail willen we jullie vragen om dit evenement onder de aandacht te brengen bij jullie Rode/Oranje/Groene jeugdcompetitiespelers.

Het Menzis Tenniskidsfeest bij Thor de Bataaf zal in het teken staan van Expeditie Robinson. Je kunt meedoen aan verschillende ER-stijl proeven, zoals “Last man standing” en “Hang on to a dream” op het Winnaarseiland en Tennisactiviteiten op het Zuider-eiland. Daarnaast hebben we een supergaaf entertainment programma op het Finalisten-eiland met DJ Wally, zangeres Froukje (voorrondes Voice Kids) en trommelaar/jongleur Julio Pimentel (Finalist Holland Got Talent.

Meedoen is gratis en je mag ook één vriendje of vriendinnetje meenemen (die hoeft geen lid te zijn van de KNLTB). Maar wees er snel bij want Vol = Vol!

Voor wie? Voor alle Oranje/Rode/Groene jeugdspelers die minimaal 3 keer gespeeld hebben in de voorjaarscompetitie.

Wanneer? Zondag 8 juli van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Waar? Thor de Bataaf, Ver-Huëllweg 2 Den Haag

Aanmelden? Via https://www.tenniskids.nl/feest

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *