Toernooien

Bij Thor de Bataaf worden ieder jaar drie toernooien georganiseerd. Wanneer de data en het programma bekend zijn, vind je hier meer informatie.

Thor de Bataaf Open Voorjaarstoernooi

Een van de eerste toernooien van het voorjaarsseizoen in de regio! Perfect om na de winter weer fris van start te gaan en wedstrijdritme op te bouwen voor de competitie. Een mooie sportieve week met daarbij veel gezelligheid en entertainment.

Thornooi – clubkampioenschappen

Aan het begin van de zomer vindt het Thornooi plaats. Hieraan kunnen alleen leden deelnemen. Naast de strijd om het clubkampioenschap in jouw categorie zorgt de Thornooicommissie voor smaakvolle en muzikale avonden. Er zijn mooie wedstrijden te spelen of te zien, verrassende prijzen te winnen en dat hopelijk in zomerse sferen!

Van Gisbergen Open

Aan het eind van de zomer organiseert Thor het Van Gisbergen Open. Spelers, toeschouwers en ToCo zetten keer op keer een prachtig toernooi neer. Een week met meerdere hoogtepunten: toptennis, gezellige feestavonden op donderdag en vrijdag, meer live muziek op dinsdag en zaterdag, een Kidsday en een loterij voor een goed doel.