Top Thornooi 2015

We hebben er weer een sportief en gezellig Thornooi opzitten! Het was zeker geen zomerse week, maar wel een vol park met veel enthousiaste spelers en geweldige supporters. Er waren smaakvolle en muzikale avonden. Mooie en minder mooie wedstrijden zijn gespeeld, altijd met de nodige inzet. En op de finaledag is er bij elke categorie een winnaar uitgekomen. Die willen we allemaal nogmaals feliciteren!

Bij de dames mag Sanne Jansen zich de clubkampioen noemen van 2015. En bij de heren is Bart Overbeek de nieuwe clubkampioen van Thor. Gefeliciteerd met jullie titel!

Met dank aan de deelnemers kunnen we aan Save the Children, het goede doel dat Thor dit jaar ondersteund, een leuk bedrag schenken. Verder is er druk gesmeerd met de spiergel van Axanova, rijden 2 winnaars een weekend in een auto aangeboden door Rijnwoud Autobedrijf, wordt er gesmuld bij Sushi Point, kan er lekker gegeten en gedronken worden door Kruid & Druif, zijn alle winnaars er met prijzen van Forma zeefdruk vandoor gegaan en kleurt het park nu prachtig rood.

Bedankt voor het meedoen en aanmoedigen. We wensen iedereen een heerlijke en zonnige zomer!

De Thornooicommissie
(Esther, Inge, Gwen, Thierry, Michiel, Tessa & Elisabeth)