Update Business Club

Woord van de voorzitter van de SB&TT

We zijn alweer half op weg in 2019 en wat kunnen we nu al terugblikken op mooie evenementen en ontwikkelingen binnen Stichting Business & Toptennis Thor de Bataaf (SB&TT).

Allereerst, wat zijn de hoofddoelen van deze stichting en wat doen wij zoal. Onze voornaamste taken zijn het financieren van Thor Toptennis (niet het technische beleid) 1ste Team, financieel ondersteunen Thor Jeugdplan en ondersteuning Thor Events. In iets meer detail, het buiten het Thor lidmaatschap houden van kosten 1ste Team, financieren kleding 1ste Team met eenduidige Thor uitstraling, financieren Coach 1ste Team, het jaarlijks financieel bijstaan van het Thor Jeugdplan en ondersteuning van meerdere Thor evenementen, zoals het voorjaarstoernooi, einde competitie feesten (zaterdag & zondag begin juni), Thor clubkampioenschappen, het Van Gisbergen Open en andere club events. Daarnaast draagt de SB&TT ook een bedrag af aan de SOG ten behoeve van gebruik van de tennisbanen ten faveure van de bedrijfsleden.

Met deze acties is doorgaans een bedrag gemoeid tussen de €20.000 en €25.000 per jaar. Door de SB&TT worden leden financieel niet belast met deze kosten.

Maar waar komen deze gelden dan vandaan? Welnu, dat geschiedt met de werving van windbanners/doeken aan de hekken, reclameborden, TV Media en natuurlijk de diverse bedrijfslidmaatschappen. Zo’n bedrijfslidmaatschap kent meerdere vormen. Een niet tennissende donateur al dan niet in ruil voor reclame of een Silver (€599,-), Gold (899,-) of Platinum (n.t.b.) Membership met respectievelijk 1, 2 of meerdere tennissende leden. Voorts separate overeenkomsten voor windbanners of borden met reclame.

En dat gaat natuurlijk allemaal niet vanzelf…! Daar zit noeste arbeid en werk in van het SB&TT Team. Niet alleen voeren wij een geheel eigen administratie in de vorm van een CMS (Sponsit), waarin alle acties en financiële gegevens worden geborgd, uiteraard zit er veel commerciële tijd in het behartigen van de belangen van de SB&TT naast de technische uitvoering en vormgeving van allerhande zaken.

En wie zijn dat dan?
Rob van Mastrigt – Voorzitter SB&TT – Beleid & Commerciële Zaken
Jurgen Dorst – Media & Techniek – Commerciële Zaken –
Rene Rieken – Penningmeester
Uiteraard allen Members – Business Club – Thor de Bataaf met inmiddels in de 70 leden.

In deze heten wij onze kersverse nieuwe hoofdsponsor ook van harte welkom onder de naam IT Management Group.

“The IT Management Group specializes in the management and optimization of your IT and project organisation. By means of Training, Consultancy, and IT Staffing of our professional and competent IT specialists the IT Management Group can help manage or set up your IT organisation or project organization(s)”…

De prachtige nieuwe windbanner zal onze eerdere 10-jaar lang trouwe sponsor Cor van Laar aan Baan C gaan vervangen.

SB&TT is in deze kerngezond en groeiende en staat uiteraard open voor nieuwe leden… Ook 2020 is in deze weer gewaarborgd, waarmee we extra stappen kunnen zetten.

De Business Club is ook zeer actief voor haar leden met extra voordeeltjes;
In het lidmaatschap zitten maandelijks aangeklede borrels ten tijde van Thor Events en toernooien, maar ook ‘Special Events’, zoals het jaarlijks bezoeken van het ABN AMRO World Tennis Tournament medio februari. Daarbij bezoeken we regelmatig locaties of etablissementen van Business Club Members, waaronder O’Caseys (onderscheiden als best Irish Pub world-wide), Brasserie Walter Benedict, Crowne Plaza Promenade Hotel met ***** Wellness Center met recent de geweldige Haring Party 2019 inclusief muzikale omlijsting in bijzijn van Corps Diplomate, gemeente Den Haag en andere genodigden. Of wat dacht u van de eerdere ATP The Hague Open Events op locatie van onze warme buur De Mets. En natuurlijk wordt er aldoor ook genetwerkt, waarmee zeer zeker regelmatig nieuwe zakelijke relaties ontstaan. Last but not least wordt er ook naar hartelust getennist, zo ook recent nog het Bedrijven Tennis Tournament op De Mets met een nieuwe editie in het vooruitzicht medio september 2019.

In het vertrouwen u een verhelderende blik te hebben kunnen verstrekken, zijn wij u graag van dienst om wellicht ook uw Business Club Membership verder vorm te geven.

Rob van Mastrigt
Voorzitter