Voorwaarden Winterkaart

Door middel van het invullen van het inschrijfformulier, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

 1. De winterkaart is geldig vanaf het begin van het winterseizoen (een maandag in oktober) tot en met het einde van het winterseizoen (een zondag in maart). Zie de pagina over de winterkaart voor de exacte dagen. U kunt spelen tijdens de openingstijden van het park:
  maandag t/m vrijdag: 09.00-23.00 uur
  zaterdag en zondag: 09.00-19.00 uur
  Op 25 en 26 december en 1 januari is het park gesloten.  Op 24 en 31 december is het park om 17.00 uur gesloten.
 2. Voor de betaling van de kaart gaat de voorkeur uit naar betaling via PIN aan de bar. Als alternatief kunt u het bedrag overmaken naar NL20 RABO 0121880001 tnv Thor de Bataaf.
 3. Parkreglement: Er is een parkreglement. Hierin staat onder andere:
  1. Het is bij onze vereniging verplicht te tennissen in tenniskleding (dus niet in spijkerbroek of strandkleding).
  2. Het is verplicht schoeisel te dragen dat speciaal voor onze tennisbanen is ontworpen (omnicourt of visgraat), zodat het speelvlak van de tennisbaan niet beschadigd kan worden.
  3. Het is niet toegestaan om les te geven op de banen zonder voorafgaande nadrukkelijke toestemming van het bestuur.
 4. Complete vereniging: overdag en ’s avonds worden er ook banen gebruikt voor competitie, toernooien, activiteiten en lessen. Lessen vinden het hele jaar door plaats, behalve in de schoolvakanties. Voor alle andere activiteiten kunt u de activiteitenkalender raadplegen.
 5. Een winterkaart gaat u aan voor één seizoen, u zit dus niet aan een lidmaatschap vast. Wilt u ook in de zomer spelen, wordt dan lid van tennisvereniging Thor de Bataaf.