Woord van de voorzitter – 1 februari 2018

Lustrum
Er staat dit jaar nog veel meer moois te gebeuren: allereerst morgenavond het Ladderzat Toernooi. Dit jaar in een speciale 90-editie, waarbij de AC diverse verrassingen voor u in petto heeft. Komt allen: het wordt een gezellig feest! Dan de speciale lustrum-clubdag op 16 juni. Zet die datum alvast in uw agenda! Op deze dag worden allerlei leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Daarnaast geeft de Esther Vergeer Foundation, ons Goede Doel voor 2018, een rolstoelclinic. Komt dat zien en wellicht: doe mee! Voor de overige lustrumactiviteiten: zie de agenda.

Tenniskids Feest
Dan een bijzondere activiteit van de Jeugdcommissie! De KNLTB heeft Thor de Bataaf uitgekozen, om op zondag 8 juli het Menzis Tenniskids Feest te organiseren. Door een goede pitch van de JC staat ons park die hele dag in de schijnwerpers. Alle kinderen uit het district Den Haag, die aan de World Tour hebben meegedaan, krijgen hiervoor een uitnodiging om met dit spetterende feest het Tenniskids-seizoen af te sluiten. Een mooie gelegenheid voor de vereniging ons op de kaart te zetten. Niet alleen bij tennissers uit de omgeving, maar ook bij de introducés en hun ouders.

Competitiekleding
U heeft het vast al gezien: de paspoppen in het clubhuis die trots de nieuwe clubkleding staan te showen. Dit jubileumjaar gaat Thor de Bataaf weer in rood-wit! De Wilson-kleding is te bestellen via de site en in de Racketshop. Zoveel mogelijk Thor-leden in het rood-wit zijn goed voor de uitstraling en de uniformiteit van onze club. De hoogste competitieteams gaan in elk geval in het rood-wit de baan op, evenals de junioren voor wie de clubkleding verplicht is tijdens de voorjaarscompetitie. Half februari maakt de TC de indeling van de competitie-teams bekend. Ik hoop dat veel teams de clubkleding dan ook gaan bestellen.

Toekomstvisie
Tot slot. We richten ons dit jaar niet alleen op het verleden, maar ook op de toekomst. Samen met de Stichting Onroerend Goed De Bataaf (SOG), die ons tennispark beheert, en de Businessclub hebben wij nagedacht over een eventuele uitbreiding van ons park. Onze visie hierop bespreken wij graag samen met u. Daarom nodigen wij u uit voor een inloopavond op dinsdag 20 februari. Wij nemen dan alle tijd voor een toelichting op onze ideeën. Deze hebben ook verband met de plannen van de gemeente Den Haag om de Scheveningse Bosjes, de Waterpartij en het Westbroekpark beter met elkaar te verbinden. Nieuwsgierig en wilt u meepraten? Kom dan langs. U bent van harte welkom op dinsdag 20 februari vanaf 19:30 uur in het clubhuis.

Karin Donk