Vrijwilligers gevraagd voor jeugdcompetitie

De jeugdcompetitie is in een spannende nieuwe fase gekomen. Door de veranderingen dit jaar in de jeugdcompetitie door o.a. de introductie van de World Tour-dagen, komt er veel af op de vrijwilligers die de competitie organiseren.

Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die een leidende of ondersteunende rol willen hebben in de organisatie van de jeugdcompetitie. De jeugdcompetitie omvat zowel de voorjaarscompetitie, de herfstcompetitie en de Tenniskids evenementen.

Wat wordt er van je verwacht?

Bij alles wat met de organisatie van de jeugdcompetitie te maken heeft, hoort een lijst met taken. Door de competitie met een groep samen te organiseren, kunnen we deze taken goed verdelen. Uiteraard ook met ondersteuning van de rest van de Jeugdcommissie. Hieronder de belangrijkste taken:

  • Mail sturen en bijhouden van de aanmeldingen voor de competitie
  • Met de hoofdtrainer de lijst afstemmen om team indeling te maken
  • Afstemmen van de banen met groudsmen en de bar voor de dagen dat er gespeeld wordt
  • Info sturen naar alle spelers
  • Invallers regelen
  • Aanwezig zijn op de dag zelf (dit wordt ook onder de rest van de JC verdeeld)
  • Tenniskids functionaris (dit hoeft maar door 1 of 2 personen gedaan te worden, is een cursus waarin alles over de tenniskids wordt uitgelegd)

Door alle veranderingen is de druk op de huidige vrijwilligers erg hoog geworden. Door met zijn allen deze taken te kunnen oppakken, kunnen we borgen dat we ook volgend jaar de verschillende jeugdcompetities kunnen organiseren.

Vragen?

Waarschijnlijk roept de tekst hierboven nog vragen op. Heb je interesse of wil je meer weten over wat jij zou kunnen betekenen, bel dan met Paul Damen (voorzitter Jeugdcommissie) op 06-11959011 of stuur een email naar paul.damen@hotmail.com.