Woord van de voorzitter – augustus

Voor de komende maand hopen we natuurlijk ook dat het heerlijk tennisweer blijft, waardoor op ons park getraind kan worden voor al die toernooien op tennisparken in en rondom Den Haag. En daarbij mogen we ons eigen toernooi natuurlijk niet vergeten: het Van Gisbergen Open, eind augustus op ons park. Een week vol mooie wedstrijden, passie, entertainment en gezelligheid. Het Van Gisbergen toernooi, vernoemd naar Josje van Gisbergen. Zij was een fantastische vrouw, een icoon, jarenlang vrijwilliger en de drijvende kracht van onze tennisclub. Met dit toernooi herdenken wij haar jaarlijks.
 
En dan wil ik ook nog even stil staan bij het Menzis Tenniskids feest, dat een paar weken geleden op ons park plaatsvond. Ruim 300 kinderen die Rood, Oranje en Groene Tenniskidscompetitie hebben gespeeld, zijn met hun ouders/begeleiders op onze club getrakteerd op een geweldige dag met veel Fun, Entertainment en Tennis. Dit alles super georganiseerd door een enthousiaste jeugdcommissie en bijgestaan door ruim 80 Thorro’s. Heel veel complimenten voor al deze vrijwilligers, zonder wie deze mooie feestdag nooit had kunnen plaatsvinden! Een hele prestatie!
 
Tot slot vraag ik aandacht voor een nieuw initatief. Het bestuur vindt het belangrijk dat onze senioren- en jeugdleden nog meer betrokken raken bij het wedstrijdtennis. Daarom wordt samen met de KNLTB de mogelijkheid aangeboden om een opleiding tot scheidsrechter en lijnrechter te volgen. Deze opleiding zal, bij voldoende belangstelling, in het najaar plaatsvinden. Aan de opleiding zijn geen kosten verbonden en zal op onze club worden gegeven. Heeft u belangstelling, mail dan naar bestuur@thordebataaf.nl. U ontvangt dan een uitgebreide mail met meer informatie.
 
Nog een sportieve vakantie!
Karin