Woord van de voorzitter – 1 juli

Ook ontzettend trots ben ik op de wijze waarop de Lustrumcommissie een geweldige Lustrumdag heeft georganiseerd. Chapeau! Een dag met een vleugje geschiedenis met ons Thor Museum, een uitdaging voor de jeugd via ‘Beat-the-trainer’ en een serieuze wedstrijd ‘heel Thor Bakt’. En dan vergeten we natuurlijk niet ‘oud- tegen- nieuw Thor 1’ en ‘3-tegen-3’. Kortom teveel om op te noemen. Een dag met vollop zon en gezelligheid, waar wij als Thor-familie heerlijk van hebben genoten.
Op de Lustrumdag hadden we ook het voorrecht om te kunnen genieten van de knappe prestaties van rolstoeltennissers. In samenwerking met de Esther Vergeer Foundation, dit jaar ons Goede Doel, werd een clinic gegeven en gaf Diede de Groot, nummer 1 van de wereld, op baan A een korte demonstratie. Vanaf juli start op ons park een lesgroep voor jeugd-rolstoeltennissers. Ik vind het geweldig dat op onze vereniging hiervoor ruimte is gekomen.
Tot slot kunnen we terugkijken op een geslaagde ALV waar de leden akkoord zijn gegaan met de verdere uitwerking en aanpak van onze Toekomstvisie. Een mooi resultaat! De diverse deelgroepen gaan nu aan de slag met het opstellen van haalbaarheidsonderzoeken voor de diverse onderdelen uit de Toekomstvisie. Mocht u belangstelling hebben om hieraan mee te werken, dan kunt u zich opgeven via bestuur@thordebataaf.nl .
Veel succes bij de toernooien!
Met sportieve groet,
Karin