Woord van de Voorzitter

Het 2016 tennisseizoen is weer begonnen!

1 april is de dag van elkaar voor de gek houden. Dat zal vandaag ook wel gebeuren en wie weet ook op Thor! Wat echt waar is en géén grap, is dat het tennis zomerseizoen al weer bijna 3 weken bezig is en vanavond de eerste feestavond tijdens het No Such Open Voorjaarstoernooi een feit is. Komt allen!

Een nieuw seizoen betekent nieuwe pasjes. Die kunnen tot en met vrijdag 8 april worden opgehaald op het KanThor. Heb je nog niet betaald, dan kan dat uiteraard! We zien graag dat iedereen zijn of haar pasje zo spoedig mogelijk komt ophalen.

Met dank aan onze parkbeheerder ‘SOG’ is het nieuwe seizoen dit jaar vorm gegeven door nieuw terras meubilair aan de voorkant en nieuwe info schermen in de Pub. Het ziet er allemaal weer mooi uit en ik hoop dat jullie dat ook vinden.

Bij de ‘SOG’ hebben we afscheid moeten nemen van Iwan Hoekjan die als voorzitter samen met Rinze en Lisette het bestuur vormde. Iwan bedankt voor jouw inzet! Er is dus een vacature binnen het bestuur van de SOG, voor een voorzitter. Zie verderop in deze nieuwsbrief meer informatie.

Omdat we elk jaar leden zien vertrekken zijn we altijd benieuwd wie de nieuwe leden zijn. Vrijdagavond 18 maart mocht ik voor de nieuwe leden een toespraak houden samen met Gwenola van de activiteitencommissie. Een grote groep van ca. 35 nieuwe leden had er zin in en gingen met vol enthousiasme de clinic doen met Robbin, Dave en Karel. De Thor traditie van het ‘rondje om de wereld’ hebben we ze ook vast geleerd!

Leden zijn altijd welkom, dus heb je een vriend, vriendin, collega, kennis of goede buur die bij ons lid wil worden, meld hem of haar dan aan en verdien via de ‘member-get-member’ actie je beloning van € 25. Info is op te vragen bij Ria en Frans van onze ledenadministratie in het KanThor. Nieuwe business club leden zijn ook meer dan welkom bij onze businessclub ‘Donderdag’.

De technische commissie had er weer een hele kluif aan, maar de indeling van de 57 teams voor de voorjaarscommissie is weer rond, met 1 team op dinsdag, 1 op donderdag, 4 op vrijdag, 30 (!) op zaterdag en 21 op zondag zitten we weer helemaal vol! Complimenten aan de TC.

Het volgende weekend van 9/10 april gaat de voorjaarscompetitie weer van start. Dat betekent minder of geen beschikbaarheid van de buitenbanen. Ter compensatie daarvan kunnen niet competitie spelers gedurende de competitieweekenden (tot en met 5 juni) op de binnenbanen tennissen.

Met de feestavond en het finale weekend van het No Such Open voor de boeg kan de start van het seizoen niet beter beginnen. Ik wens iedereen een heel mooi en sportief tennisseizoen toe!

Loek de Gruijter,
Voorzitter HLTC Thor De Bataaf