Woord van de Voorzitter

Het seizoen is nu echt begonnen!

1 april is een dag met tradities, maar op Thor vandaag de halve finale dag van het No Such Open Toernooi, dat een groot succes is door het grote aantal inschrijvingen. Dat we daardoor beperkte tot geen vrije speelmogelijkheden hadden, is iets dat we als bestuur niet voorzien hadden en we hebben dit zoveel mogelijk proberen op te vangen in de hal.

Morgen op 2 april houden we tijdens de finaledag, onze Open dag van 13 tot 16 uur. Dus ken je nog iemand in je omgeving (op het werk, thuis of in de kroeg) die lid wil worden van onze geweldige club, stuur ze dan door naar Thor! Op de Open dag geldt er een korting!

Het volgende weekend van 8/9 april gaat de voorjaarscompetitie weer van start. Dat betekent minder of geen beschikbaarheid van de buitenbanen. Ter compensatie daarvan kunnen niet-competitiespelers gedurende de competitieweekenden (tot en met 28 mei) op de binnenbanen tennissen. Houd ook het AD in de gaten, want die gaan extra aandacht besteden aan ons eerste team!

Met dank aan onze parkbeheerder ‘SOG’ zijn de vernieuwde banen aan de voorkant conform planning ruimschoots klaar. Extra dank aan Rinus onze groundsman die hierbij veel heeft gedaan en Mariette als project coördinator. Hierdoor zijn we weer in staat om het hele door te kunnen tennissen.

Een nieuw seizoen betekent nieuwe pasjes. Die kunnen tot en met vrijdag 7 april worden opgehaald op het KanThor. Heb je nog niet betaald, dan kan dat uiteraard! We zien graag dat iedereen zijn of haar pasje zo spoedig mogelijk komt ophalen.

Omdat we elk jaar leden zien vertrekken zijn we altijd benieuwd wie de nieuwe leden zijn. Vrijdagavond 24 maart mocht ik voor de nieuwe leden een toespraak houden samen met Folkert van de AC. Een grote groep van ca. 35 nieuwe leden had er zin in en gingen met vol enthousiasme de clinic doen met Robbin, Dave en Shirley. De Thor traditie van het ‘rondje om de wereld’ hebben we ze ook vast geleerd!

Ik wens iedereen een heel mooi en sportief tennisseizoen toe!

Loek de Gruijter, Voorzitter HLTC Thor De Bataaf